Komentari na vest

Barcokas šalje Petruševa na pozajmicu u Zvezdu, crveno-beli pokrivaju platu od 1.000.000 evra

N

Nina88

pre 13 dana

Ne zaboravite da Petrušev u Zvezdi neće imati Jokića.
V

VG

pre 13 dana

Al ce zato imati Teodosica, koji je uspevao da razigra pospanog Gilespija. (Naravno ako se ostvari ovaj dolazak)
@

@ssss

pre 12 dana

Upravo tako.Petrusev u Zvezdi umesto Jokare ima Bolomboja,tako da nije realno ocekivati partije kakve je pruzao na Olimpijskim igrama.Pored Jokare i ja bih pruzao solidne partije.
P

Prvaci Evrope

pre 13 dana

Dobro došao nazad kući Filip Petrušev legendo u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
I

Igokeica

pre 13 dana

Domaci sastav vs. Strani plaćenici!! A reče Žljoc kad je dolazio, želim Partizan sa 12 srpskih igrača! Možda je rekao sa 2 srpska igrača, a novinari dodali keca ispred!
O

Obavezno

pre 13 dana

se pozabaviti dovođenjem malog Đurišića! Dečko polako izlazi iz povrede i sigurno da neće kao Top da gubi godinu. A kod nas će za njega uvek biti minuta.
V

Vinetu

pre 13 dana

a gde prijatelju da igra Djurisic? Koliko igraca imamo na 2, 3? Sta je sa vama ljudi. Niko Zvezdi ne treba vise, moze samo neko da ode.
Ž

Žocara

pre 14 dana

Ne znam koliko je Petruševu pametno sve ovo. Tajrik Džons je je još meuporedivo ludji od Lesora, i tek sa njim ne prolaze Filipove p.derske forice. Kako god, neka bude u pripravnosti policijska uprava grada Beograda u ulici Despota Stefana. Biće posla za njih.
Þ

Þasu

pre 13 dana

Tajrik Dzons je kosarkaski nepismen! Ne zna nista sem da zakuca! Covek nema jednu jedinu kosarkasku fintu, sut, potez...
Ž

Žocara

pre 12 dana

Samo treba biti objektivan i reći da pantere iz Železnika najviše boli činjenica da koliko god prizivali tu Igokeu, znaju da je Partizan i dalje zaista Partizan, pravi izvorni Partizan, a da njihova zvezda zaista ne postoji od 2011-e, i da je klub za koji navijaju danas zaista pravi Fmp, izvorni Fmp. To je ta prevelika bol, koju nikad, ali nikad neće moći da prevazidju. Veliki pozdrav.
F

FALCO

pre 14 dana

Ako dođe,msm da će biti najbolji igrač CZ!I sve u svemu,nmg ds kažem ništa loše uvek gledam realno,msm da je Zvezda lepo pazarila,popunila rooster!Do sad naj odrađen posao,e sad šta će ovo doneti na kraju...msm ds ćemo biti u 10 sigurno!Za nešto više, opet pitaju se malo i drugi,malo i sreća! Najvažnije ostala ekipa od prošle godine (kostur)i doveli dosta naših igrača(Zvezdaša)što je mnogo bitno!Čovića ne simpatišem mnogo,ali je ovo mor uradi,postalo je providna njegova politika,samo da osvoji ABA ligu i da da posle proziva Grobare!Sve ja to razumem,ali moraš da see spakuješ i za Evropu!Ipak traže to naši navijači! Pozdrav i Srećno Delije
s

spiritus movens

pre 14 dana

Treba nam jos jedna petica koje ce da se plase, kad krene prljava fizicka igra pod kosem. Svaki sampionski tim je imao jednog takvog. Da npr. nismo imali Gilespija u reketu (i pored limitiranih napadackih kvaliteta), sumnjam da bi smo izasli na kraj sa Partizanovim crncima.
R

R.G.

pre 14 dana

prvo po jaja pa pravo u policiju
4

409449

pre 14 dana

a tamo ce metlu da mu daju i da ga posalju nazad 😂
K

Kalabasas

pre 14 dana

Svaka čast mišku,posle šest meseci svi ga oteraju,ataman,barcokas...nba ...Ali uvek mu nešto miško iskopa...koliko god da mu uzima malo je....
P

Preža

pre 14 dana

Petrušev ne dolazi, tvit se odnosio na Balcerovskog koji je prešao iz Panate u Unikahu.

Ivica Gasic

pre 14 dana

Vauu!! Petrušev dolazi! To je to! Kompletiramo roster, zatvaramo priču u ovoj letnjoj pijaci igrača i ulazimo u igru sa najviše domaćih igrača koji osećaju Zvezdu i dišu kao jedno. Na sve to, svi su oni i sjajni EL košarkaški! Jedva čekam start ove nove sezone! Sportski pozdrav crveno-bela braćo! ZVEZDA, SRBIJA!!
z

zorge

pre 14 dana

Najnovija informacija od Ražnjatovića je da Petrusev ne dolazi.
@

@zorge

pre 13 dana

Mora da ti je sapnuo na uvce to
F

FT

pre 14 dana

Petrušev da popuni zadnje mesto u rosteru, Lazarevića i Ilića poslati na pozajmicu u FMP i savršena ekipa za sezonu pred nama.
I

Igokea since 2007

pre 14 dana

Као што је лепо написао брат @ jagodinac доле, три квалитетне петорке имамо. Невероватно, не сећам се да смо то имали икада. Плус Костић. Плус добри брат Илић. Можда се и Лазаревић шуња око тима, никад се не зна. Мада, као да сам прочитао да је отишао негде... Било како било, много смо јачи!!!
F

Fany

pre 14 dana

Lepa vest jer je pokazao neverovatan napredak za godinu dana u reprezentaciji je bio i vise nego dobar tako da se nadam da ce i ovde prikazati bar slicna izdanja,iako navijam za Partizan svakako lepa vest kako za Zvezdu tako i za nasu kosarku...Pa,ako je istina dobrodosao kuci Filipe!
@

@ssss

pre 14 dana

Dobar igrač.Ali navijači Zvezde od njega očekuju čuda.U repki je igrao dobro jer je imao Jokaru pored sebe.U Zvezdi sa Bolombojom u paru ne treba očekivati da će biti baš na tom nivou.U svakom slučaju dobar igrač.
B

Bata Mila

pre 14 dana

Bolje bi trebalo da Filip funkcionise u petorci sa Mitrovicem, nego sa Bolombojem.
G

Gost37

pre 14 dana

Lorenzo , Baron, Reath, Hall, Nnoko, Ragland, K. C, Punter, Wolters itd...svi su imali ugovor na godinu dana (neko 1+1) , generalno svi stranci il potencijalno dobri igraci su imali godisan ugovor, tako da ok je i ova pozajmica jer nema dobre cetvorke na trziste a Petrusev je top igrac, sad daleko od idealno scenario ali dobro, Campazo nas isto kostao skoro milion i to za pola sezonu a znali smo da nece ostati, a igrao i manje :) , Meni licno je J.Mickey bio zelja. Samo nek budu svi zdravi i nek bude neki iskorak u EL, dogodine svakako menajmo pola tim.
R

Realni Arth

pre 14 dana

Posle preslatkih titula, KRK, ABA, Domaca, da bi mi neko rekao da cemo sklopiti ovakav tim, odgovor bi bio kao da je to preslatko, i samo mozemo da sanjamo. Ljudi moji, ako j eistina da i Petrusev zaista dolazi, onda molimo Boga da ih zaobidju povrede, jer konacno imamo trenera koji je ozbiljan i presao mnogo toga. Mislim da Lazarevic i Ilic pravac FMP, znaci TOP ekipa. Nista spektakularno ne ocekujem, ali ocekujem da sa takmicimo sa svakim u EL, a i bolji plasman od Partizana. Nadam se da ponovo osvojim ABA, ne moramo vise KUP i domaci sampionat, mada kad gledam roster Partizana imam utisak da nemaju dovoljno domacih graca da se takmice za domace trofje,jer Obradovic hoce da osvoji EL, i sve karte je bacio na taj cilj! Srecno Zvezdo, posle odlaska Hvana, i loseg raspolozenja, eto lepe vesti!
С

Сале Национале

pre 14 dana

Добар потез и за клуб и за играча. За клуб да појача центарску линију,посебно позицију 4, а за играча да што више игра и буде прва опција,а не трећа,што би био да је остао у Олимпијакосу. Не треба очекивати као у репрезентацији да буде,биће ово другачија игра.

RODJENI

pre 14 dana

#zorge Pa druze imamo i mi Tea i Mekentajera kao 2 top asistenta. Bukvalno mu nece faliti nista!

Ivan Komnenovic

pre 14 dana

cekaj on nece igrati u olimpiakos nece ga zvezda odkupiti a placace njegov ugovor, pa sta smo mi postali smo ono sto ke nama FMP mi smo to olimpiakosu
e

e

pre 14 dana

Hajde ne lupetaj,nije ovo fudbal,pa spremas igraca za prodaju.Moze da ti se desi da ti svi odu iduce godine,eno ti primer kod komsija.Sad da osvoje El bas me zabole da li su pozajmili Petruseva ili Jokica i od koga.
d

dkcz

pre 14 dana

jel' Lazarević deo rostera za ovu sezonu?
J

JSO

pre 14 dana

Naravno da jeste. I on i Ilic. Zvazda je trebala da ih se resi jos prosle sezone a kamoli ove.
G

Gost246

pre 14 dana

Iskreno sumnjam da imaju veliku platu a za te pare su i solidni igraci za u ABA Ligu i ostalo, pa i za ne daj boze ako bude neka povreda da udju koi minut u EL, Stefan je extra za u odbranu a Ilic uvek moze da krene da igra kako zna i ume jer je zaista dobar igrac, samo ima neki strah i fali mu iskustvo+su igraci sta se ne bune ako su u civilu.
o

otisao

pre 14 dana

lazarevic je otisao
l

lion zion

pre 14 dana

CZ- Reprezentacija Srbije u malom .sto sadasnjih sto bivsih clanova iste.Kosarka to je Crvena Zvezda
G

Gost sa fb

pre 14 dana

Kao da sam već negde čuo ovu poštapalicu, ali, nekako drugačije je izgledala. Neki drugi klub je pominjan.
D

Dajbrepare!

pre 14 dana

Igrac koji je OI iskoristio maksimalno i pokazao veliki napredak! Mozda ovo vracanje u CZ moze da izgleda kao korak nazad ali sad mora da ima samopouzdanja ai minute da maksimalno sve iskoristi! Svidja mi se kako ove sezone izgleda ekipa i samo da nas izbegnu povrede mozemo da se ozbiljno takmicimo za razloku od nekih sezona unazad!
C

Covicu....

pre 14 dana

....OTKUPI UGOVOR PETRUSEVA OD OLIMPIJAKOSA!
L

Lalegale

pre 14 dana

Dolazi
A

Alan Brut

pre 14 dana

Ako je dosao zbog minutaze, onda je Petrusev trebao da potpise za Megu... Tu bi igrao oko 30 minuta ili do 5 licnih... U CZ on je ili visoko krilo, ili laka cetvorka... Nije centar, jer je lak i mek.
s

sale brat

pre 14 dana

Mi smo napravili odlican roster naravno da nije jeftin i da je to daleko vise neko pre par sezona ali opet moramo biti realni mislim ako se domognemo plej ofa je uspeh ako pogledamo ostale ekipe koje su daleko skuplje, ono sto me raduje nukleus domacih igraca plus stranci, ja za razliku od lani ocekujem da igramo brze i lepse jos za sta cebit dovoljno videcemo
R

Realno gledano

pre 14 dana

sa Petrusevim imamo sanse za 10 mesto,ako se sve dobro poklopi.
4

494994

pre 14 dana

Dajte rumenom pehar za 11. da ne cvili vise 😂
O

Otkupiti Ugovor!

pre 14 dana

Ako stvarno Petrusev dodje to ce biti NAJVECE POJACANJE za Zvezdu u ovom prelaznom roku posto su mu samo 24 godine i velika karijera je pred njim! Samo mi se nikako ne svidja ovo "Pozajmica" jer ce mo ga izgubiti na taj nacin vec sledece godine pa ce mo morati Opet da ganjamo dobru 4-ku i sve tako u krug! Covic i Uprava MORAJU kako znaju i umeju smisliti nacin da OTKUPE ceo ugovor Petruseva od Olimpijakosa na kraju sl.sezone jer jedino tako Zvezda moze profitirati a da ne ostane bez Petruseva vec sledece godine!
z

zorge

pre 14 dana

Cim je pozajmica, znaci da nije vrhunski... Bio je odlican pored Jokica, kao i mnogi drugi.. Ali...
S

Sta, sta

pre 14 dana

Da otkupe kad mu produzavaju ugovor do 2028,greska je bila sto smo ga uopste i pustili, sada ladno mu placamo milion za platu i jos ga razigravamo.
G

GetoSportBebo

pre 14 dana

Odličan tim Zvezde, proverena pojačanja i igrači koji uvek igraju bolje u Zvezdi nego u drugim ekipama. Jedino može da brine atletska sposobnost centarske linije, ali tu se očekuje da Plavšić procveta. Na ostalim pozicijama odlično pokriveni. Sve ispod plej ina smatra se ogromnim neuspehom.
z

zvezdano

pre 14 dana

Evo ekipe za F4 ❤️🤍❤️🤍❤️🤍
B

Bas se

pre 14 dana

rszumes u ovsj sport...f4 ma daj ne lupetaj...bice dobro da neko od nasa dva kluba bude u f8.
R

Rasipanje

pre 14 dana

Para mezimice i u kosarci se sada nastavlja, tacno milion evra za igraca koji koji je dolazi na pozajmicu, pa ovo nema nigde samo kod nas se ovako rasipaju pare, ej milion evra.
@

@Rasipanje

pre 14 dana

Ako je pozajmica ne znaci da igrac dolazi dzabe, isto kao da su potpisali na godinu dana ugovor, nesto sto je normalno za dobri igraci u Zvezdu, to vi samo mozete da zadrzite vec skupi igraci, ali dobro, vi ste opozicija i svi su protiv vas ;)
s

sale brat

pre 14 dana

odlicna vest e sad ilic verovatno ide na pozajmicu,nadams e da ce kostic dobit minute u aba e sad ostaje na sferopulosu da izbalansira jer neki se nece skidati imamo 15 igraca ako ode ilic videceemo
G

Grobarcina

pre 14 dana

Hahahah sinovci dzaba novci necete vi u top 8 nikad, Partizan dosta jaci od vas ove sezone defanzivno i ofanzivno
R

Realno.

pre 14 dana

Ih ovaj Olimpijakos onako bratski navukao, em im razigrava igraca, em mu pokrivaju platu od milion evra.
R

Robert Lewandowski

pre 14 dana

Bukavlno... Ne znam zasto su ti dali minuse, sve si lepo rekao.
L

Lacijal30

pre 14 dana

Furnije krilo 😂
R

Rakitovo Fmp

pre 14 dana

Dzaba opet je Partizan jaci !!!
M

MiskoR

pre 14 dana

Jeste u ne ljuti se covece i Riziko dve najjace drustvene igre
E

Enzo

pre 14 dana

Fićo Filipeee baš mi ne daš miraaaaa!!! idemooooo
D

DSV

pre 14 dana

Kodi, Kenan, Kalina, Petrusev i Bolomboj 🫣
z

zzbzbz

pre 14 dana

taj smajli kao da si naveo neku all star petorku... polako prijatelju kejnan treci bek olimpijakosa, bolomboj dobar ali vrlo varira, kalina potencijalno najgori potpis i kodi koji mora da ponovi sezonu zivota (pre koje je imao vise ocajnih za redom) i aj petrusev dobar
@

@zzbaz

pre 14 dana

...kenan bukvalno starter u oliju, bolmboj jedan od najkonstantnijih igraca prosle sezone, kalina bolji potpis od mirotica lagano. kodi odigrao sasvim prosecnu sezonu za svoje standarde, igrac kao grant iz panate, koji ne moze lose da odigra, i ono aj taj petrusev. i cisto onako, dobric, jos jedan starter u reprezentaciji.
@

@zzbaz

pre 14 dana

Kenan bukvalno starter u Oliju!? Kao navijac Zvezde ti kazem da ne pratis kosarku (sto i nije obaveza,ali nemoj onda da se pravis pametan). Kenanova uloga u Oliju je bila tipa "evo ti sansa prangijaj",pa ako krene onda odlicno,ako ga ne krene bude zakucan za klupu. Daj boze da gresim,ali nemam visoka ocekivanja od Kenana. Ocekujem da jednu eksplodira,jedna kanal,dve neprimetan
@

@ @zbazz

pre 13 dana

...kenan igrao 23+ minuta prosecno, ako to nije starter, ne znam sta jeste. a uloga mu je bila, ako oly ne uradi nista u napadu njemu ide lopta 5 sekundi pre isteka napada na nekih 8 metara da to resava. i pored toga je imao procente kakve je imao. a najbolja ocena igraca je sto su svi navijaci olimpijakosa zeleli da on ostane. a to nije alba ili asvel, nego tim koji je poslednje dve godine bio na f4.
Z

Zeleznik

pre 14 dana

Napravili ste od Kenana, čoveka od 34 godine koji je postao škart u Olimpijakos igrača u rangu Kita Lengforda iz najboljih dana..... Kodi isto. Ja baš mislim da će imati lošu sezonu jer mu je prethodna bila najbolja u karijeri a svi znamo da je vezati dve sezone na tom nivou u Evroligi retkost (Panter najbolji primer). Od ovih ostalih domaćih igrača, nekolicina je u ozbiljnim godinama. Teodosić u utakmicama jakog intenziteta neće moći da stoji. Nedovića malo-malo i vi sami terate iz kluba. Čovek odigra 2 dobre pa onda 10 katastrofalnih utakmica. Zna da bude velika štetočina po svoju ekipu. Kalinić je za mene jedna velika enigma, može da uz navijače eksplodira a može da bude ćorak. Jago je momak po meni možda najizvikaniji igrač Zvezde u ovom momentu. Odigra on po neki vrlo dobar meč ali plej od 1.80 u modernoj košarci jednostavno više ne ide. Centarska linija je po meni, pogotovo ako dođe Petrušev, sasvim zadovoljavajuća. Da ne bude neke zabune, i moj Partizan ima za 30-40% slabiji tim nego prošle godine a 100% slabiji nego onaj iz 2022/2023. Generalno očekujem još lošiju sezonu oba naša tima nego što je bila prethodna.
a

arroyo

pre 14 dana

sve si u pravu ali sve je to "mač sa dve oštrice" što bi rekao jedan moj dobar drugar
S

Srbija 1999

pre 14 dana

Partizan ce biti prvi ali u klikerima !
k

kblo7063

pre 14 dana

burazeru,sve si u pravu..obe ekipe teska borba za pley in ako im se poklope kockice
Z

Zekezmik

pre 14 dana

@Srbija1999 Kako si ti iz mog komentara mogao da zaključiš da sam rekao da će Partizan biti prvi u bilo čemu? Kojom vanzemaljskom logikom si došao do toga?
i

ice84

pre 14 dana

sve u centar od A do Š konacno da naletim na jedan pametan i dobar komentar od grobara, a ne one ostrascene parole i prozivke
K

Ko

pre 14 dana

Bre veruje u ove gluposti, kao i sa Bjelicom da mu klub pokriva platu, a kada neko ode na pozajmicu uz Zvezde onda se deli plata na pola, ko zna kakva je kuknjava bila da nateraju Olimpijakos da Petruseva da na pozajmici.
A

Alex20

pre 14 dana

A za Kabokla kakva je prica,zaradili ste bas dobro jel da 😂
R

Rešio je

pre 14 dana

To Raznatovic lagano. Zna onaj zednog preko vode da te prevede.
I

Išleri

pre 14 dana

E ovo je trebalo ekipi. Malo mi zao Ilića ali ima on jos vremena. Njemu treba klub da igra a ne da greje klupu. E sad su sanse da osiguramo play-off bez ikakvog play-ina naglo skočile. ZVEZDA - ZVEZDA

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

Silas dolazi na jednogodisnju pozajmicu bez prava otkupa, njegov agent izjavio za nemacku stampu.
J

Jes

pre 14 dana

Znaci opet razigravamo tudje igrace, sta ce nam onda.
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Vise izvora iz medija u Nemackoj potvrđuje taj scenario!!!Henes trener Stuttgarta misli da u ovom rosteru nema prostora za njega ali nije za prodaju igrača!!!Pride Zvezda nema 10 miliona € koliko bi bila cena sve i da VfB hoće da ga proda!!!Ako bi se doveo u red u Zvedi da se trudi,trci i doprinosi (tu su najveće zamerke koje imaju u sadašnjem klubu za njega),uz njega isposluju Gruju iz Porta isto zajam i još jednog čestitog špica,skrpice koliko toliko prvih 11 za LŠ!!!I pod hitno otkazi Puma,Dalsio,Šerif i Milson!!!Oni nema sta da pruže Zvezdi ni u jednom aranžmanu!!Bacene pare
s

sale brat

pre 14 dana

Prvo rodjaci o kojim otkazima vi govorite puma i mison alo 6 milki pa ne rastu nama pare na drvetu, drugo silas u startu pitanje koliko donosi a razigravamo igraca koji nije na nas koliko god je zelen jovanovic od pume i milsona je bolji
e

e

pre 14 dana

Hajde sad nek oni. pajseri ponove jos koji put sta je Olimpijakos porucio Covicu.
S

Sreća sreća radost

pre 14 dana

Zar ovako malo fali normalnom čoveku da bude srećan!
K

Komedija

pre 14 dana

Razigravaju igraca Olimpijakosa.
S

Sine

pre 14 dana

On je nas Reprezentativac i Razigravamo Reprezentativca Srbije i buduću zvezdu nase zemlje!
K

Komedija

pre 14 dana

Jak reprezentativac, nema mesta u Olimpijakos nego ga salju na pozajmicu.
K

Klecoje

pre 14 dana

A kome ste vi razigravali 14 igraca prosle sezone?
K

Komedija

pre 14 dana

Mi nikome, niko nije dosao na pozajmicu da mu razigravamo igraca, sta si se pogubio.
B

Boners

pre 14 dana

@komedija Ceo tim vam je otisao tako da ste razigravali a da niste ni znali.
K

Komedija

pre 14 dana

@Boners Dal realno da si toliko plitak, ceo tim vam otisao pa nije ceo tim bio na pozajmicu, nego su bili 3 godine zajedno, uporedjujes pozajmicu Petruseva sa igracima koji su igrali zajedno 3 godine, au kakav mozak.

Mali peca

pre 14 dana

Opet se zna plata zvezdinog igraca
K

KLJAJICEVO

pre 14 dana

Hvala dragom Bogu da je velika vecina komentara konacno kosarkaska umesto polu debilna prepucačina. I ja sam kao i vecina ovde prezadovoljan sa par upečatljivih činjenica: 1. tim prepun naših momaka 2 trener sa karakterom i sa kojim znamo na cemu smo (dokazao svoje prosle sezone i prethodnih godina) plus je sam slektirao tim 3. sto neko gore napisa, konacno kompletiran roster, umesto svesnih opcija doselekcije 10 godina unazad 4. kvalitet - mislim da ga imamo. Kao i dubinu rostera na svim pozicijama. Pa hajde da vidimo dokle mozemo. Ako neko misli da trebamo na F4 pre ovakvih Olimpijakosa, Panatinaikosa, Reala, Monaka, Barse, Fenera onda treba da promeni dilera. Hajde da uđemo u play off (kojim god putem) pa da se onda nadamo senzaciji! Treba ostaviti 10 azdaja iza sebe, a to nije lako.
c

c c c

pre 14 dana

Idemo breeeeeee. F4 je blizuuuuu
Z

ZZZ33

pre 14 dana

Svake godine isti snovi.
7

7271772

pre 14 dana

Sreca pa Oli nema veze sa zivotom, Piters ispred Petruseva hahahahahaha pa to nema u crtanim filmovima
h

hahahahaha

pre 14 dana

sreca za Oli sto ti sa takvim znanjem nemas nikakvu ulogu u Oli.
H

How yes no

pre 14 dana

Nije ovo igrica pa ćeš da deliš ti minute kako ti hoćeš. Igrač je živ čovek i on ima neke ambicije, želje. Vezenkov je igrač koji će da igra 30 minuta a njima treba neko za desetak, eventualno 15 minuta ponekad. Petrušev je mlad igrač i željan igre, Piters je stariji i nema ambiciju da se probija do prve opcije nego će da prihvati to što mu se da. Petrušev gleda da bude negde prva opcija i da igra što više, nije baš svaki igrač za deset minuta, nije ovo igrica
Z

Zaza Paculia

pre 14 dana

Svi zelimo veliki rezultat, naravno da se pobijemo sa svima! Ali kolicina ciganstine koju ima ovaj tim, verovatno se sklapa jednom u zivotu! Teo, Neda, Kalina, Segi, Deda, Luka, Plavsa, kako su se adaptirali Yago, Rokas, Bolomboy... Ako uklopimo Kodija i Kenana... Naravno, sta god ko mislio, tu je stub ove ekipe, kapiten, simbol za spremnost, energiju, pozrzvovanost, a opet kulturu i vaspitanje, kapiten!!!
I

Iskreno

pre 14 dana

Srce mi je bilo puno zbog ekipe koju imamo ali znalo se nekako da fali jos malo da budem bas srećan i to malo je sada tu. Ljudi neka budemo poslednji u EL ove sezone cu ostaviti srce i dušu na tribinama Arene. Ima da smaram sve oko sebe da se peva i da se bodri ova ekipa.. Znam da nije pravedno prema komšijama reci da smo kao Reprezentacija Srbije ali mi to jesmo!
z

zorge

pre 14 dana

odgovor za "iskreno"... Bez namere da te povredim, tacno je da imate vecinu igraca iz reprezentacije, ali ni jednog kljucnog ili vodeceg, vec one koji su popunjavali roster do 15, ili 12... Ako se slazes prvih pet igraca reprezentacije su; Jokic, Bogdanovic, Avramovic, Micic, Milutinov,...
X

Xanax

pre 14 dana

Kapiten je naročito primer vaspitanja, pogotovo sa onom pesmom spevanom selektoru Pešiću.
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Jel to sad menja projektovani budzet od 12.9 miliona koliko je rekao Ćoki ili je ovo sada 13,9 miliona?!
a

armija

pre 14 dana

Nemamo mi ogranicenje, ostavili smo rezervu i za doselekciju...
P

Pfc

pre 14 dana

Svaka čast crvenoj zvezdi na prelaznom roku, Petrusev, Kalinić, Dobric, iskusni Kenan, Kodi, a što se nas tiče ne očekujem realno ništa ove sezone.
K

Kup

pre 14 dana

Šta vas briga, bićete u začelju... Ali, igrate sa našim košarkašima... Samo nikako da nađete našeg trenera...
Х

Х Х

pre 14 dana

А мени она два гробарска Бота писала све и свашта, кад сам рекао да долази у Звезду, пре недељу дана.
:

:):):):):):):)

pre 14 dana

A ti si inace znao? Hahhahahahhaahhaha...Dobro je baba Vanga. Sve ok
s

sssssssssssssss

pre 14 dana

AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, KONACNO KOMPLETIRANI ULAZIMO U SEZONU
Д

Драгиша Мишовић

pre 14 dana

Надамо се наравно искораку у Ел у односу на претходне сезоне али макар и не урадили ништа(што мислим да је мало вероватно) биће посебан осећај гледати овај тим,толико звездаша правих у екипи,биће као браћа,мислим да ће ова екипа остварити никад бољу конекцију са навијачима...можда и да је тренер наш био би још јачи утисак али свакако пуна подршка Јанису.
S

Scaloneta

pre 14 dana

Janis je naš, crveno beli.
i

ivan3

pre 14 dana

verovatno je budzet za plate i dalje 12.5mil.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

jeste bez kesa ..a sa kesom ,stanovima na vodi ..pitaj boga, nego sreca pa su uzeli zuckovu levicu i ostvarili dobre rezultate u EL u zadnjih par godina pa to strance privlaci
R

Raša P

pre 14 dana

To je to. Trešnjica na torti.
g

gost271

pre 14 dana

Drago mi je da je došao, ali ako je istina što pišu Grci da će prvo da produži sa Olijem do 28', pa onda na pozajmicu u Zvezdu, ne deluje mi kao sjajan posao... Faktički ga mi razigravamo ove sezone za njih, pa ako pokida sezonu, oni imaju dugoročno rešenje, a mi opet da lovimo u mutnom....
d

darko89

pre 14 dana

da je fudbal pa i da razumem, u kosarci svakako vecina ide posle prve godine. pa i kad potpises igraca na dve godine ako odigra dobro posle prve otici ce za smesno obestecenje. tako da meni ne smeta, treba nam cetvorka.
m

metalika moj dobar

pre 14 dana

zakleo se vucko u cvet i u med da ce u sportu da napravi red , nece tu da vrslja od sad bilo ko vec fmp i zvezda i nam je to...covek se zakleo da ce za vreme njegove vladavine zvezda osvojiti nesto sto ima samo jedan KK ..al moz samo da sanjas
C

Chelsea1234

pre 14 dana

Nema sta da se razigra, decko je vec dokazan. Ipak bolje za Zvezdu sto je dosao, da jednom u 10 godina imaju kompletan roster.
B

Bijadokija007

pre 14 dana

Ti bi to bolje
g

gost271

pre 14 dana

@darko89 Ne bih se baš složio... To što smo mi navikli na budžet od 7-8m bruto (sve do pre 2 godine), pa igrače nismo mogli da zatvaramo jačim ugovorima, ne znači da je to i dalje naučna fantastika za nas, pogotovo ne sa ovim budžetom. Na kraju krajeva i Nedović i Kalina su potpisali na 3 god i to za veće pare od ovih što su Petruševu dali, ne vidim razlog zašto ne dati jači novac i osigurati nekoga na 3 god sada kada imaš mogućnosti... prošlo je vreme otimanja Zirbesa, Milera, Brown-a od strane moćnijih, jer ih nisi mogao platiti ni priližno...
s

samo

pre 14 dana

Ima to jedan kk mnogo pre tvog.
Z

Zvezda 91

pre 14 dana

Idemooooo....Evro liga je nasa 😀
j

jagodinac

pre 14 dana

Kodi Kenan Kalina Petrusev Bolomboj Teo Nedovic Dobric Daum Mitrovic Yago Lazic Giedraitis Davidovac Plavsic Sve pozicije pokrivene kvalitetnim igracima , q za sve ce biti minuta s obzirom kolika je sezona Ostaje zal sto nece biti mesta za mlade igrace, ali zivimo u zemlji gde se gledaju samo rezultati i trofeji, a tu Zvezdi niko ne moze u ovom trenutku da pridje sto se tice regionalnih timova
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Bice za Kostića u ABA,KLS,KRK a moguće i još ponekog od te juniorske ekipe kojih ima u Zvezdi!!!Za EL sve dok bude šanse za play off roster najboljih koje ima na raspolaganju!!!
@

@ssss

pre 14 dana

Jedna sasvim prosečna ekipa.Za Evropu čak i ispodprosečna ekipa.
M

Marko Srbija

pre 14 dana

Bice dobra kosarka...dobro je.
Г

Геџа - Србијанац

pre 14 dana

Јако лепо би ово било. Наш човек, репрезентативац, зна тежину дреса најтрофејнијег клуба у Србији... Добро дошао кући, Филипе Србине!!!
F

Filp Zvezda

pre 14 dana

Sa Filipom osvajamo EL 2025
r

rau

pre 14 dana

kao i svake godine
8

8:0 METLA

pre 14 dana

Znaci nastavlja se niz....
O

Ojsa

pre 14 dana

Dovodi Filipa i zatvaraj roster,on je posledji delic ove slagalice,posledja kockica!
p

patuljasti zlotvor

pre 14 dana

imali ste vi i vece kockice tipa kempaco i rubiroza pa ste ga
S

Streptomicin

pre 14 dana

Kampaco dupla kruna. Ako znas sta je to.

Ognjen_Strahinjić

pre 14 dana

Boga mi, sada imamo tim popunjen na svim pozicijama. E sada, po meni, imamo dve enigme. Prva je plejmejker. Da li će Kodi zadržati nivo iz prošle sezone? Od njega će mnogo toga zavisiti. Druga enigma je centar. Kako će se Plavšić snaći u Evroligi? Generalno miriše na dobro, i deluje mi da ćemo konačno napraviti iskorak. Po meni, ova ekipa bi tek sledeće sezone čuda mogla da pravi. Ali hajde da ove sezone uđemo u plejof.
J

JSO

pre 14 dana

Ovo znaci samo jedno,a to je surova dominacija i sledece sezone. Berba trofeja. Ovo je sada odlican tim. Ako se ne daj Boze desi neki neuspeh u EL,jbg...lako je biti kapetan posle bitke. Mislim da je ovo dobro do sada,sem ostanak Ilica i Lazarevica.
ц

црно на бело

pre 14 dana

Не дај Боже...као да сте сваке сезоне били у 8
з

звезда!!!

pre 14 dana

Петрушев ако се не варам има уговор још ову годину. Која је поента послати играча коме истиче уговор ове године на позајмицу. Сигурно га неће задржати следеће сезоне тако што ће га послати на позајмицу. Надам се да грешим.
B

Beboni

pre 14 dana

Ima ugovor na 3 godine
r

reb8888

pre 14 dana

...ne, ima i za sledecu. do juna 2026...
M

Mamammama

pre 14 dana

Bravo,ekipa koja je osvojila tripletu i treba da dovodi takva pojacanja..Svaka cast za upravu i Covketa..
E

ELEM

pre 14 dana

Jubilarni deseti igrac sa platom 1m+ evra. Svaka cast.
B

Beboni

pre 14 dana

Bolje 3 Srbina za 3 miliona nego sam panterica
k

koliko jadno

pre 14 dana

Kod svakog transfera zvezde cifre u naslov, ahahhaah a za mali partizan nista

bebs

pre 14 dana

evo cetvrta sezona jos uvek ni reci o visini plate nejboljeg trenera ikada, kamoli tek reci o rezultatima A KAMOLI TEK RECI O ODGOVORNOSTI
d

dzmam

pre 14 dana

U Partizanu svi imaju po 5 miliona, nema potrebe da se objavljuje
e

ejj

pre 14 dana

Zar olimpijakos nije rekao da Covic treba da gleda svoje dvoriste kako to sad, dzaba se grobarija radovala
Z

Zvezdas92

pre 14 dana

Ako je istina, odlično, ali samo da ne bude efekat avramović, a nadam se da neće!!!
K

Kuroslav Grobovic

pre 14 dana

Mi grobari se radujemo povratku Petruseva... On je u reprezentaciji bio odlican zahvaljujući Jokiću, a ne svojoj igri.. Razmisli.