Komentari na vest

Obradović jasan: Najlošija utakmica, prespori smo bili

N

Nasi

pre preko 1 godinu

A koliko domaci kosarkasi dali kosa,6. Da li Vas je malo i ikada sram i stid na legiju legija i vestackih domacih. I ti Vasi domaci sem Andjusica donekle,nemaju veze sa Partizanom da ga osecaju kao svoj klub. Lazic,Dobric,Mitrovic,Kuzmic samo imaju po 6-12 godina u Zvezdi. Lazarevic tri. Petruseva,Markovica,Ilica ajde da ne racunamo,novi su.
@

@Nasi

pre preko 1 godinu

Al ste dosadni sa tom pricom o domacim igraca posle 10 godina X stranaca. Sad ste se zalepili za to, pa nije ovo reprezentacija, ovo je klub. Sta je, frka jer prvi put posle toliko godina morate da se oznojite za nesto? A plus, nije bas ni da ste vi bez stranaca u ekipi, pa jadni kuburite sa tim. Ajde bre, batalite vise i igrajte. Niste dva reprezentativca napravili za ovih 10 godina. Gudurica (koji neuspesno popunjava patike Bogdanu) i Micica koji je dva sveta iz Zvezde i Efesa.
z

zanasi

pre preko 1 godinu

Plus, dokle to ludilo ide da i oni domaci su vestacki domaci.... Pa ti Lazici, Dobrici itd, zapitaj se sto su toliko dugo tu? Jer ih niko i ne zeli, sto je jasno kao dan. A ne bi ni ti da si vlasnik lupam Virtusa ili CSKA.
D

Drmrpr

pre preko 1 godinu

Nije bilo goriva, Lesor u padu forme. Ledej kao najsporija baba...
G

Gost14

pre preko 1 godinu

Kako se stalno po medijima pravi veca drama i frka kada izgubi Partizan nego kada izgubi Zvezda...
P

PricaSvet

pre preko 1 godinu

Ma vazno da cela Evropa,prica o navijacima Partizana. Nista drugo ne prica se barem u Nemackoj, gde zivim. Kazu to nisu videli,nije im jasno kako stadion od 35 000 ljudi,bude ispunjen sa 200-1000 ljudi. A da i ova napala za kosarkom trajace malo jos,topla arena,a zedj velika. Ali brzo ce da usahne. 3:1 je za sada. Nego vidim ovi domaci kosarkasi u Partizanu lepo napreduju, jos malo imace ramena i glavu kao beloglavi sup od gledanja sa klupe.
G

Gost08

pre preko 1 godinu

Samo ti bato ostani tu u Nemačkoj. Alba je za tebe top da pratis.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Promjenljivo vrijeme....ne pogoduje psihozama.
p

pricasvet

pre preko 1 godinu

Goste,moras tj.morate da izadjete kso i vecina u srbiji,da nemsmo najacu kuhinju,najlepse zene,najvise reka i suma pa i u sportu da svi gledaju srpske timove,ponesto djokovicu jedino pidu. Inace alba nas redovno dobija mi priznajemo,a vi nikoga ni lejkerse s ksmoli bursu i ostale sto vas u cipiripu kupu godinama tukli.
C

Crno Beli Partizan

pre preko 1 godinu

Normalno da je stadion prazan kada lopine vode klub i kada ima morona koji napadaju pošten svet koji je došao da gleda fudbal koji se ne igra odavno. Ljudi prevashodno traže zabavu i ubudjenje, neće davati pare da gledaju učmalost i raspad. Što se tiče košarke, publike je uvek bilo u dovoljnoj meri, naravno za EL je svakako veća zainteresovanost. Ni vas nema pun stadion protiv Javora, nego kada dolazi Liverpul.
c

crvenobelasrbija

pre preko 1 godinu

Crno Beli Partizan Porededjenje ti puno lazi,evo u vreme toleta bili ste prvaci u Evropi,a mi smo imali tri puta vecu posetu kao domacin nego Vi. Postoji net,google,mediji ukuca se,ako se vec nema secanje i vide se poseta na JNA i na Marakani. 73 godine postojanja fudbala u Srbiji,Jugoslaviji nemate godinu da ste imali vise na JNA gledalaca nego mi na Marakani. O medjunarodnim trulo i pricati,Vi niste imali 110 000 i xx puta od 80-100 000 ni na pet utakmica kamoli na jednoj.
@

@crvenobelasrbija

pre preko 1 godinu

Dobro,i? Zvezda ima vise navijaca u fudbalu na stadionu i? Sta je sada postignuto u tvom zivotu? Jel to sad tvoja licna pobeda u ovim komentarima ? :D Mislim ne znam, cemu prepucavanje oko toga, kao neko ko navija za Partizan, nikad tako nesto nisam ni pomislio, cak ni u kosarci, sekunde nisam proveo misleci o tome, evo ovo sad je najvise dok odgovaram na komentar, jer mi izgleda smesno i klinacki :D
@

@PRICASVET

pre preko 1 godinu

Pazi ti, komentarise domace igrace u klubu, covek koji ni ne zivi u Srbiji ahahahahahahahahahahahh
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Ama kazi jaci su od nas. Tabela je jedno, realnost drugo,ekipa u prvih 4 do 6...uz real barsu, oli efes i fener ....baskonija i monako su smesne ekipe za kompletan armani... Kao i partizan.. zalgiris, valensija, makabi Jedan od dva Najbolja trenera i jedan od najsirih rostera...
C

Crno Beli Partizan

pre preko 1 godinu

Ja ne razumem cigane, pa i one da kažeš realne grobare. Kao u fazonu ne ložite se, pa što se ne bi ložili i nadali. Lepo igramo, gotovo svaka utakmica je napeta i uzbudljiva, skoro niko nas nije počistio. Nismo igrali tu EL 10 godina i normalno je da smo ushićeni, imamo pravo da sanjamo. Pa i vi ste se one jedne godine kada ste bili blizu top8 nadali do samog kraja. To je čar sporta, ako bude odlična, ako ne bude lepo je što smo uopšte bili u prilici da se borimo za tako nešto.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Zvezda je igrala top8, 2016 godine.
C

Crno Beli Partizan

pre preko 1 godinu

Ne zameri, zaboravilo se. Znam da je bila ta jedna sezona kada ste bili blizu.
@

@crno beli partizan

pre preko 1 godinu

Slazem se, citao sam pre neki dan komentar, sto se lozite grobari za taj top 8, pocistice vas Olimpijakos itd itd. Dobro, ajde da igramo EL da budemo sto gori u njoj i da se ne takmicimo, jer je poenta to, a ne boriti se za sto bolji plasman i nastavak takmicenja i gde moze svasta da se desi sa iznenadjenjima. Gde je srz i duh sporta u tome? Sve ce da lupetaju samo da opravdaju ovaj fejl Covicev koji im je prodavao 10 godina.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Pre odlaska u Italiju bio sam zadovoljan da se vrate sa jednom pobedom i to se i desilo. Sad pamet u glavu, korak po korak, meč po meč. U krcatoj Areni, pašće Olimpijakos, Real, Barsa... Žoc je kralj košarkaške igre.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Pa kako sada ne valjaju Anđušić, Trifa, Smajli, Aleksa? Čim se izgubi odmah su škart?🤔
G

Gost5533

pre preko 1 godinu

Niko nije rekao da ne valjaju,samo nisu na nivou EL.Pogledaj samo kada su ulazile zamenu u Armaniju,i nema neke razlike u igri,a kod nas odmah bude drastican pad.
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Aleksa za ono sto su oni hteli nikad nije valjao. Prvo on nije plej, drugo to ne zna da igra a verovatno da i ne zeli. Trece a mozda i prvo on ne vredi novac koji je placen. Igrac tranzicije, inspiracije, u pozicionom napadu ne zna gde je levo i skroz je nejasno kako u partizanu ne vide ocigledno. Ako si ga vec doveo, jurio???!! daj mu da igra ono sto zna i gotovo a ne da pravis pleja za sezonu ili dve. To ne moze cak ni zeljko
G

Gost47

pre preko 1 godinu

Ponosni na vas! Vise od ljubavi! 🙌🏁
h

hesoyam

pre preko 1 godinu

Navijaci Zvezde se probudili iz duboke hibernacije. 2 meseca ih nije bilo, evo ih posle ocekivanog poraza Partizana... Zivi su, to je bitno.
M

MNN

pre preko 1 godinu

Na kraju isto je dal 9ti i 13ti a tako ce biti
o

ovo je

pre preko 1 godinu

tekst o Partizanu mali musko...
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Koliko ovaj Armani ima boleneo jak roster nerealno je da se oni raspadaju cele sezone do duse peh sa povredama imaju bez Sildsa i Pengosa maltene citave sezone...
1

1983

pre preko 1 godinu

Cele sezone imaju probleme sa povredama sad su se kompletirali i to je rezultiralo sa pet sest pobeda za redom
p

peđoni

pre preko 1 godinu

nemamo klupu,anđušic,avramovic,smailagic,trifunovic nemaju kvalitet za evroligu,papapetru mrtvak isto,5 igrača ne mogu sve sami,da su ovoj ekipi Pejdz i Mozli čudo bi napravili ove sezone,ovako...daj bože ali...
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

To sto si nabrojao neto 3 miliona godisnje, Grk sam 900k :)
s

smajkijaja

pre preko 1 godinu

Ma da, samo jos par crnaca.... Ovo je malo
B

BD

pre preko 1 godinu

Jednostavno,te strance što nemaju kvaltet za EL,zamenite sa domaćim tipa Pengos,Klajburn,itd,itd. i pevajte im"Srpska se truba s Kosova čuje."Patriote su to,igraju iz ljubavi.EMOCIJE.
a

ako si grobar

pre preko 1 godinu

Veze ti nemas i ne lupetaj...
n

niko igokei...

pre preko 1 godinu

...ne moze da zabrani da niti jedne titule i EL videli nisu preko jedne pune Decenije bez Kupovine licence,to je njihovo pravo!

FMP diva

pre preko 1 godinu

Niko ne moze da zabrani kako ce da se zove ,niti da titulu 17 godina nema 13 godina postenu Evroligu a onda dobije 2 Evrolige da igra na poklon i trecu par godina kasnije.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Neko se iz Italije vratio sa 1-1 neko sa 0-2.Neko ima 15 pobeda a neko 15 poraza.Neko je 6 a neko 13.Nadam se da ces veceras lakse spavati a sutra noc tugovati.
I

Igokea 2007

pre preko 1 godinu

Kojih to 17 godina Zvezda nije bila prvak? Mozda 16, ali 17 ne.Dok Igokea od 1945-1976 ima 0 titula , igrala se druga liga.

FMP Diva

pre preko 1 godinu

Cista matematika 2015-1998=17 vama to slabije ide pa zaokruzite nama na 10 ali nije bas tako, sto se starijih vremena tice nismo jedini normalno je bilo da Split prvu titulu uzme 1971. samo 26 godina,Cibona tek 1982. a Bosna sezonu posle nas.To su sve velikani zbog toga ih sigurno niko ne proziva i ne omalovazava na ovim prostorima.
G

GrobariCacak

pre preko 1 godinu

Bilo je lepo dok je trajalo, pogodio se lep raspored, ali sada je kraj vezacemo 3,4 poraza i nista od top 8, gubimo i derbi u Aba. Zeljko mislim da je stvarno red da ides u penziju!
G

Got5373838

pre preko 1 godinu

Ti decko ni G od Grobara nisi,vec si onaj drugi koji posle jednog poraza,pljuje po svom timu.Mnogo ste nesretni ui kosarkaski nepismeni.
s

slavuj

pre preko 1 godinu

Najgori su oni koji kažu, Grobar sam , ili Zbezdaš sam, pa opletu po svojim klubovima. Nije problem biti kritičar, ali se nemoj lažno predstavljati. Čuj ovog Grobar Čačak, a ne valja Željko. Providno.
E

El ninhoo

pre preko 1 godinu

Lose odigrana utakmica pogotovo napadacki,tanka nam je klupa a i umor nas je sustigao.Sve i svemu nije lose,moze dosta bolje.
Ž

Žoc Billy

pre preko 1 godinu

Srećan rođendan!
P

Poyyy za Admina

pre preko 1 godinu

Srećan srećan rodjendan jos dugo da slavis zeli ti Bili i zele ti drugari veliku tortu na 3 sprata da pravis kada uzmes trofej odma da nam javis😂😂😂😂😂
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Uzeo 9 u EL, malo li je. Najtrofejniji u najjačem takmičenju. Frustrrira vas to i boli, zato se kačite ovdje. Ali kad večeras puknete nemoj da kažeš "vise Grobari na našim vestima"
j

jelko

pre preko 1 godinu

Za prolaz ce nam biti potrebne 3 pobede jos ukupno,panatu i jos 2 moramo dobiti
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Upravo tako, mogu da ti lupaju minuse do sutra, sa 17-17 se ne prolazi sigurno, minimum 18-16. A raspored brutalan, treba juriti 2 pobede kuci s Realom, Barsom i Olimpijakosom a u gostima Efes i Monako, bas tesko...
G

Gost364

pre preko 1 godinu

Zvezda još 7 utakmica do kraja, 6-1 je potrebno za top 8, skoro pa nemoguće. Realno je 4-3 maks 5-2. Ništa od top 8 grobari ne lozite se..
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Raspored nam je svakako tezak,e sad dobijali smo mi utakmice koje nismo ocekivali a i takodje gubili koje nismo trebali da gubimo.Sve u svemu sve je moguce.
K

Kad vec mora

pre preko 1 godinu

Jedna ovakva onda bolje sad nego sledecu! Napred Zeljko napred ⚫️⚪️
G

Ghost331

pre preko 1 godinu

Opet nije njegova krivica, on je sve savrseno nacrtao
A

Aleksakg

pre preko 1 godinu

Ajte vi sa ranama junackim i ceranjem gledajte svoja posla, mi imamo nasa... ti ces da uzmes u usta najveceg evropskog trenera...neki ljudi bas ne znaju za sram!
M

Miloš111

pre preko 1 godinu

Duplo kolo i jos u gostima 1:1, je odlican rezultat, bez euforije ili sad nekog pada jos ima da se igra, pa kako bude.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Bravo momci, bice bolje! Srecan rodjendan legendo nasa! Napred Partizan!
J

Junker

pre preko 1 godinu

Prolaz lagan. 2 pobede su potrebne u narednih 6 meceva. Real u Areni pada, dakle jos 1 pobeda u 5.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Sine real tukao Valensiju iako su ubacili 15 trojki... Jedino jos ako dobijete Panatinaikos, a i kod njih moze da krene Bejkona i Wilijamsa, pa da puknete i tu...
@

@ha,ha

pre preko 1 godinu

Bolje vi gledajte da ne puknete vi sutra od Panate, kad mogu Alba i Bajern da vas puknu i Panata moze, a ti se bavis Partizanom a klub ti 14 u Evroligi.
G

Gost783

pre preko 1 godinu

3 pobede su potrebne partizanu za top 8...18 16 je skor koji vodi u top 8
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Samo nemoj da vam se ovo često desava
M

Milert

pre preko 1 godinu

Idemo dalje Zeljko, vidi se da se nosioci igre istrošili i da duplo kolo utice na jos vecu istrosenost igraca, idemo utakmicu po utakmicu biće pakleno tesko svaka naredna utakmica ali sta je tu je.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Sine ovo nije do istrosenosti nego ste do sad igrali sa prosečnim timovima, Bajern bez petorke prve, Virtus juce bez dva najbolja igrača (Landberg, Šengelija), Alba samo Zvezdu moze da dobije. Ostale prosek timove koje ste dobili ne bih komentarisao...
Z

Za nik Haha

pre preko 1 godinu

Pa sine ta Alba je igrala protiv Zvezde nerealno plus protiv Partizana ako si gluv nije igralo 5 do 6 kljucnih igraca Albe tako da ne bih o dalje o tvom komentaru glupom! Sve sto su sutnuli protiv Zvezde je ulazilo ali polako sad krece i Zvezda bolje da igra pa vam mozda i pomogne a mozda budu i Zvezda i Partizan u TOP 8...sve je moguce
H

Haha

pre preko 1 godinu

Drug za Albu protiv Partizana nisu igrali Zosman i Lamers, a oni zajedno imaju 13p u proseku. Nije igrao ni Erikson koji ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu. Toliko o tvojih 6 ključnih igrača, ja sam zvezdaš i nema potrebe da lažeš. A ne znam ko ti daje ove pluseve jer nisu šutirali nerealno, imali 5 od 17 za 3 ili ti 29%, da li je to nerealno? Dobili nas timskom igrom, imali 10 asistenticija više od nas, igrali kao tim i odrali nas jer smo mi igrali bez neke prevelike zelje. Verovatno se posle ovog mog poklapanja ne smeš ovde ni javiti više. Sportski pozdrav, opusti se