Komentari na vest

Baskonija hoće Alena Smailagića

D

DrMile

pre 13 dana

Ali ako bi ga veliki Zeljko pozvao da ostane, to bi bas moglo bi da prevagne...
D

Dzomba

pre 13 dana

Nek ide i nek se nevraca
S

Steva ns

pre 13 dana

Nema on radnu etiku nije mnogo inteligentan on može da bude centar ranga gagića ili nikole jankovića sve ti bog dao a tebi teško da treniraš
T

Top Gun

pre 13 dana

idi dete spasi sebi karijeru
V

View

pre 13 dana

iskreno za njegovu karijeru bolje da odecu Baskoniju pod uslovom da je ovo istina
G

Grobarcina

pre 13 dana

Izgubili smo Tripli Krunu + metla od 8-0🧹 u svim derbijima...ne mogu vise da zadrzim bol,ne pomazu tablete ni sav alkohol...😭
D

Da podsetim....

pre 13 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe Ostoje,Savica i Obrada inace "najboljeg trenera" : 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!🤣
R

Rutina 8-0

pre 13 dana

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina, cak OSAM laganih pobede sa pola gasa i osvojena Tripla Kruna ko na treningu lagano,dzaba im 30 mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u EKup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!
V

View

pre 13 dana

Kad će biti crni petak u predgrađu? Da za viken pazare desetak igrača, kao prošle godine. Otkaze su već podelili.
T

Tomy

pre 13 dana

Ako je vest istinita da ga Baskonija traži, to znači da mu je na tržištu cena porasla makar za 1/3 ovoga što je imao do sada. Baskonija je ipak standardni evroligaš, odlična sredina za razvoj karijere i košarkaških veština. Ne bi uopšte pogrešio da potpiše za njih jer bi dobio jedno novo košarkaško i životno iskustvo. A verovatno i više vremena u igri. Dobar primer je put kojim je išao Marinković, koji je tek u Španiji postao elitni igrač. Ne možda superstar kako smo svi očekivali ali je postao jedan pouzdan evroligaški igrač. I to je OK. Smailagić možda dostigne isti nivo u Baskoniji. A i videće sveta, drugačiju i mirniju kulturu, smiren život, medjunarodni kontakti, itd.
Ц

Цопе

pre 13 dana

Да је паметан, отишао би у Басконију
V

View

pre 13 dana

A pecanje?
3

3. ali od pozadi

pre 13 dana

Najavljivao se Final Four tj Top 4. Na.kraju je i bio Top 4 ali od pozadi. Tacnije odlicno 3. mesto ali od zada. Zavrsili su medju 3 poslednja (najgora) kluba. A tek za record protiv Efesa reci? Do sada nevidjeno na ovim prostorima a ni u evroligi.
p

parizerfmp

pre 13 dana

a doveli 16 igraca hahaha kraljevi
G

Grobarcina

pre 13 dana

A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
K

Klinci

pre 13 dana

Tema je Smailagic, a ne Zvezda!
n

ng

pre 13 dana

taj efes vam je bas trn u oku 😎
@

@ ng -50

pre 13 dana

Efes vam se obraduje cim cuje vase ime ... nikad nikog kao vas nije, niti ce
P

Pedja V

pre 13 dana

Zvezdas sam i glupo je da komentarisem, ali meni nije ovde nista jasno! Pre par dana su objavili da je Smailagic produzio ugovor sa Partizanom! Ovi novinari, razumem da im je to posao da bi imali prodaju dnevnih listova, ali stvarno mi nisu jasni, cemu takva laz! Evo ovih par dana dizu tenziju oko Hezonje, Hrvatski neki list cak prenosi da mu Partizan nudi 3,5 mil po sezoni, ali misljenja sam da od toga nema nista! Sto se mene tice, neka dodje ko god hoce, ali neverujem da ce Partizan dati te pare, jel za te pare se mogu dovesti dva ekstra pojacanja! Ali dizu tenziju, posle kad ne bude bilo nista, bice, pretio Covic, Janko, Marko! Isto kao s Miroticem, slusam Zeljka Pantica koji pljuje po Ostoji i pominje pretnje i tako neke gluposti! Ko kome moze da zabrani da igra negde, daj nemojte da se zavaravamo, koliko je igraca preslo iz Zvezde u Partizan i nikom nije falila dlaka s glave, a sto bi se pretilo Miroticu, ksd on nikad nije bio igrac Zvezde! A to dau je drzava pretila, crkva...i tako neke gluposti, oni bi ga doveli u Zvezdu, ne bi dozvolili da pregovara s Partizanom! A i komentari iz Partizana, " dao nam rec"! Daj ti njemu ugovor i garantuj da nece kasniti plate, pa da vidis kako potpisuje!
Z

Zoki959

pre 13 dana

Neće ovaj niđe !!!
H

Herakle

pre 13 dana

Bezi decko spasavaj se od rumenog i Ostoje. Igraj lepu ligu, uredjenu, zivi u lepom gradu u lepoj zemlji, zaradi novac...nemoj da razmisljas.
D

Delpnte

pre 13 dana

Najjaci ovi fmpovci sto imaju duboke zivotne traume i komplekse od najboljeg trenera evrope ikada, kao spasice se ako ode, decko bio 6. na tabeli i vodio 2:0 pritom igrao sjajno protiv jednog reala, (sto je za neke misaona imenica) skolovao tavaresa sa Zeljkom na klupi koji je ,,los po njega” hahaah, izgleda da veliki Zeljko treba da vam pripise jednu od svoji 9 titula da vam se malo izlece ti duhovni i duboki kompleksi
b

bgcz

pre 13 dana

ostaće upisano kao jedini tim koji je izgubio prosuo 0:2. To su i u pravu. Partizan ne poštuje domaće igrače i to je glavna razlika. Željko nikad ne prigovara Panteru, Ledeju, Naneliju i toga su se zasitili svi. Da ne pominjem finansijske uslove
S

Sjjsjddj

pre 13 dana

Iiii? Šta je to? Bio sam sine nekada šesti u Evropi?! Momak došao iz NBA ovaj ga unistio! Sad treba neom Ledeju vodu da nosi igrao sa Karijem?! Ej bio sesti u Evropi i vodio 2: 0 al eto vi niste nikada.Sta li vas trener radi kad Fredi Gilespi unisti jednog Frenka Kaminskog i Alrna sa 12 poena? On kaže jeste i sad tvrdim nije neki igrač! Čiča,se dobro zajebava.
@

@Sjjsjddj

pre 13 dana

Pa kad je tako lako zasto vi niste uspeli nikad? Za 70+ godina nikad ni do 7. mesta u evropi! Sta vasi igraci i treneri, generacije i generacije mogu da kazu na tu temu? A Alen sa samo 2. sezone vise nego svi vasi i treneri i igraci dok su igrali za Zvezdu! E ono kad se nadju mnogostruko losiji da ti nesto prigovaraju, to moze samo u predgradju i nigde vise na celom svetu!
@

@delpnte

pre 13 dana

...zbog cega bi bilo koji zvezdin navijac imao kompleks zbog nekih tiyula koje je zeljko osvojio sa panatom, fenerom i drugima? kompleks moze da bude samo kod vas, jer ih vi prisvajate, slavite i hvalite se njima kao da su vase. a da ne pricamo o sitnici da je zvezda veci, uspesnij i poznatiji klub i nijedan njen navijac nema razloge da ima komplekse zbog partizana. kada pricate o fudbalu i kosarci, vi kao da pricate o dva univerzuma. u kosarci se pozivate na uspehe iz proslosti, i komplekse koje neko ima zbog toga, a onda u fudbalu totalno druga pesma, ne zanima vas ni proslost ni sadasnjost, samo "cinjenica" da vama neko otima trofeje koji treba vama da pripadnu. dok u isto vreme pricate kako vam je pola igraca za srpsku, pola za drugu ligu i imate 2 igraca koji zasluzuju dres partizana ali ste i pored toga ubedjeni da neko mora da krade da vi ne bi uzeli titulu. pozivate se na par pobeda vise u evroligi, a ponizeni ste u kvalifikacijama za LK, dok je zvezda veci otpor pruzila mancester sitiju u LS. ni sami vise ne znate sta pricate, ali tema svake price je da ako nesto niste osvojili, to je zato sto ste pokradeni. nema veze sto je zvezda vec skoro deceniju redovni ucesnik LS i LE i od toga zaradila ozbiljne finansije i postavila svoje ime na evropskoj mapi, da nema nikoga ko prati sport ili igra kladionicu da ne zna za nju kao redovan klub u najacim evropskim takmicenjima, dok je na suprotnoj strani tim, koji da nije osnovana LK verovatno duzi niz godina ne bi igrao evropu dalje od letnjih kvalifikacija. i onda je zvezdin navijac taj koji ima komplekse, jer je zeljko osvojio 9 titula. pogledaj samo koje klubove je zvezda ugostila prethodnih godina, koliko sampiona i vicesampiona evrope pa pricaj o kompleksima. a i u kosarci smo prethodne dve sezone bili bolje plasirani nego vi ove, dok ste vi u jednoj od njih zavrsili u top16 evrokupa, tako da ni tu ne postoji neka razlika koju pokusavate da prikazete.
@

@ @sajdjs

pre 13 dana

...decko, zvezda je pre partizana bila u polufinalu, pre nego sto pocnes da pricas o 70 godina mogao bi bar malo da se informises. to sto se zbog neznanja osecas superiorno je tvoja sramota.
A

Ahahahahhaha

pre 13 dana

U kom polufinalu je bila? Bila je, kako da nije, kao sto je otisla na F4 najavljivani ... koji cirkus
D

Devijacija

pre 13 dana

Izgleda u Baskonji jedu bunike,pa poludeli i omamljeni. Drugo nema rezona.
i

ime turis

pre 13 dana

Tako ste pričali i za Codi Milera
D

Devijacija

pre 13 dana

Codi Miler je igracina uvek bio i porediti pre svega playa i ovoga nedefinisanog krilnog centra je nepoznavanje kosarke. Marinković i Moneke pa ajde nekako poredjenja,krila.
I

IdiDokSiMlad

pre 13 dana

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
R

Realizam

pre 13 dana

Kako najviše brinu za momka ovi što ga vredjaju na verskoj osnovi.
O

Opojta

pre 13 dana

Bolje da ide, svake naredne sezone je sve gori, Žoc će ga upropastiti skroz, uništiće mu karijeru još jednim ugovorom...Jedina prednost je što je domaći igrač, ali njegovu statistiku bi i ja imao...
J

Jdjdjdjd

pre 13 dana

Opet s druhe strane, koliko je igrao, da je igrao kao Kikica dao bi isto poena..Naravno uz više skokova, manje izgubljenih lopti i mnogo manje para..Ja...
G

Grr

pre 13 dana

@Jdjdj.... Madar najbolji mladi igrač EL 22/23 presedeo na klupi Fener, uspeh??? Ide u Makabi, koji? Smajli 23 gidine.... seti se pa lupi i tu glupost što si zaborsvio
V

View

pre 13 dana

Ma da. Žoc "upropastio " Madara, Vukčevića a tek kako je "upropastio" otpisanog Lesora. Čak i Exuma "upropastio". Blago vama "stručnjacima" iz predgrađa.
P

Paa

pre 13 dana

Ljudi igraju EL, što da ne?
Г

Гостгост

pre 13 dana

Да оде било где ако хоће да спаси каријеру и напередује.Уништи га највећи свих времена.То важи и за Аврамовића,Анђушића.А овај Трифуновић је и заслужио да одтане и пропадне јер је променио веру за вечеру.
0

0999

pre 13 dana

POTPISAO NA 1+1 GODINU. SVI BEZE SA TITANIKA
V

View

pre 13 dana

Smajli verovatno neće ponoviti Madarovu grešku. Mlad je i na pravom mestu.
J

Jdjdjdjdh

pre 13 dana

Jbt, al promašio si sve.Niti je Madar pogrešio, ode u Makabi...niti je Smajli mlad..jos si nrsto zajebo..seticu se...
Z

Zvezdaš 73

pre 13 dana

Pali sine, osim ako ne voliš da budeš džak za vikanje, večiti krivac jer nedodirljivi su neki drugi. Pali jer je Golden State video nešto što Obradović ne vidi i temeljno uništava. Vrati samopouzdanje, jer po meni možeš mnooogo bolje. Srećno bilo. Uvek si bio korektan kao protivnik, hvala na tome. Možda zato i nisi bio dovoljno cenjen. Pozitivno je ne pozdravljati se sa igračima Zvezde, vikati lopovi kradja, ja nisam ništa kriv, abu igrati kao od bede pa onda kriviti sudije, organizaciju i naravno Čovića...Ništa od toga nisi ti i nisi zaslužio vredjanja koja su se čula....Pali i ne okreći se...tu gde si, to je prokleta avlija
P

Pedjahn

pre 13 dana

Vaistinu Nebojsa! Nema za vas nade,Partizanovci i idolopoklonstvo Vujosevicu je mala maca za vas i onog prevaranta i vucibatinu..
ц

црно на бело

pre 13 dana

Надам се да број 73 није годиште🤔🤔🤔
Z

Zvezdaš 73

pre 13 dana

Ideopoklonstvo je slepo verovanje u coveka , pojavu ili dogadjaj u koji se veruje a ne postoji bilo kakav rezultat vezan za isto.Pravite boga od čoveka koji se ne može naći. Hteo bi biti avangarda ali sa 30 + mil timom, hteo bi biti opozicija(svidja mu se), ali ga remeti to što je doveden direktno od strane vlasti. Kad ulazi u halu, pomislim da sam u Severnoj Koreji i da ulazi onaj Kim Džong Un. Veći od kluba, od zvezde , od meseca... Locirajte se u tome. Vujošević jeste trauma zbog potpunog monopola i mnogo jače težnje za gašenje Zvezde nego što je iko oko Zvezde ikad i pomislio a kamoli uradio.Takvu Zvezdu je Čović preuzeo i sutra da ode, ostavlja veliki rezultat. Hvala mu na tome.S druge strane, čini mi se da je po njega najbolje da pronadje pravi trenutak za penziju.
Z

Zn

pre 13 dana

Bolje momak da promeni klub ukoliko zeli da igra, jer domaci igrac u Partizanu igra ili na kasicicu ili ne igra uopste vec tri godine. Za tri godine toliko slupanih para da bar Smajlagic ili Aleksa nisu dobili postenu sansu (plus su imali i povrede da tuga bude veca), da ni jedan, ali ni jedan nas igrac nije postao konkurent za reprezentaciju, SRAMOTA
ц

црно на бело

pre 13 dana

Ено,репрезентација пуна играча што је ове године Сферопулос разиграо...ЈЕДАН.
P

Pedjahn

pre 13 dana

Ali se zato u Zvezdi ove dve godine neumorno bruse talenti poput Ilića koji je eksplodirao od kad je dosao iz Igokee..jelte..
@

@pedja

pre 13 dana

...ipak ima male razlike kada igrac dodje iz igoke-e i golden stejta, ili ne? ili reala i fmp-a? da ne nabrajam dalje.
Z

Zn

pre 13 dana

Da, slazem se i za Zvezdu, trebalo je vecu sansu dati Kosticu pogotovo u finalu domaceg prvenstva kad smo igrali sa osmoricom, Topic nazalost nije imao srece, dok je Kostic morao vise igrati. Bespotreban je strah ne pustiti momka ni par minuta derbija da odigra, a pogotovo sto je mogao da bude i iznenadjenje jer je vanserijski talenat
#

#kkp

pre 13 dana

Partizan jednostavno ne može da dozvoli da Alen ode. Takođe će morati da zadrže i Anđušića i Uroševića, jer u suprotnom neće imati dovoljno domaćih igrača za kup i KLS.
U

Urosevic?

pre 13 dana

Ko je taj? 😂
P

Preža

pre 13 dana

Dajte državljanstvo Zeku, Ponitki, Panter ima, Kaboklu... mada vi i onako ne volite da igrate KLS.
R

Realizam

pre 13 dana

Reče navijač kluba u kom dobiješ državljanstvo posle 3 meseca od dolaska u klub.
R

Repac Plandište

pre 13 dana

Hezonje su vrh. Mislim vrh lozenja, ubacivanja i spina. Kod produzenja ugovora Pantera, Ledeja, pa i Zelimira koriscena je ista matrica. Pantera traze u NBA , traze ga u Barsi, Panatinaikosu damu jajca i op eto ga dvogodišnji ugovor: prva godina 2,6 druga 3.2 lepota. Sad kad je fulao sezonu iz kluba bi da ga se rese ali mrk, njemu lepo. Isto je i sa Zekom a u slučaju Zelimira u pricu je ubacen Dubai koji ispostaviće se ima godišnji budzet manji od cifre koju su mu toboze nudili. O ulozi navijaca i skandiranju sa tribina koji su takodje pripomogli ful ugovoru ne treba trošiti reci. Ostoja je sto voljno sto nevoljno sve to morao da proguta, pa sad trlja glavu kako sve da zatvori dok najverniji bez kantara traze i Dzejmsa i Hezonju, i Lucu. Pa cekaj bre nije ni Alen veverica ako ima za sve ima i za njega. Sa ovim su se složili....
Г

Гробар54

pre 13 dana

Где траже Недовића?Јел тражио ико икад Лазића?
R

Repac Plandište

pre 13 dana

Ti momcino verovatno iskreno volis svoj klub ali bas i ne kapiras relacije. Mislim to pumpanje i preplacivanje ugovora se radi i u Zvezdi ali ovo u Partizanu je frapantno. Sa ovim su se složili...
@

@grobar54

pre 13 dana

...nedovic je pod ugovorom, dovoljno je on proveo po raznim evropskim klubovima i sada se vratio kuci. a s'obzirom da je u svakom pogledu imao bolju sezonu od pantera a ima vise nego duplo slabiji ugovor, da zeli, verovatno bi lako nasao klub.
N

Najskuplji

pre 13 dana

mahac peskira u istoriji sveCke kosarke, ma briga ga dje da ide u baskoniji mora trenirat, igrati ,odje ladi tojas!
P

Pst

pre 13 dana

Ostani mozda dodje neko ko zna da igra kosarku umesto tebe. Mada ko bi to normalan od domacih dosao umesto tebe. Ne vidim bilo koga drugog po lipoj vam. Onaj mali se zbo. Osedece kao Trifa na klupi. Mada obojici je kvalitet sto navijaju za Zvezdu.
S

Slavuj

pre 13 dana

Ma da navija za klub čiji navijači mu skandiraju Alene Turčine... Pssst baš si jadan kao i mnogi drugi.
S

Smajilaga

pre 13 dana

Uklapa se u kkp
6

6. u evropi

pre 13 dana

Covek bio 6. prosle godine sto neki drugi nisu nikad
O

Ok

pre 13 dana

Dakle menadzeri su cudo. Ok podignite primanja igracu. Vasa stvar. Po prilozenim nijedan dimaci igrac u klubu nema respekt. Ljudi beze jer nisu krpe. Unistene karijere mnogima. Sta ce to u domacem klubu. Stranci 5 puta placeniji i bogovi.
N

Nolo

pre 13 dana

Ne, nek ne ide, dobitna kombinacija (za Zvezdu) se ne menja, nek ostanu limar ,rumeni i svi na okupu!
V

Vinetu

pre 13 dana

Ako je pametan icice, sjajno okruzenje, timska igra, zdrava atmosfera u Baskoniji. Trener nije bog, nego se menja kada ne valja. U Partizanu moze samo bolje pare da uzme, za karijeru mu je bolje da ide.
b

brate..

pre 13 dana

dajemo Trifu i Andjusica u paketu za dž, samo da vode Smajlija
J

Jtd

pre 13 dana

Bice bolji cim pobegne iz ovog kaveza ovde
0

09oplki

pre 13 dana

Ostani Smajli, sta ces tamo u Spanijama, suncano, relaxirano, izgube i smeju se. Bolje ovde gde ti navijaci i rodjeni trener naredjaju sve zensko iz porodicnog stabla i gde povremeno bivas fizicki zlostavljan. Nisi lud da odes...
n

nmjkk

pre 13 dana

ili da te protivnicki navijaci vredjaju na rasnoj osnovi...
T

TD

pre 13 dana

Nije na rasnoj nego na nacionalnoj. Cuj, na rasnoj osnovi...
@

@nmjkk

pre 13 dana

ajde malo da obnovimo gradivo, vredjanje je bilo na nacionalnoj osnovi a vredjan je zbog svog ponasanja od prosle sezone
p

poznavaoci svega i svacega

pre 13 dana

pa ti pametni kad vec ispravljas nekog da znas da nije ni na rasnoj ni na nacionalnoj nego na verskoj, ali dobro bitno da ti ispadnes pametan a neko drugi glup
C

Cirkus se nastavlja

pre 13 dana

A cudno nece DeDu, Mitra ili Nedu!? Bas cudno!
A

Anđusara

pre 13 dana

A Pantera???
Z

Znamo koga niko nece

pre 13 dana

Znamo koga niko nece a to su nasi fenjerasi. Ko bi jos zeleo fenjerase da angazuje.
S

Samo da

pre 13 dana

Tvoj Smajlagic bude imao karijeru 50% kao Neda bice jako dobro.
D

Drake

pre 13 dana

Sva trojica su pod ugovorima. Smajliju je upravo istekao.
l

logicno

pre 13 dana

pa nisu free agent kao smaili
P

Pa sta?

pre 13 dana

Pa sta, plati se obestecenje ... ali ocigledno nikome ne pada na pamet
I

Istine radi

pre 13 dana

Hoće i Baskonija ,ali više hoće Alen...
M

MilBre

pre 13 dana

5.5 poena i 2.2 skoka ?! XD xD
A

Avenger

pre 13 dana

Treba dečko da ide tamo gde će imati minute.
A

Antonioo

pre 13 dana

Najbolje da Partizan igra Evrolup sledece sezone, Zvezda vec prakticno formirala tim, a Partizan potpisuje Lakica, bolje da sacuvaju pare koje bi dali na proseke i da sledece sezone dodaju taj kes na budzet i na vreme formiraju dobar tim... Jure Hezonju kao Mirotica i na kraju ce da bude Hezonja osta u Realu, ode sezona zbog njega kao i Mirotica...
M

MJS

pre 13 dana

Bažno je da ste Vi pre mnogo godina potpisali AV!!!! Prošle godine ste isto vrlo rano potpisali najbolji roster u istoriji!!!! I super rezultat 3-ći od pozadi!!!! Pa kad ti saspu lovu, vie od zrećine budžeta!!! Misli da je Plavši mnogo bolji od Lakića!!??
7

7642

pre 13 dana

glupost nema granice kod tebe. A ko juri Hezonju? Novinari,Čovićevi natpisi? Kako su oni formirali tim? U novinama?
@

@7642

pre 13 dana

...pa novinari su ti koji dovode zvezdina pojacanja i njihove zarade, pa vam ne smeta da o tome pisete kao da su cinjenice i potpisani ugovori. a to covicevi natpisi ne pije vodu, ako se zna da je "kralj novina" u partizanu.
G

Gosttt

pre 13 dana

Jesu oni normalni...
S

Singing on the rain

pre 13 dana

Od kada je pevao uvredljivu pesmu na račun Zvezde, karijera mu je u padu
p

podesen

pre 13 dana

Idi kume da Spasovdan proslavim .