Bogdan Bogdanović (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)
Bogdan Bogdanović (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)

Bogdan Bogdanović ne igra ni protiv Amera

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 17:29

Ostaje da se vidi kako će Svetislav Pešić da rasporedi minutažu ostalima

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Abu Dabija)

Ohladila je mnoge slika iz drugog poluvremena utakmice sa Australijom, kada se Vanja Marinković žali na povredu zbog čega nije više ulazio u igru, ipak u periodu uoči meča jasno je da samo Bogdan Bogdanović neće igrati protiv SAD.

Izabrane vesti

Šta to dalje znači, videćemo. Bogdan Bogdanović i Ognjen Dobrić nisu igrali protiv Bumersa iz preventivnih razloga, nezvanično se tokom dana moglo čuti da Marinkovićeva povreda nije ozbiljnije prirode, a na problem se požalio i Aleksa Radanov.

Ipak, Vanja, Dobrić i Radanov izašli su u opremi Srbije još u nezvaničnom delu zagrevanja i svako je radio svoje setove vežbi. Istina, Dobrić se i u utorak zagrevao pre susreta sa Australijom, pa je onda ipak odlučeno da se ne rizikuje. Sada je ostao u opremi. Ubrzo za njima izašao je i kapiten Bogdan Bogdanović. Zagrevao se, ali je na kraju ipak odlučeno da ne igra. Trebalo bi da bude u opremi samo za predstavljanje ekipa i fotografisanje.

Signali jesu ohrabrujući zbog prisustva svih ostalih članova ekipe, ali i dalje treba videti kako će Svetislav Pešić da rasporedi minutažu ostalima. Srbija će na raspolaganju imati 13 igrača.

Za Amerikance je u ranoj fazi zagrevanja radio Kevin Durent. On se već neko vreme bori sa povredom lista, zbog koje nije uspeo da odigra još ni minut. As Finiks Sansa i dalje se bori da bude spreman za Olimpijske igre.

Srbija se posle utakmice sa Amerikancima vraća za Beograd, gde je 21. i 22. jula očekuju poslednje dve kontrolne utakmice, protiv Japana i Grčke.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeBogdan BogdanovićOgnjen DobrićVanja MarinkovićAleksa Radanov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara