Željko Obradović (© MN Press)
Željko Obradović (© MN Press)

Obradović jasan: Najlošija utakmica, prespori smo bili

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.03.23. | 23:00

Trener Partizan Mozzart Beta je pričao o razlozima poraza u 28. kolu Evrolige u Milanu

Sjajno je Partizan Mozzart Bet otvorio meč u Milanu. Izgledalo je da nastavlja ekipa Željka Obradovića da melje protivnike, ali onda pad. Pre svega u napadu. Kao da je nesdostajalo energije što je domaćin iskoristio u četvrtoj četvrtini da upiše ubedljivu pobed. Crno-belima još uvek predstoji izuzetna borba kako bi bio obezbeđen plasman u plej-ofu.

Posle utakmice Obradović je pričao o razlozima poraza.

Izabrane vesti

"Čestitam Milanu na pobedi. Igrali su agresivno. Za nas, ovo je bila najlošija napadačka utakmica. Prvo zbog njihove agresivnosti, ali i mi smo igrali presporo. Bili smo blizu tri četvrtine, ali sve je rešeno u četvrtoj četvrtini", rekao je Obradović.

Usledilo je pitanje da li je problem u energiji ili kratkoj rotaciji?

"Sporo smo igrali, vrlo sporo. Kako smo organizovali, kako se lopta kretala. Zato je bila loša utakmica, jedna od najlošijih naših ove sezone", dodao je Obradović koji se potom zahvalio Mesini i ekili Olimpije za prelep doček i sjajno organizovan meč.

Sa druge strane Etore Mesina mogao je da bude zadovoljan.

"Čestitam ekipi na pobedi. Borili smo se, tražili odlična rešenja i na kraju pobedili odličnu ekipu koja neprestano napreduje. Moram da čestitam i navijačima koji su imali veliki izazov zbog velikog broja sjajnih navijača iz Srbije. Na kraju to je bila sjajna košarkaška predstava", rekao je Mesina.


tagovi

Željko ObradovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara