Komentari na vest

Hamburg u retrovizoru, ispred Srbije pitanje - s kojih 12 na Grčku i Tursku?

L

Lik sa Konjarnika na tabletama

pre gotovo 2 godine

Jel mogu ja u reprezentaciju imam bolji sut od Marinkovica za tri, majke mi! :)
L

Laik

pre gotovo 2 godine

Problem je što u ovom timu postoji veliki jaz između izuzetno kvalitetnih igrača i poluproizvoda. Ukoliko se Nedović i Gudurić ne oporave Marinković ide, što me veoma brine. Tri utakmice mučenja. Ok Nedovića nije išao šut na jednoj, ali Marinković dečko nema košarkaši IQ. Ne čita akcije, više puta upropastio dobar protok lopte i ostavljen višak, kasnim dodavanjem ili lošim izborom šuta. Neigranjem Koprivice i Petruševa se stiče utisak da oni neće ići, Bjelica ozbiljno visi zbog povrede, mada čim je postavljen za kapitena, očekuje se da ide. Avramović možda za Evrobasket, mada i to bi bila glupost, jer nije on taj kalibar da bi se toliko čekao. Kuridža nema kvalitet, Simanić samopouzdanje. Sve u svemu iako su rezultati do sada bili dobri, brine veliki broj košarkaša upitnog kvaliteta. Nadam se da Kari zna šta radi.
P

Pa da

pre gotovo 2 godine

Ne zna Kari šta radi, "Laik" će da mu objasni.
S

Skocajic

pre gotovo 2 godine

Po meni sigurno idu: Jokic, Milutinov, Lucic, Kalinicu, Micic, Jaramaz, Marinkovic, Davidovic, Dobric.. Za ostala 3 mesta bi trebalo BELI, Guduric, Nedovic I Ristic u zavisnosti od zdr biltena. Avramovic nekako tesko zbog povrede sake. Ostali, hvala I vidim se sledeci put.
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Davidovac, Balsa,Aleksa,Petrusev i Simanic su sigurni visak....a Vanja i Kuridza cekaju sansu da ulete ako je neko povredjen ili uvredjen
W

Whitey

pre gotovo 2 godine

3 centra sigurno idu, znaci Jokic, Milutinov, Ristic. Na ostalim pozicijama su sigurni Micic, Lucic, Kalinic te Nedovic, Guduric i Bjelica ako budu zdravi. Za preostala 3 mesta bice frka, verovatno Jaramaz, Dobric i Marinkovic.
s

sasa 076

pre gotovo 2 godine

Pesic verovatno ceka na Belog i Guduru da li ce moci, Koprivica i Avramovic zbog povrede tesko znaci 1 Micic/Jare 2 dobric-marinkovic-gudura 3 kalina 4 luca/kuridza 5 Jokic-milutinov -Ristic ako beli definitivno nebude mogao simanic je 12
R

Rad na odredjeno

pre gotovo 2 godine

Lucic je trojka, a Kalinic kombo. Moze igrati krilnog centra ali i krilo.
J

Joksa1986

pre gotovo 2 godine

Vrlo lak izbor i bilo bi veliko iznenadjenje da bude drugacije. Petrušev, Davidovac, Bjelica, Marinković, Kalinić, Lučić, Dobrić, Jokić, Nedović, Micić, Gudurić, Milutinov...Prva petorka Micić, Gudurić, Kalinić, Bjelica, Jokić...Nedović, Marinković, Dobrić, Lučić, Milutinov...Davidovac i Petrušev. Sve drugačije po meni ogromno iznenadjenje i nikad lakši odabir za selektora...!!!
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Idi prati atletiku, molim te
I

Immobile

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da se pored Gudurica i Nedovica koji su roviti razmislja o teze povredjenom Avramovicu? On i zdrav ne bi mogao da isparira ovoj dvojici, a kamoli bez pripremnog perioda i trenaznog procesa. Plus je Dobric izgledao odlicno za ove minute sto je dobio.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Avramović je za Gudurića Džordan lično.
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Ovako je Nedivic i u Panatinaikosu, odigra dve, tri pa povreda pa ga nema i u krug.. On i Dobric ce biti zvezdini udarni igraci, sad vam je jasno sto im EL predvidja 15 poziciju i ubedjen sam da ce je lagano odbraniti.. Videli ste koliko moze Dobric u ove tri utakmice.. kad se doda Petrusev i Nedivic koji je malo malo pa povredjen, vidi se da ce zvezda imati muku i sa cedevitom za drugu poziciju
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Petrusev, Koprivica i Simanic mislim da gotovo pa sigurno otpadaju, jer ili su igrali veoma malo ili nikako. S druge strane Vanja Marinkovic je dosta igrao (ali zato sto nedostaju Guduric i Nedovic), ne bih voleo da on ode, ali ima sanse. 12 najboljih najvise zavisi od samog zdravlja igraca, dal ce biti Bjelica spreman, dal ce eventualno Avramovic biti spreman.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Upravo tako.
d

dubl

pre gotovo 2 godine

Upravo tako
g

gostzzzz

pre gotovo 2 godine

bez gudurića ništa
S

Srpski Orao

pre gotovo 2 godine

Micić, Jaramaz, Dobrić, Davidovac, Lučić, Kalinić, Jokić, Milutinov. Mislim da je to sigurno za sad. E sad ova preostala 4 mesta videćemo. Ne znam kakva su pravila da li u kvalifikacijama moraju da igraju isti kao na EP ili može drugačije. Jer tu onda ima kombinacija onih koji su sad nešto uigraniji i ovih drugih koji su trenutno povredjeni a mogli bi u perspektiva da budu deo ekipe. Mislim da su Koprivica i Petrušev otpali. Tu je Ristić eventualno u priči za trećeg centra (ako budemo vodili 3 centra), Kuridža-Bjelica-Simanić za četvorku, Marinković-Gudurić-Avramović-Nedović za niske pozicije. Mislim negde da ako budemo išli sa 2/3 ove četvorke neće ići treći centar, a ako ide 1/3 onda Ristić upada. Mislim da će od ovih niskih preostala dvojica ići, verovatno Nedović, mislim da neće rizikovati sa Avramovićem zbog povrede, a da će onda izbor biti Marinković ili Gudurić (Marinković za sada igrao prijateljske utakmice, Gudurić ne). Svakako siguran sam da će selektor Pešić da odabere 12 najboljih i najspremnijih za turnir! Samo napred Orlovi!!!
m

milos ns

pre gotovo 2 godine

kakav Davidovac,nikako

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ristić možda neće igrati protiv Grčke i Turske ali na EP ide sigurno kao treći centar makar ne igrao ni minut na tom prvenstvu.Postavka igre Pešić se svodi na centralni pik a Milutinov je dugo pauzirao zbog povrede kolena i ne daj bože da kolena zatrokiraju na prvenstvu ostali bi samo na Jokiću, zbog toga sam siguran da Pešić neće rizikovati i da vodi tri centra na prvenstvo.
G

Gostjaka

pre gotovo 2 godine

Po ovome do sad sam nekako ubedjen da Marinkovic ide i Kuridza a otpadaju Simanic,Petrusev,Koprivica,Avramovic,Ristic i Bjelica ako se ne oporavi

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ko je pratio ove tri utakmice video je da su ovih 11 igrača sigurni:Micić, Jaramaz, Marinković, Dobrić, Lučić, Kalinić, Davidovac, Kuridža, Jokić, Milutinov i Ristić. Dvanaesti bi bio Nedović dok je Gudurić velika enigma jer je dva puta skidan a nijednom nije ulazio u igru.Tu je još Simanić koji može biti u 12 samo ako se Nedović ili Gudurić ne oporave. Mislim da su Koprivica i Petruševa već otpali jer uopšte nisu ni igrali kao i Bjelica i Avramović koji verovatno ne idu ni na EP.
S

Ssssssss

pre gotovo 2 godine

Ne znam, mislim da bolje Simanic da ide umesto Kuridze, samo jer moze da rasiri odbranu jer ima dobar sut, mada pitanje ko ce otpasti sve, moguce i da ce Davidovac iako moze dosta da pokrije.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

ne moze 12 napadaca i sutera da bude u timu, ja ih ne gotivim ali mislim da ce Marinkovic i Kuridza igrati zbog odbrane
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Balša nema šta da traži pored Jokića i Milutinova,koji su u ovom trenutku za tri klase bolji,samo zdravi da ostanu.
p

pfc barsa.

pre gotovo 2 godine

ko je uopste spomenu mogucnost da Balsa igra, aj spavaj
X

X

pre gotovo 2 godine

Da pohvalimo nekog ko nije u fokusu... Jaramaz ODLICAN, pouzdan, stabilan, brz, bez igubljenih lopti... Davidovac i Dobric vrlo uklopivi u ovaj sistem, cak mi deluje da bi Davidovac mogao da odigra neki basketaski pik en rol sa Jokicem, zbog visokog kosarkaskog IQ-a... Od Lucica ocekujem da bude X faktor i presrecan sam sto je bas on izabran za kapitena... Decko bez mrlje, veliki borac! Za sada losi Marinkovic i Nedovic, ali ko zna, mozda ih bas bude krenulo kada bude trebalo, sto kaze ona krilatica... Simanic i Petrusev visak! SRBIJA 🏆
M

Mihaljica

pre gotovo 2 godine

Ali koja je svrha ovog teksta bila?! Marinković, Avramović, Kuridža... ne treba sigurno da idu, za ostale neka Pešić snosi odgovornost, kao što ju je preuzeo za Teodosića.
X

X

pre gotovo 2 godine

Simanic, Petrusev...
@

@mihaljica

pre gotovo 2 godine

Koja je svrha tvog komentara bila??
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Avramović, Kuridža, Marinković, Koprivica - višak.
G

Gostiu

pre gotovo 2 godine

i davidovac
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Svaki put kad marinkovic sutne ka kosu, u srbiji se 100 dece ispise sa kosarke. Bek suter, a ne bek pogadjac.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Nedović likes this.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Bukvalno Vanja, Nedovic, Aleksa, pa cak i Guduric. Ako se pogleda, mimo Bogdana, nama od svih povreda, otkazivanja ili Karijevih odluka niko i nece nedostajati. Bjelica mi je omiljeni igrac, ali realno nije vise to to u reprezentaciji, vec dugo. Ovi ostali, vise donose lose nego dobro tj. dosta cesce. Pa ako slovenci mogu da osvoje za Lukom i Dragicem, zasto mi ne mozemo sa Vasom i Jokicem?

619_miliona

pre gotovo 2 godine

Najbitnije je da je i ovog leta osvojen trofej. Superkup nije uopste naivno takmicenje. Nemacka i Italija su velike sportske sile, i zato je bitno da su nasi momci doneli jos jedan pehar u nase vitrine. Cela finalna utakmica bila je igra macke i misa.