Dvejn Vašington (© Star sport)
Dvejn Vašington (© Star sport)

Partizan Mozzart Bet bez Vašingtona napada Bajern

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 19:07

Željko Obradović odlučio da ga izostavi iz tima od 12 igrača koji večeras igraju meč 3. kola Evrolige

Sve je spremno za cnro-beli spektakl u Areni gde Partizan Mozzart Beto dočekuje Bajern iz Minhena u 3. kolu Evrolige. Sve će ipak proći bez Dvejna Vašingtona koji je registrovan, ali odlukom Željka Obradovića propustiće i ovaj meč, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Odluka trenera ne iznenađuje previše jer je poznato da je Vašington imao premalo treninga sa ekipom zbog odlaska u SAD gde je bio deo trejda. Sve je okončano na najbolji mogući način po igrača i po klub iz Humske, ali je sada potrebno da se Dvejn ponovo izbori za mesto u timu.

Klub je inače završio svu potrebnu papirologiju i Vašington je registrovan za Evroligu i ABA ligu, ali s obzirom da je počeo da trenira tek od nedelje realnije je očekivati da zaigra u četvrtak protiv Makabija ili od vikenda u ABA ligi.

Očekuje se da se u ekipu vrati Tajrik Džons koga je mučila povreda, ali je sada spreman da pomogne ekipi. Takođe van tima je i dalje Ajzea Majk koji je počeo sa treninzima posle povrede mišića.

Podsetimo da je crno-belim tim otvorio sezonu u Evroligi sa dva poraza u Vitoriji i Madridu, sada je red da se zabeleži prva pobeda pred rasprodatom dvoranom.



tagovi

Dvejn VašingtonKK PartizanEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga
KK Partizan Mozzart Bet

Ostale vesti


Najviše komentara