Komentari na vest

Šuterska klinika Zvezde: Simonović se vratio u 2017, Dobrić sa 23 poena i pet trojki razbio Zadar

R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Dobro je, svi igraci igrali, pobedili smo, idemo dalje. Ja sam uveren da ove godine, ko god igra finale protiv Zvezde, izgubice, tim ima hemiju, pa dobiju se neke tekme cak i kad anm ne ide. Naravno da moze mnogo bolje to da izgleda, da smo imali par pojacanja tipa Cirbes/Petrusev, Kuzma/Noko, Markovic/Jovic, i to je to, e onda bi cak i TOP 8 bio dostizan. Ali, Boze moj, i ovo je super, ako Zvezda igra sa energijom koju ispoljava na tekmama u EL, nadjite mi jedan tim koji moze da mu parira u ABA, mi imamo jedan poraz od Igokosa, i sve drugo pobedili, ko hoce da se kladi nek izvoli, dobijamo Partizan i Buducnost u goste, 100% sam uveren, uostalom pokazace vreme, jer zaista smo i u ovakvom sastavu bolji od svih. Dobro je Dulence rekao pre neki dan, Zvezdina prednost i snaga su im domaci igraci, tu lezi prednost, mi imamo Voltersa, Kolinsa, Vhite i Ivanovica i to je to, Cirberu niti racunam posto decko je uglavnom ili povredjen ili mase peskirom! Idemo po KUP, bilo bi mnogo lepo da se sretnemo u finale za sa Partizanom, mada KUP je nepredvidiv, svasta se moze desiti, pa da vidimo, ako se igra ocekivano finale, mi njih dobijemo a onda prva pa protiv njih ispred njihovih navijaca, i tu ih dobijamo, i to je pocetak kraja za njih, jer Evrokup nemaju nikakve sanse da dobiju, jer zaista nemaju tim da se to osvaja, pa cak i kad je trener veliki Obradovic, koga cenim najvise od svih trenutnih trenera koji postoje. Partizanu treba bolji kvalitet, ne moze celo prvenstvo Ledej i Panter da nose, imati u timu, Zagorca, Dangubu, Trifunovica, Kuruca, Madara, i jos par njih i ocekivati cuda je absolutno suludo, vreme ce to pokazati. Velicina kao sto je Obradovic vadi 200% od njih pa su rezultati pristojni, inace bilo koji trener sem njega ne bi uspeo, budite uvereni. Bilo kako bilo, zelim Zvezdi da osvoji KUP, ABA i nase prvenstvo, a eto sportsku zelju imam i za Partizan da osvoji EK pa da s enadjemo u EL zajedno, ali ovo je u domenu naucne-fantastike, ali niko ne moze da nam brani da mastamo. Pozdrav!
Z

Zeljkoglu

pre preko 2 godine

Sta posebno cenis kod Zeljka Obradovica? Rezultat sa Olimpijskih igara ili EP u Novom Sadu? Mozda cenis kada je prvi pobegao sa broda i rasterao igrace? Mozda ga cenis zato sto je uzimao Partizanu i Zvezdi igrace za Fenerhace, i jacao njih?
V

Velika haha

pre preko 2 godine

Klub bez tradicije...umjetna tvorevina...Velika koliko i gazda joj.
Z

ZvezdaRazbija

pre preko 2 godine

ZVEZDA JE VELIKA NE MOGU DA PIDNESU DUSMANI KAKO SURIMO SVE STO STIGNEMO
K

Kazes zvezda

pre preko 2 godine

a mislis fmp...
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

To mislis ti... ne prestajes da mislis. Moram priznati zalim vas. Pored svog kluba ne silazite sa nasih vesti. Citate CZ a mislite o FMP o trecem oku, teorijama zavere i sanjate da cete u narednih 10tak god biti prvi.
8

818883882

pre preko 2 godine

Sta ima Igokea?😄
G

Golčina

pre preko 2 godine

Kalinić i Mitrović su u velikom padu forme. Dobro je da je Kalinić preskočio večeras, ali sumnjam da će se vratiti za kup. Na kupu mislim da Ivanović može biti bitan faktor, pored njega možemo možda videti Vajta kako dobro igra. Partizan je jak na centru kao crna zemlja, pitanje u kom i oni sastavu idu, objektivno imaju manje dan da se pripreme od nas. Biće teško i mislim da će ovaj put oni vpditi glavnu reč, deluje mi da smo malo izgubili formu sa početka sezone.
K

Kalinici

pre preko 2 godine

Primio ostatak od 3,6 mil eura pa mu se ne igra toliko
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Partizanta ne može ni Černo More iz Varne pobediti ako nema minimum 30 slobodnih bacanja
L

Luja

pre preko 2 godine

Kalinić bio najbolji u Kazanju, Mitrović solidan... Možda , vi grobari, želite "veliki pad forme" ali ništa od toga.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

I svi o budzetu a niko nema u novcaniku vise od 2 soma,sta su ti klinci...
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Rutinski, kako i dolikuje evroligašu. E sada priča se da je 'ekipa' zatvorila kup kako bi namaknula još par hiljada glasova za april. Da se ja pitam poslao bih im juniore u Niš da ispadnu u 1/4 finalu pa ih onda patosirao sa kamatom u ABA i KLS, ako do tad budu i postojali
G

Gost11111

pre preko 2 godine

A ko to prica,zivota ti?
G

Goslt

pre preko 2 godine

smao jedan klub više ne postoji. tp ste vi sm
T

Tvrtko1

pre preko 2 godine

Po....$ tu ljubicastu glavicu
N

Nebuloze

pre preko 2 godine

Navijaca bez kluba sve vise uzimaju maha...sigurno nama kad smo duplo Jace gladacko telo...hehe zatvaraju radi izbora ...umno nema sta.
H

Hahahahaha sou

pre preko 2 godine

Vec vas strah hvata?! A tolike milione ulozili?
S

Standardno

pre preko 2 godine

Ko ako bude postojao? Pa vi ugaseni u 3 sporta veteranu
G

Gost11111111

pre preko 2 godine

Nastavlja se šetnja!!! Samo je dosadno sve ovo!!!Treba zatvoriti EL i da igraju 20 ekipa ,bez ispadanja i ulaska!!!! Zato će instituciji ostati samo san,iz koga se neće nikada probuditi. A Željku poruka,ostani do kraja,pare se najviše vole.....
V

Valjda cemo

pre preko 2 godine

Sa ovih 20 mil budzeta i najskupljim timom u istoriji Aba lige sa Kalinicem koji je placen 3,6 mil i mnogobrojnim gotovim evroligaskim iskusnim igracima koji su olaceno milione i plus sa najskupljim domacim uspeti da uzmemo makar kup.. Ako se plasiko Partizana i klinaca od 20 godina onda bolje opet da se ugasimo kao 2011 god! Zna li se idemo li carter letom do Nisa? Kad smo vec platili 1,5 mil carter letove da ih iskoristimo maksimalno!
K

Kadglumis

pre preko 2 godine

Kad glumis da navijas za Zvezdu mogao si makar da sakrijes komplekse..
d

dexiko

pre preko 2 godine

Zamjenio si ove divne zvezdine igrače sa preplaćenim igračima franjinog kluba koje vodi rumeni turčin
K

Kakav spin

pre preko 2 godine

Kakve lazi,jedva dobijate u Aba ligi,biju vas neki amateri u Evrokupu,malo jaca ekipa ubacuje vam 100 poena,posle svakog poraza ide novi igrac.Spucano od strane drzave toliko miliona pocevski od Obradovica,preko Pantera koji je igrao u Milanu za milione i igrao F4,pa najbolji igraci iz Evrokupa,dovode se igraci iz Reala,NBA. Na guranje sudija kad ide,tu su po 20,30 slobodnih bacanja samo da se dobije ali opet ne ide ali ako ne osvojite nista opet ide neka fuzija kao sa Igokeom,kako bese rece vas predsednik Danilovic Igokeapartizan jedan klub.
T

Tegi

pre preko 2 godine

Popilekove, ljubi te majka!

Sliks17

pre preko 2 godine

Najgore je biti izdajica svoga roda
S

Starac

pre preko 2 godine

ko ti drma kavez franjevac
A

Au brate

pre preko 2 godine

Nemoj ih istinom ,vidis da ih boli!
1

11111

pre preko 2 godine

Zašto se ne kaže koliki je budžet Partizana? Kolike su plate legionara i koliko se plaća ta ljubav prema klubu, Željka i ostalih ???? Mali Tristan,Glas ,Koprivica ,Petrušev,Nedović a možda i Teodosić sledeće sezone u rosteru Zvezde.Pošto institucija puca,treba im uzeti i igrače
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Dexice o kom turcinu govoris?kalinoglu fon drkenstajn???lik od skoro 4 milkice?a Obradu se sagni.obrisi se oko usta od sendvica nemoj da hodas musav
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Vi ste i ove godine kk sljedeca sezaona. A bicete i fk sljedeca sezona.
S

Surova istina

pre preko 2 godine

Zato toliko minusa druze!
F

Fmp 2011

pre preko 2 godine

Od kada smo postali od Fmpa “klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove” stotine miliona su uplivale u Zeleznik a rezultata nigde. Oproateno nam 20 mil duga ,kupljena Evroliga za 10 mil od Cibone sto su priznali sami vlasnici Cibone i javno rekli, zatim deset godina obezbedjen najveci budzet u istoriji Aba lige i opet malo ! Malo carter letova ,najskupljih domacih igraca , skupih evroligaskih produkata! Malo je drzavo hocemo jos! Valjda ce posle izbora opet uplivati koja desetina miliona i da se po treci put organizuje Evroliga u Beogradu!
L

Luja

pre preko 2 godine

Nije tebi dobro.
O

Orao

pre preko 2 godine

NBA Simonoviccccc
G

Gost Rider

pre preko 2 godine

Ali koliko je nazadovao Markovic,ni asistencije,ni poeni.Veliko nista od igraca koji je ne tako davno bio top u Virtusu,ponavljam ako sa ovim igracima i bez centra osvojimo Aba ligu spomenik Radonjicu iako nisam njegov fan!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Наравно да ћемо освојити АБА лигу, а да нам центар и двојка фале ко хлеб насушни, фале, али џаба обустављено је све због априлских догађаја иклуба који је директно у власништву владе Србије!
L

Loziona

pre preko 2 godine

Jos malo pa ce kraj sezone za lozaca. Temperatura u plusu...
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

I u Virtusu je Marković bio očajan.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
M

Malj

pre preko 2 godine

Ko ce igrati za partizan na kupu, ako imaju 10 stranaca?
K

Kum Danilko

pre preko 2 godine

U dogovoru sa vladom Srbije ukidamo ograničenje stranaca za naš tim!
J

Jogurt69

pre preko 2 godine

Bice zanimljivo u Nisu
G

Gost e

pre preko 2 godine

Neće,osim ako svi u Zvezdi ne dobiju koronu nsprasno.
l

linoleum

pre preko 2 godine

sta reci koju poruku poslati,jesi ti video druze kako su jsd pokrali fmp preko sudija,hrv komentatori ih komentarisu kako dekra.e sad zamisli ovo je jos gore pod okriljem kss,ako se sretnemo naravno da bi ih zgazili ko plitak potok odrzali cas kosarke i poslali na spavanje da je sve regularno.ovako opet smo bolji ali ali

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre preko 2 godine

Nikad necu zaboraviti...Simonovic za tri....SIMONOVICCCC! I dan danas mi odzvanja u usima kad pogodi trojku.
7

73

pre preko 2 godine

Otaljavanje posla za evroligasa...Zadar ekipa koja je tu negde na nivou ovih klubova sto igraju kup Asima Brkana...
C

Cestitamkomsije

pre preko 2 godine

Cestitam komsije i unapred vam cestitam titulu i Euroligu koju cete igrati jos dugi niz godina. Kada su nam dosla pojacanja ove godine mislio sam da ce biti nesto od nas. Ali ono nista.
G

Gostioničarr

pre preko 2 godine

Mi, navijači Partizana, znamo da se zove Evroliga, a pošto nisi jedan od nas, a koliko vidimo, voleo bi to, nazivaš tako naopako, tužno.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Rutinski, sa pola gasa. Bravo šampioni! SVI U NIŠ!
t

tim penzionera

pre preko 2 godine

raspasce se za dva meseca
F

Firga

pre preko 2 godine

Pa šta? Zvezda se voli a ostalo su sitnice ;)
G

Gost222

pre preko 2 godine

I to već peta godina.
@

@tim plaćenika

pre preko 2 godine

Neki tim će se raspasti za 3 meseca, samo je pitanje da li onih koji godinama igraju zajedno i osvajaju sve ili preplaćenih legionara koji će da zdime na prvu bolju ponudu. Ja tipujem na ove druge.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ne raspada se za dva nego za tri meseca. Prvo će da osvoji triplu krunu.

Forzza

pre preko 2 godine

OOO ZGAZI IH SVE‼️‼️⚪🔴 KUP JE NAŠ‼️‼️‼️
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Tako dok ne naidje Partizan a onda lagan poraz.
R

Rare

pre preko 2 godine

Živa istina, baš smo se mučili protiv Partizana, bilo je izjednačenje na 0-0.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Vi ste srecni ljudi. Slavite poraze kao pobjede. Nastavicete u istom ritmu.
У

УЛТРА....

pre preko 2 godine

ПА СИНЕЕ НАИШАО ЈЕ ХАХАХААХХАХАХАХАХ

Sliks17

pre preko 2 godine

Rutinski, ajmo sad kup
G

Gosteh

pre preko 2 godine

Pa Zadru bih i ja dao preko 20 poena
G

GostB

pre preko 2 godine

Pa sto im ne das?
R

Rare

pre preko 2 godine

Naslov je trebalo da glasi "Zvezda drhtala i jedva pobedila 20+razlike", u skladu sa onim naslovom na fudbalu sinoć.
O

Obrati pažnju na detalje

pre preko 2 godine

Ne zaboravi bacanja - uz čak 17 izvedenih bacanja!
G

Gostens

pre preko 2 godine

navijaci su siti aba lige to se vidi po poseti navijace zanima samo EL
ц

црно на бело

pre preko 2 godine

Вама је Пионир велики и за ЕЛ...у подсвести знате да сте настали Човићевим мутним радњама...
@

@crno na belo

pre preko 2 godine

A je l ti navijas za Partizan Igokeu ili Igokeu Partizan?
@

@@crno na belo

pre preko 2 godine

A za koga ti navijas? IL Ribar, Radnicki Basket ili FMP?