Komentari na vest

Barsa ima novog trenera, nije bilo para za Itudisa i Ćavija Paskvala

R

Repac Plandište

pre 12 dana

Pa mogli su da pojure Zelimira. Nije skup a najtrofejniji. Sa ovim su se složili...
S

Storari

pre 12 dana

Odličan posao Barse ovoga puta, za razliku od prošle.Bolje rešenje od Itudisa to je 1/1, a vrlo verovatno i od Paskvala koji se neće odreći debele love u ligi bez briga i rezultatskog značaja.Burgos za vreme Penjaroje igrao prelepu napadačku košarku što se očekuje i od Blaugrane, da igra na koš više.Naravno za to im, pre svega, trebaju dva dobra skorera, jer Satoranski i Rubio to nisu, Abrines je u padu kako vreme odmiče, a Brizuela i Para su dobri igrači ali ne top klase.Takođe za Penjarojin sistem igre bi najbolje bilo da Veseli ode i dođe neka lažna 5-ica, tipa Alek Piters plus Hernangomez i Da Silva.Svakako će biti za 20,30 posto bolje nego kod Grimaua. :)
D

Drvo

pre 12 dana

Za koš više je najružnija košarka, najbolja je rudarska košarka koju su forsirali treneri stara jugo škola, cement odbrana i tranzicioni napadi ako prođu, ako ne šah napad od 24 sekunde sa mnogo strpljenja. Ran and gan je užasna košarka za NBA cirkus, decu i Žoca. Slažem se doduše da bi itudis bio loša, a skupa opcija.
S

Storari

pre 12 dana

U pravu si, igra na koš više jeste nakaradna košarka, ali činjenica je da je vreme odbrambenog stila, makar za sada, prošlo.Nekada je bilo pregršt timova koji su igrali na koš manje, prva Barsa sa Paskvalom ipak to je trenutno prošlost i nemoguće je osvojiti bilo šta sa tom igrom iz bezbroj razloga, a najviše zbog toga što je sve više igrača NBA kalibra na tlu starog kontinenta koji su imuni na bilo koju defanzivu i šutiraju sa 7,8 metara bez problema.
S

SAntijago

pre 12 dana

Kritikovali svi redom i Cus Matea pa on uzme EL i sad finale izgubi u jedinoj losoj utakmici u sezoni. Imamo iskustva i kod nas da ne mora najskuplji da donese uspeh.