©Star Sport
©Star Sport

Barcokas šalje Petruševa na pozajmicu u Zvezdu, crveno-beli pokrivaju platu od 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.24. | 17:53

Domino efekat dolaska Evana Furnijea u Pirej, koji bi uskoro trebalo da bude završen na uspešan način

Olimpijakos je u završnoj fazi pregovora sa Evanom Furnijeom, a ukoliko posao bude uspešno kompletiran, klub iz Pireja će na pozajmicu u Crvenu zvezdu poslati Filipa Petruševa, tvrdi grčka Gazeta.

Bez obzira što se radi o igračima na drugačijim pozicijama (Furnije je krilo), ovaj posao će izazvati domino efekat u timu što se tiče odlazaka, pošto će Olimpijakos postati prepunjen na svim mestima u timu. Stoga je Jorgos Barcokas odlučio da Petrušev bude pozajmljen Beograđanima, a Crvena zvezda će preuzeti njegovu platu od 1.000.000 evra, tvrdi isti izvor.

Izabrane vesti

Da bi uskoro sve moglo da bude ozvaničeno potvrđuje i poruka poznatog menadžera Miška Ražnatovića, koji vodi računa i o karijeri Filipa Petruševa

"Ponekad, tokom leta, igrači menjaju sve, osim boja...".

Pozicije krilnog centra pokrivaju Aleks Piters i Saša Vezenkov, tako za Petruševa u ovoj sezoni neće biti mesta, ali Gazeta piše da u Pireju ne žele da se odrektnu srpskog igrača, kojeg vide kao svog igrača u budućnosti. U ovom momentu mu je najbolje da dobije neophodnu minutažu u Crvenoj zvezdi.

Domino efekat se po svemu neće završiti samo na Petruševu, već bi Pirej mogao da napusti i Šakil Mekisik, čija bi se uloga u timu direktno smanjila Furnijeovim dolaskom. Monako je početkom leta bio zainteresovan, pa je Kneževina jedna od mogućih destinacija za igrača čija zarada dostiže 700.000 dolara. Mekisik sa Olimpijakosom ima ugovor na još godinu dana.

Crvena zvezda je bila otvoreno zainteresovana za srpskog reprezentativca čitavog leta i strpljivo je čekala pozitivan epilog. Petrušev je dres srpskog šampiona nosio u sezoni 2022/2023, a sada če kompetirati dolazak pojačanja na Mali Kalemegdan ovog leta i zaokružiti konstrukciju tima Janisa Sferopulosa. Postoje informacije koje kažu da će Filip prvo potpisati novi višegodišnji ugovor sa Olimpijakosom, a potom biti prosleđen Crvenoj zvezdi.


tagovi

Filip Petrušev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara