Mitar Bošnjaković (©FIBA Basketball)
Mitar Bošnjaković (©FIBA Basketball)

Dogovoreno: Mitar Bošnjaković stiže u Partizan Mozzart Bet!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.08.24. | 17:37

Talentovani juniorski reprezentativac Srbije nastavlja karijeru u crno-belom

Posle niza inostranih pojačanja - red je za nešto domaće! Kako je Mozzart Sport najavio, novi član Partizan Mozzart Beta postaće Mitar Bošnjaković!

Kako nezvanično saznajemo, dogovoren je prelazak talentovanog juniorskog reprezentativca Srbije u redove kluba iz Humske. Sa vicešampionom Jadranske lige potpisaće višegodišnji ugovor, a punoletstvo će da proslavi krajem meseca.

Izabrane vesti

Bošnjaković postaje 13. pojačanje crno-belih za takmičarsku 2024/25! Pre njega Partizan Mozzart Bet je ozvaničio Vanju Marinkovića, Ifea Lundberga i Franka Nilikinu, a saradnja je dogovorena i sa Arijanom Lakićem, Sterlingom Braunom, Karlikom Džonsom, Dvejnom Vašingtonom, Mariom Nakićem, Isakom Bongom, Ajzeom Majkom, Tajrikom Džonsom i Brendonom Dejvisom.

Podsetimo, junior Real Madrida je na Evropskom prvenstvu sa reprezentacijom do 18 godina, sa kojom u subotu od 20 časova igra polufinale protiv vršnjaka iz Izraela. On je prošle godine bio jedan od junaka zlatnog pohoda Srbije na evropski tron u Nišu.

Bošnjaković će ići stopama Tristana Vukčevića, koji je pre dve godine takođe kao talentovani košarkaš stigao u Humsku iz madridskog giganta.



tagovi

Mitar BošnjakovićKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara