Komentari na vest

Zvezdina investicija koja se ozbiljno isplatila: Hvan se odužio sa još 1.000.000 evra

P

Pinokio

pre 12 dana

Ljudi,znate u kakvoj zemlji živite. Sve lažov do lažova i sportu. Pa sve što napišu za cenu igrača je pola na pola. Jedna cena za javnost 8M a drugih 8M kod njih u džepu. Sećate se kako su pali u Atletik Madridu i Zvezdi na Njegoša. Prešao za 7M maraka,a kasnije se saznalo da je bilo 21M.
M

Mixerr

pre 12 dana

Gledam dinamo iz zagreba kako uspevaju da dobiju za igraca 20 i 30 miliona , a mi pak za mlade jedva 5 miliona , i uz to nas se posle 2 3 godine max vrati u super ligu ali ne u zvezdu nego u slabiji tim , da li skole fudbala slabo rade ili je menadzerstvo preuzelo sve , moj igrac igra moj igrac se prodaje moj je najbolji!
K

Kofisničko ime je već zauzeto

pre 12 dana

Jesi li upucen da je Hrvatska u EU? Samim tim su igraci iz Hrvatske "domaci". Igracima iz zemalja koje nisu clanice EU-a, a pogotovu ispod 18 godina, treba ozbiljna dokumentacija, pa su zato neki igraci iz Dinama kostali 20 ili 30 miliona, kako ti rece. Sa druge strane, za primer uzimas najcenjenijeg igraca (od stane nekog drugog tima) Dinama i poredis ga sa daleko manje cenjenim igracem iz domaceg prvenstva. Koliko je prodat Mijatovic? Da je jos sezonu ostao (pod uslovom da je nastavio da igra kao do tada) presao bi 20 miliona bez vecih problema. Drzati ga je mac sa dve ostrice. U jednlm scenariju, Zvezda bi zaradila i vise nego ozbiljan novac (mnogo vise nego sto je zaradila), a u drugom bi mozda doziveo pad u formi i onda bi zaradila daleko manje. Logicnije je ovo prvo, ali to nikada necemo saznati.
M

Malabo

pre 12 dana

Posto ovde svi pametuju sta treba a sta netreba ja predlazem da svi koji navijaju za zvezdu odvoje po 100 evra godisnje,kazu da nas zvezdasa ima oko 4mil. Sa tim budzetom zvezda nemora da prodaje najbolje niti mlade igrace
M

Max1010

pre 12 dana

Mozda, kad ne bi pokrali te pare političari i ovi iz uprave
A

AleksaPRG

pre 13 dana

Svaka část Hwangu što je bio dio porodice i maksinalno doprinijeo odredjenim velikim uspjesima kluba.. Takodje, hvala mu na novcu kojí je profitirao za klub, želim mu své najbolje u karijeri, a Zvezda nastavlja dalje još je puno magije i kvaliteta ostalo u ovom timu
a

asdfdsa

pre 13 dana

cuj dobro prosli, umesto da uradimo nesto konkretno u ligi sampiona i uzmemo jos jedno 30 milki oni se zadovaljavaju s dva tri miliona zaradjenih u transferu
D

Damirpfc

pre 13 dana

Glupo je više spominjati zvezdu posle onakva 2 kartona sinoć za radnički.Dajte im titulu pa neka ostali igraju za drugo mesto. Utakmicu sinoć gledam u društvu 3 dobra zvezdasa sa poznavanjem fudbla preko 30god i kad sami kažu da je ovo pomoć 100% sudija šta ja vise da napišem a da me neko ne razume. Ok uzela zveda lovu ali ako je cilj primiti po 4,5 komada da bi uzeo 20.miliona a u svom prvenstvu već se na 2 utakmice mucis,e onda razumem
А

Александар Ј

pre 13 dana

А шта кажеш на руку играча Радничког у шеснаестерцу и како би коментарисао да се то десило Звездином играчу и да судија није свирао пенал? И како коментаришеш да једино Звезда бележи успехе у Европи, видели смо и остале клубове и ове и пређашњих година.
a

agaga

pre 13 dana

a sto partizan nije dao 2 3 gola sinoc vojvodini, niko ih nije sprecavao, pa da budu 2. mesto pa da bude borba... nije sigurno Vucic zvao Severinu i reko mu nemoj da das gol
D

Delija penzioner

pre 13 dana

Igrač koji želi da ode , netreba da bude zadržan , jer se time stvara loša atmosvera u timu između igrača i uprave , ako nije moglo da ga zadrži povećanje plate , dalje netreba ništa komentarisati , ali ipak mislim da je 8 ml malo za ovakvog igrača , sve jedno je šta ćemo uraditi u LŠ , ali posle odigrane ove nove LŠ trebalo bi da igrače prodajemo od 10 do 20 ml . NAPRED ZVEZDA
Л

Лариган

pre 13 dana

Било је договорено 7 а Хванг избоксовао 8.Шта је проблем?
B

Barajevac

pre 13 dana

Mr. In Bom Hvan, thank you for your contribution, excellent games, we are honored with your presence in our team. We wish you all the best in career. Covek je imao usmeni dogovor da moze da ide ako dodje prava ponuda, pogotovo iz liga 5.. Njegova plata je bila 1.2 mil, doveden je za 5.5 mil., znaci njegovo angazovanje je ukupno vredelo oko 7 mil. Da bi se oduzio klubu, dogovorio se sa Fejnordom da ga plate 8 mil. U plusu smo 1 mil. i prosli smo u LS. Da nam je tako u svakom transferu, danas ne bi bili u minusu. Evo npr., platili smo Cerifa 4.5 mil., plata mu je oko 800 hilj., a nece niko da ga kupi, lik se saplice o loptu i o svoju nogu. Bacene pare, Terzina kombinacija za pranje para..nazalost
Š

Škrabotina

pre 13 dana

Not only is Mr. Hwang (easily) the best foreigner to ever play in Serbia. He is easily also the classiest gentleman. The man not only gave us wonderful performances on the pitch, he also made us a tidy profit and made his new team pay us a million euro "bakšiš". There are very few Serbs who can say they gave more to our club in such a short time as did Brus Li.

Sakur

pre 13 dana

Zamisljam komentare vucicevaca da je iz Partizana neko ovako otisao ahahahahahhaahhahahaha
Л

Лариган

pre 13 dana

А шта друго можеш него да замишљаш,мукице.
П

Пантер

pre 13 dana

Ово је баш лоша вест пред ЛШ.Нека сад доведу моју покојну бабу да игра.Мало новца је ЦЗ добила за најбољег играча.
D

Delija PRIJEDOR

pre 13 dana

Slusajte Vi.nabjedjeni navijaci..koji imate utakmica na stadionu.bilo na Rajku.bilo van Rajka..bilo u Evropi.svijetu.Niti ste kada pokisli..niti Vas je snijeg zatrpao.niti ste bili tuceni.Vi.nabjedjeni.jajare..pustite Zvezdu..imate Vas mali.mizerni zivot.Vase male frustracije.Alo..konjine..igramo LS..Ja niti sam bot.niti bilo sta.Pratim Zvezdu 50 godina.90% od Vas se nije ni muckalo u cacinim jajima.a stalno serete.stalno.ste Vi treneri.uprava.stalno ste oportunisti.Dodji na stadion.idi sa Zvezdom.na stranu.idi bilo gdje.pa komentarisi.Razmazeni ste..djeca Vam nisu ravna.Zvezda je avangarda.seljaci..Mi smo ginuli za Zvezdu..za Srbiju.kao i mnogi.ja sam 6 puta ranjen od Krajjne,RS..do Kosova.imam orden hrabrosti.Vezete litijum za sport.majmuni.Niti znate sta od sportu.niti litijumu.veze nemate.Obicne jajare.Sutra da pukne.zabili bi se pod sto kao i 90 ih.Zato.majmuni..ljekar.doktor..suma.trcanje..rad oslobadja..mrcine
P

Preža

pre 13 dana

E si mi dobar?
B

Branx

pre 13 dana

Da si samo mrvicu tog vremena, koliko pratis zvezdu, potrosio i na učenje pravopisa gde bi ti bio kraj!?
Ћ

Ћелави препотенко

pre 13 dana

Угасићемо Црвену звезду, друже. И Црвену звезду и Партизан. Некима је Србија и образовање изнад свега, поготово изнад фудбала. Ако је нешто добро у овом посрнућу је што су Терзић, Вазура, Човић, Остоја и сви око њих толико огадили вечите да све више људи, бивших навијача, увиђа размере тог зла. Додај на то и да људи уче, архиве се отварају, па полако сва непочинства ОЗНАша и ЈНА генерала излазе на видело. Нећемо хлеба и игара, хоћемо достојанствен и частан живот.
P

Pv

pre 13 dana

Ti ko da si ranjen u glavu!
G

Goran1234

pre 12 dana

Mator covek,a jos se nije opismenio.Svasta.
M

Maxom

pre 13 dana

Kad kazem da je nesposoban sportski sektor,vi lupate minuse,pa jel sad trebaju da traze zamjenu,a znali smo svi ishod ove situacije.
I

Izgodineugodinu

pre 13 dana

Sve smo slabiji. Moze im se.
D

Dzo Regland

pre 13 dana

Rece Terzic pre neki dan posle Bodo Glimta sa ovom ekipom u Ligu sampiona i eto kao sto se pretpostavlja odmah slagao. Hvang je najbolji vezni koji je dosao u Zvezdu zadnjih godina, masina, pretrcao je kilometre tacnije 16 u revansu. Svaka cast i veliko hvala za takvog igraca i sve najbolje u Fejenordu. Jedina prava zamena za njega bi bio broj 23 iz Boda Jens Hauge ali sad tesko ostvariva investicija.
P

Prevarant

pre 13 dana

Stvarno je neverovatno da se oseca toliko mocan da moze da laze iz dana u dan.Ej pre dva dana je rekao sa ovom ekipom bez kupovine .
D

Dragan VG

pre 13 dana

Nije problem da kaze da ce verovatno otici, jer ne mogu da ga zadrze, a da ce probati da ga ubede da ostane. On kaze da nema prodaje, da tim ostaje. Covek je notorni lazov, oteljovljenje lazi. To je problem.
M

MNM

pre 13 dana

Pa ne može motkom da ga tera da ostane ako Brus Lee ne želi
P

Prevareni

pre 13 dana

I sta sad?Ostajes bez najboljeg igraca deset dana pred pocetak lige sampiona.I sta sad?Ako si znao da ide gde je zamena na vreme.I sta ces sad da dovedes i kupis i za koje pare.Jako ,jako,neozbiljno.Mi smo ostali bez glavnog trkaca u ekipi a da nemamo ni nalik igraca njemu.Sve ovo se znalo i iskreno sam bas razocaran ali to je moj problem!
M

Marcoman

pre 13 dana

Kakvo pilicarenje, kupis za 5,5 i prodas najboljeg igraca za 8 miliona, da bi drpio sebi milion!
Л

Лариган

pre 13 dana

Стварно немаш појма.
M

Missisipi

pre 13 dana

Koliki raspad od kluba kad otisao u klub koji ne igra ligu sampiona. Valjda ga sramota da ucestvuje u namestenim titulama, jer korejanci imaju postenja.
A

AcoAco3333

pre 13 dana

A koliki si ti raspad od bolesnika pa i ne znas koji klubovi su ucesnici lige sampiona ove godine.
S

Spacebound

pre 13 dana

Pratis ti uopste fudbal??
D

Dzo Regland

pre 13 dana

Igra, Fejenord Ligu sampiona. Nemoj lupati nesto sto ne znas. Terzic je kreten a ti si jos veci izgleda
V

Voždovac

pre 13 dana

Vi što zaista verujete da je Hvang otišao kod čelnika Fejenorda i tražio dodatni milion za Zvezdu ste za ozbiljno posmatranje.
N

Nemar

pre 13 dana

Reče iskompleksirani crni kukavac operisan od realnosti sa ozbiljnom dijagnozom
Л

Лариган

pre 13 dana

Па наравно да није,то је АВ преко својих канала решио,послао Фејенорду милион а ови ће то да врате ЦЗ.Знам поуздано,паре Топлица носио у Холандију а за узврат ће моћи да настави да пљује Човића.Не верујеш?
Z

Zubizarreta

pre 13 dana

Dobar fudbaler igrač tempa, Zvezdina sredina je sad loša. Da li će ikoga angažovati, mislim ozbiljnog. Teško...
s

sasa70

pre 13 dana

"Plaćen je Hvan rekordnim iznosom, ali se rizik višestruko isplatio" Placen 5 milki, plata 1,2 milki=6,2 milki za godinu dana. Prodali su ga za 8 milki - 6,2= Zarada 1,8 milki, KAKO TO MOZE BITI VISESTRUKO????? Pa to je sica zarada za tagvog igraca!!!
B

Budva555

pre 13 dana

titula,Liga Sampiona.. ukljuci mozak malo
Л

Лариган

pre 13 dana

Вероватно бисте ви потписали повољнији уговор за бившег члана ЈСД али Хван оде у ЦЗ под горим условима.А имао је прилику живота.
Л

Лариган

pre 13 dana

Мада у 20 и нешто милиона има и мало Хванових заслуга.Биће да и није тако мало,а?
M

Mnr1

pre 13 dana

Feyenoord po svim parametrima veci od cz i pfk zajedno
Z

Zvezdale

pre 13 dana

Hvang je bio zaista bitan šraf u igri Zvezde ali nije bio presudan i najbolji.Što je otišao srećno mu.Ako je klub zaradio kao što se priča nadam se da će nekog dovesti.I ako nikog ne dovedu Šljivić Maksimović da je pameti pustiti našu decu da igraju.
V

Vlasano79

pre 13 dana

Doktore hvala za sve .
n

nellepbzmn

pre 13 dana

sta je covek ...tj sta je kultura.Mi smo svetlosnim godinama udaljeni od toga, sto je zalosno....naci zamenu za ovakvog igraca je nemoguće ali ovde se vidi ko je kaksv covek....i da mu se klub zahvalio sto mu nije kocio transfer
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ispada da je on igrao bez plate u zvezdi?!
m

markon dgf

pre 13 dana

i nakon 7 godina redovnih grupa u Evropi Zvezda sada bez Hvanga ima tim možda i gori nego te 2017 kad smo izbacili Krasnodar, svake godine ista priča, ako već ne možete da zadržite ove strance onda barem ne morate da prodajete ove talentovane klince nakon odigrane polusezone i par utakmica, pogledajte kako radi Dinamo Zg ( jer su u sličnoj poziciji što se tiče domaće lige i budžeta), tamo talente zadrže barem 2 sezone da im igraju standardno i onda ih prodaju za 15+ miliona lagano. Ovde kvalitetniji klinci ne odigraju polusezonu od kako je Terza na čelu a vrede više nego mnogi preplaćeni stranci, evo Mimovič dečko čamio pored Rodića na beku a 3 klase bolji igrač i odigrao bez greške protiv Bodea.

gost iz Draznja

pre 13 dana

Ma sta nam napriča. Nego jel si čuo da je Hrvatska članica Evropske Unije i da svi klinci igrači Dinama iz Zagreba imaju EU papire i nisu stranci gde god da odu. E zato je transfer 15 miliona. Da je Srbija u EU, npr Erakovic bi ti koštao 15-20 miliona, ali pošto nije onda je stranac u ekipi i onda je max 5 miliona. Nadam se da ćeš sad da shvatiš i ti i svi ostali koji nas upoređuju sa Mamicem i Dinamom.
E

E

pre 13 dana

Sad kad stub dovde po 2 Afrikanca

Brine

pre 13 dana

Hvan VELIKO HVALA za sve .posebno za ponašanje ,PRAVI PRIMER kako se ponaša pravi profesionalac
C

Cocz

pre 13 dana

Ne razumem kako mozemo nekoga dovesti ako je transfer window do 31.8?
N

Nenad1246

pre 13 dana

Lepo u Srbiji je duže kao i u mnogim drugim zemljama ne vrti se svet oko premije lige i njihovih propisa.
S

SB

pre 13 dana

Ovde pise da nije placen 8mil i da nisu platili “hoofdprijs”, … punu cenu
p

paa realno

pre 13 dana

ovo je bruka inporaz nase lige kadcides iz kluba koji igra Ls da igras za Fejnord..
@

@

pre 13 dana

I Feyenoord igra LS
@

@

pre 13 dana

A i osvojio je ls i par puta kup kulova , tako da , veci je klub od cz, a ne pomaze ga ni drzava
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pa igra je i Fejnord.
G

Gost997

pre 13 dana

Jedina logicna zamena za Hvanga bi bio Grujic, ima iskustvo na najjacoj sceni, Zvezdino dete, a u zadnje vreme zeljan utakmica, narocito velikih u voljenom dresu, on i Elsnik bi sa Ivanicem cinili savrsen trio, na bokovima Mvuepa iz Stutharta i levo Olajinka ili Milson i u spicu Duarte, e tako bi vec to licilo na ozbiljan tim napred, pozadi Drkusic i Djiga, desno Mimovic, na golu Glazer, ali hronican visegodisnji sa tendincijom da predje u decenijski problem ostaje levi bek, to postaje nenormalno koliko ne umeju da ga dovedu
D

Dajbrepare!

pre 13 dana

Tacno! Ali on se ne uklapa u Terzinu zavrzlamu! Radonic ipak kao to krilo koje spominju i tekako se uklapa. Nema konkretne ideje za buducnost u CZ iako smo lideri u drzavi... Daj boze da gresim.
V

VladaBg

pre 13 dana

Svaka cast Hvanu, da li ce doci takav igrac, videcemo. Ali ono sto je najvažnije, cak i od trenutnih sportskih ciljeva, je biti covek prema igracu, i odrzati datu rec.
P

Poppppppp

pre 13 dana

Dogovor je dogovor. Ovo je bilo jedino rjesenje. Svako ko prica suprotno ili negoduje kod transfera ne poznaje desavanja u CZ. Igrac zeli da ide i to je to. SHVATITE JEDNO, DA NIJE BILO OVAKVOG DOGOVORA HVANG NE BI NI DOLAZIO U CZ. A sad cu da zvucim kao Laurentis. SVI VI KOJI ZELITE ATTAKTIVNIJE IGRACE DOLAZITE REDOVNO NA MARAKANU I KUPUJTE ULAZNICE.
L

Lazaros

pre 13 dana

Израчунај за годину дана колико је клуб узео само на продаји играча, Европски мечеви, карте, Тв права, Спонзори итд. итд и ти си у минусу 79 мклиона € Ераковић 8 Мијатовић 8 Недељковић 9.5 Букари 7 Стаменић 5 Красо 1.5 Хванг 8 Стојић 1.2 Кангва 800.000 Па има 50 милиона € Спонзори 20 милиона Европа ко зна колико Тв права исто За 2 године 100 милиона еура и ти си у минусу 79.милиона € Карте сам последњи пут купио против Бодеа и то је то!! Нека Терза мало подигне ручну са лоповлуком
M

Milancheeeqq

pre 13 dana

Sa 10 m dosli na izmedju 7 i 8,a sad Darjan koji je medijski kisobran za Terzica kaze fiksno 7.
G

Gost Djape

pre 13 dana

Sada klub treba da forsira Sljivica na toj poziciji.
s

sekii

pre 13 dana

ajde bre sta ga toliko hvalite,obican igrac nije los ali cuj,,,takav jos nije bio u srbiji,,hahhaha...bilo je najmanje 20 boljih...
s

stgo

pre 13 dana

Darijana Cecnik nikako da nam kaze ima li Hvang platu, doprinose i bonuse? i kolika je zarada onda?
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Holandija nije liga petice, cinjenica, ali u ovom trenutku PSV je bolji od 90% Francuske i Nemacke lige.
P

Pedja443

pre 13 dana

Nije on insistirao na povecenju klauzule vec ona ne vazi za klubove van lige petice.
G

Gorostas Mrcina

pre 13 dana

Nemam zivot, botujem sa albanskog primorja svakog igraca Partizana koji igra u ligama petice jer moji galaktikosi ne mogu da dobace do tog nivoa, citam informer, gledam pink i hepi, obozavam zadrugu i elitu, slusam turbofolk! Zavrsio sam na aparatima sinoc zbog Pavlovicevog gola Laciju!
t

teskooooo

pre 13 dana

je tebi...razumem tvoju bol...ali izdrzi...jos jedno 10,15 godina i bice bolje
N

Nenad1246

pre 13 dana

Pa ti si gori od njih. Uglavnom si sebe opisao jer po ceo dan pišeš iste gluposti. Dosadio si i nama. Nađi život.
M

Mikac678

pre 13 dana

Možda je ovo sve istina ali meni liči na neku Terzinu bajku, ču na insistiranje igrača klub će platiti Zvezdi milion više iako je mogao da ode i za 7 miliona, pa ko to radi? Eno Osimenu propao transfer zbog pet miliona a obeštećenje bilo 65 miliona, Napoli tražio 70 i na kraju ništa ali ovo je Srbija i ljudi veruju u svašta!
1

12345m12345

pre 13 dana

a odakle ti da je mogao da ide za 7 miliona? to je klauzula za lige petice...
P

Pedja 333

pre 13 dana

Nije mogao da ode jer klauzula vazi samo za klubove iz lige petice. Mogli su da im traze I 10 miliona Ali su se dogovorili za 8.
B

Boba89czv

pre 13 dana

7m je izlazna klauzula za lige petice, za ostalo nije, dakle Zvezda nije bila u obavezi da prihvati 7m... pokusali su da ponude isto, Hvang je rekao dodajte milion i bice ok... mogao je da kaze prihvatite 7m Zvezdi, ovi da kazu "necemo" i da se dobar odnos narusi... umesto toga rekao je holandjanima da dodaju milion da uopste ne bi doslo do situacije da se drndaju, smirnaj prelaznog roka je...
d

dr finansija

pre 13 dana

ceo sever sad ce se veseliiii jer ce da deliiiii sa tvorzom ajmo svi u glas , baklje, koreografija i plataaa bice svega tu za nassss nanananana crvena zvezda nananana
V

Vokra

pre 13 dana

Za 7 miliona je mogao ulige petice ne u Holandiju. Takav je ugovor.
m

metalika moj dobar

pre 13 dana

60 miliona uneo u klub Norsjland ovo leto od prodaje igraca a najbitnija stvar sto ce sve pare ostati u klubu . E sad dal ce se kupovati baklje,koreografija i bubnjevi to ne znam al ce pare ostati . Nema podele sa OFKjorslandom
N

Nebitan63

pre 13 dana

Jedan veliki naklon za Hvanga, svaka cast, zelim mu sve najbolje u daljoj karijeri a gosp.Terzic ako kaze da je dan slobodno znajte da je noc.To je lazovcina nema dalje.
o

ovako

pre 13 dana

se ne gradi ekipa,i ovako se ne ponasaju klubovi sa ikakvim ambicijama,i kako kvragu nekome moze bit bolje igrat protiv nec nijegen i go go eagals i ostalih "super klubova" umjesto protiv Barce,Intera...ne znam šta mi je tu tragicnije,njegova odluka ili nasa politika "prezimljavanja" u europi 😢
@

@ovako

pre 13 dana

U "eUropi"?

Fear The Beard

pre 13 dana

Pa kad pominjes Go Ahead i Nec,pomeni i nase njive,Imt,Zeleznicar,Tekstilac.A ta LS,pa nju ce igrati i u Fejnordu.Ide u bogatiju zemlju,bolju ligu,iz koje ima vece sanse da napravi jos jedan unosan transfer do kraja karijere,u platezno jaci klub....
n

nbgd

pre 13 dana

pa i Fejnord igra ligu sampiona
D

Dragan VG

pre 13 dana

Covece, i oni igraju LS. Dolaze iz mnogo sredjenije i ozbiljnije lige, koja je od nase udaljena svetlosnim godinama. Bolje protiv navedenih klubova, nego protiv Surdulice, Lucana, Javora, IMT-a i slicno. Mi tek kada budemo imali sredjenu drzavu, mozemo da imamo i sredjenu ligu ( infrastruktura, regularnost, konkurentnost klubova, stabilne finansije SVIH klubova ili vecine ). I tek tada ce igraci razmisljati o ostanku i dolasku ovde.
d

dr finansija

pre 13 dana

imas zagarantovanih 7 utakmica protiv velikih klubova i ti nadjes sad da prodajes jednog od boljih !! Mamic bi posle ovih 7 utakmica uvalio hvanga za 15-20 miliona
K

Krk

pre 13 dana

Obestecenje plus plata plus menadzerska provizija, cist minus
1

12345m12345

pre 13 dana

plus liga sampiona, cist plus...
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Al još smo živi🤷‍♂️😉
R

Raša P

pre 13 dana

Zahvaljujući njemu zarada jedno 60 miliona. Čist dobitak!!!
S

Srbija 1999

pre 13 dana

Holandija nije liga 5tice a i klub je smesan,sve u svemu obrukao se maximalno.
S

SeoC

pre 13 dana

Koji deo vama nije jasan? Klub je postavio klauzulu od 7 miliona evra za klubove iz liga petice. Uz džentlmenski dogovor da klub neće praviti problem igraču. Takva ponuda nije stigla, ali je stigla od Fejenorda. Klub ne mora da ga pusti, ali IGRAČ HOĆE DA IDE, a klub je dobio malo više od klauzule koja važi za lige petice. Valjda treba da držimo nezadovoljnog igrača, pa da na kraju dobijemo milion i po, koliko će komšije dobiti za Saldanju. Dobro, oni će zarez da zaborave, pa će umesto 1,5 miliona da napišu 15 miliona. Da ponovim, igrač hoće da ide, kad je došao dali smo reč da nećemo praviti pitanje oko odlaska. Koji deo vama nije jasan?
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Klub je smesan??? Nemoj vise da uzimas tastaturu u ruke! Kapiram ja da mi mislimo da je Zvezda velikan, i jeste, i cast je navijati za Zvezdu, ali bog mi je dao srecu da odgledam utakmicu na De Kajpu, druze, to je privilegija svaki put kada igraju kod kuce!
@

@srbija

pre 13 dana

Kako smesan klub kad je tvog partizana osramotio u dvomecu??? 🤣🤣🤣
3

399339

pre 13 dana

Oni navikli na asana i dijabatea, dzaba objasnjavati
3

399494

pre 13 dana

Navikli na asane i dijabate brate, ne mozes im objasniti
Z

Zvezda 91

pre 13 dana

Terzino DA sigurno znaci NE. Uverili smo se milion puta do sada. Vazno je ucestvovati i uzeti lovu ostalo neka te pune od 4 do 6 svako kolo.
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Jel Terza prije dve god akrivirao klavzulu 500001€ Radničkom ii Niša??... Aktiviranjem klauzule osakatio i izbacio Radnički iz kvalifikacija??... Al u ugovoru je stajalo,da može ko plati... Kod In Bom Huana jedino što nije otišao u ligu petica,ali... Sve je bilo jasno vec pre,Terza sve što je mogao u ovom slučaju,da pregovori Huana za novi ugovor ili da ispuši,da ga drži do leta.. I šipak za oštetu... Eee sad ti,jaa, svi mi možemo da pametujemo i dangubimo šta je bolje!?!🤷‍♂️
S

Skreech

pre 13 dana

Holandija nije liga 5 idiote
1

12345m12345

pre 13 dana

a ko je rekao da jeste?
M

MegaBot

pre 13 dana

Svaka čast čoveku odigrao je i od početka iskren bio. Očekivalo se da će otići pa i nebitno je za koje novce samo gosn Terza pre par dana reče da ostaje?! Ko laže taj i krade
k

kvalitet ekipe iz šupljeg u praznog!

pre 13 dana

Realno bez Hvanga smo promaja u sredini. Bez BRZE tranzicije, bez lopti u prostor u širinu, ode nam motor i veza između defanzive i brzog napada! Već smo izgubili na brzinu kontri kada smo pustili nenormalno brzog Bukarija a sad smo DOSTA BAS DOSTA SLABIJI NEGO PROŠLE GODINE! Po meni 50 % slabiji.... Jbg ajd da već imamo neku jaku zamenu za njega... A to bi bio igrač od 12 do 15 miliona vrednosti! Najmanje!
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

Који неће скоро доћи у нашу лигу. А и зашто би, да одигра 8 уталмица ЛШ и потуца се остатак године по теренима у Србији гдје се не зна ко је гдје димаћин и гдје је ниво фудбала "средња жалост"!
д

делија

pre 13 dana

Скоро није био бољи фудбалер у Звезди, а дефинитивно није био већи карактер. Свака част на посвећености и честитости. Такве је милина гледати, нека му се врати троструко.
s

sale brat

pre 13 dana

hvanu sve najbolje u daljoj karijeri ali ono sto mi ne3 ide u glavu platis igraca 5.5 miliona i onda pristanes na klauzulu 7 miliona mozda jesteuslov to bio da bi hvan dosao ali ako racunas na njega da bude lider tima sto je bio a cinjenica da ga je olimpiakos smakao to se moralo bolje ispregovarati jel hvan sada i pre 12 meseci to je nebo i zemlja u smislu trzizne vrednosti
B

Boba89czv

pre 13 dana

Klauzula je bila faktor potpisa za nas... kapiras da ne bi potpisao uopste da nije imao klauzulu, odigrao LS sa nama i zna da ce brzo uslediti ponuda... jbg u danasnjem fudbalu je Zvezda stepenica, uglavnom zbog novca... popravljaju se uslovi znatno, ali jos neko vreme ce biti tako...
S

SeoC

pre 13 dana

Je l vi ljudi stvarno mislite da je njemu Zvezda bila jedina opcija? Imao je desetinu opcija, i došao je kod nas jer smo pristali na to da klauzula bude takva da na kraju budemo negde na nuli kad saberemo obeštećenje+ plata + bonusi. To je negde oko 7 miliona, kolika je i klauzula u slučaju ponude iz lige petica. Shvatite osnovne stvari, došao nam je igrač koji vredi preko deset miliona evra za 5,5 miliona. I POSTAVIO USLOVE. Ne mislite valjda da smo mi njemu mogli da postavimo uslove???
B

Blagoje Jovovic

pre 13 dana

I ne treba zamena, ima to ko da pokrije! Klincima sansa sada kada je obezbedjeno ucesce u ligi sampiona.
Z

Zvezdan Božinović

pre 13 dana

Isto mislimo, ali smo u manjini. Mediokriteti uvek nadglasaju....
m

molim?

pre 13 dana

Puno uspeha u daljoj karijeri. Sjajan fudbaler, sjajan profesionalac, sjajna ličnost. Transfer iznosi 10 miliona, ako se već o tome priča, postoje vesti koje nisu samo na našem jeziku, pratite malo kolege iz Holandije. Nadam se da će Milojević već sutra da dobije zadnjeg veznog kojeg želi (pojavile su se informacije o otkupu Marka Grujića). Puma i Ndijae idu u Arabiju, očekuju se potpisi Radonjića i pozajmica Arnautovića.

Proficap

pre 13 dana

Ovde, u slucaju Hvana uopste nije stvar u tih milion evra. Igrac njegovih kvaliteta, fudbalskih, ljudskih, tesko ce sletetu opet u Srbiju. Dao je sve od sebe u svakoj utakmici, protiv Bode-a je pretrcao kilometre, to se videlo samo ako si na stadionu. Ovih milion evra je vece, nego nekih 5-6. Jer je on hteo da se oduzi Zvezdi, da pokaze kakav je covek, i bukvalno je izboksovao za Zvezdu svoju platu koju je primao ovih godinu dana. Kakav covek, kakav igrac, kakva velicina, hvala ti za sve, sve ti najlepse zelim u zivotu.
z

zu

pre 13 dana

Lepa je i romantična ova priča o 8 miliona, ali dajte malo realnosti. Garantujem da nije ovako kako piše. Jednostavno nemoguće. Feynord daje milion više nego što treba zato što je igrač rekao da bi trebali da prebace preko cijene jer je njemu Zvezda draga. Izvinjavam se, ali prosto nisam idiot da ovo progutam.
S

Smešno previše

pre 13 dana

Ali zato gutaš časove ljubavi da u jadnom Partizanu kog je država uništila Žeks i NBA zvezde igraju za cipiripi...
m

musper

pre 13 dana

Gutas ti, gutas..
s

sashki85

pre 13 dana

nemoj da primas sve što procitas zdravo za gotovo. nije on izboksovao milion za zvezdu, vec klub verovatno. trazili su vise para a sto i nebi. holandija nije liga 5. tako da je bilo mesta za pregovore. a i Holanđani nisu hteli da izgube igraca takvog kalibra radi milion evra. platili bi oni i 10 da nije klauzule. hvang ce iz fejnorda da ode za 20-25 miliona alo ne i više.
N

Nebitan10

pre 13 dana

Hvala ti za sve, bio si alfa i omega ove ekipe od samog dolaska, od starta se videlo da si umetnik sa loptom, zao mi je jedino sto nemam dres sa tvojim imenom. Bio si kratko ali upisan zlatnim slovima!
D

Duka.rs

pre 13 dana

Nemoj slucajno beka da dovedete, klocine...
E

El madjiko

pre 13 dana

Znači Terza počeo javno da uzima provizije i ubacuje ih u ugovore i klauzule..
D

Deka PG

pre 13 dana

Hvala brate Brus Li. Veliki igrač, a možda još veći čovjek. Lako se uklopio. Jednostavno je plijenio manirima i ponašanjem i na terenu i van njega. Volio bih, ali teško da ćemo skoro imati takvog igrača. Želim mu sreću, pa i da se vrati u Zvezdu kad poželi. Vrata su mu otvorena
M

Micko nis

pre 13 dana

Citajuci komentare zapravo vidim da smo mi kao narod pun strucnjaka.Sve znaju u sve se razumeju samo jbg 95 posto.njih potrcalo nije ni 100 m ...
Y

Yo dorrro

pre 13 dana

A Volden onomad platio klubu da dodje u Zvezdu. I Djokovic dao pare da se dovedu Neda i Kalina.
P

PDK

pre 13 dana

A sad Razvan i Krunic u paketu.
k

kojoksh

pre 13 dana

Nismo skoro imali takvog igraca i coveka.
P

PDK

pre 13 dana

Znali smo kad je dosao prosle godine da ce nas napustiti ove sezone. Ostaje zal sto nije ostao da odigra LS sa nama, jer zaista takvog igraca pronaci nije moguce ni za mnogo plateznikw klubove od nas. Ako je klub pokusao ovo sa povecanjem plate skidam kapu, ostalo smo nemocni, mora se postovati dogovor. Srecno majstoru, i neka preporuci nekom svom zemljaku dobrom nas klib kao odskocnu dasku.
G

Gost4321

pre 13 dana

Ma svaka cast upravi.... Jako pametni potezi vec jako dugo vremena. Prodas najboljeg igraca a nemas adekvatnu zamenu? A rok za prijavu igraca je do prekosutra? Doktorska disertacija! Najuriti sve koji misle samo na svoj dzep i to onom motkom,da ne kazem kakvom.
S

Sladajac

pre 13 dana

Koliko vas plaća Arizona što lažete,pišete nebuloze,Hvang rekao dajte milion preko,gori ste od te lopuže...
Z

Zbogom

pre 13 dana

Jedno veliko hvala ovom igracu. Kada se napravi dogovor, taj dogovor se postuje. Po komentarima bih rekao da vecina ljudi ovde ne postuje svopstvenu rec, sto je samo jedan od dobrih dokaza da nama kao drustvu nije ni politika problem, vec mi kao mi (bolje receno vi kao vi). Zaista porazavajuc nacin razmisljanja. Pa mozda zato i niste za bolje od manje od osrednjeg zivota i platu na nivou minimalca. Ko bi uopste pokusavao da ulaze u nekoga ko, za pocetak, ne drzi do sebe i samo gleda kako nekoga da zavrne i iskoristi. Kako sejes, tako zanjes. Jbg jedan Terza ispade bolji covek od vecine u komentarima. To je zaista tuzno
C

Cenzura komentara

pre 13 dana

Severna Koreja

DeRossi

pre 13 dana

Pa mislim da je vreme da se prikaze račun za ovu prodaju. Jer ipak su informacije na nekim stranim, a i domaćim portalima bile da je cena 10 000 000€ Ajax je nudio 8 miliona, a Fejenord je pojačao ponudu. Znači Terza i kompanija dve milke u dzep. Bruka i sramota, kriminal.
B

Brine

pre 13 dana

De rosi šta se ti ne zaposliš u Zvezdi pa ti uzimaj proviziju ,alu ti verovatno ne znaš ni tablicu množenja
t

tisikaomadjija

pre 13 dana

Za ovog je Leonardo Maradona licno. Jos je igrao samo za platu 450.000, a ovaj 5.5 miliona placeno obestecenje i plata od 2 miliona eura. Za te pare u ovoj ligi sa 10 sela neko ce reci da je igrao kao Pele, a neko da nista specijalno nije pokazao, i u evropi nista specijalno. Vi sad mozete ovde napisati 536 tekstova da je bolji i od Mesija
T

Torxse

pre 13 dana

Gledate i opet ne verujete šta vidite. Da je kojim ludim slučajem završio kod vas pa bio bi najbolji igrač ikad rođen, majstori ste za to obmanjivanje, čuj Leonardo...
P

PamtiKalulu

pre 13 dana

Leonardo ?😶🫨🫨🫨🫨 Macak, Pantic ti je glavu napunio lazima. Ovome momku je plata bila 800.000$ Ali Kako je igrao zasluzio je I te 2 miliona.
B

Benoa

pre 13 dana

Leonardo koliko je bio dobar videlo se posle,jad i beda. I sa njim Vas Ben i Olimpijakos rastrgli na lavorcetu. Da kazete za SaSu Ilica nesto,ok,ali coveka sto jedva sastavio godinu li nesto vise i birao utakmice koje ce da igre,je cisto neznanje i nemanje igraca za pominjanje.
I

Ivan Kv

pre 13 dana

Prvo on je definitivno hteo da ide,ne drzis igraca na silu,drugo nije doneo samo taj milion vec preko 30mil eura koliko cemo dobiti minimum...
D

Djapex

pre 13 dana

Dobar igrač, i bio pošten prema dresu. Ali investicija kao investicija, nisam siguran... plaćen 5,5 + plata 1,2 + bonusi sa titulu i kup + bonusi za potpis ugovora + verovatno drugi troškova... jeste bio dobar, ali i bez njega bi Zvezda uzela titulu prošle godine, i bez njega bi Zvezda uzela taj 1 bod u LS, i najverovatnije i bez njega bi ove ušla u LS. stvarno dobar igrač, i što je najbitnije pošten, ali sa ekonomske strane, Bukari ili čak Azarov su bili isplativiji...
M

M.

pre 13 dana

Zvezda bez Hvana verovatno ne bi usla u LS, uzimajuci u obzir koliko je dobro odigrao revans, ako cemo vec tako povrsno da gledamo.
F

Faxxo

pre 13 dana

Partizan citav tim da proda ne moze 8 mil evra skupiti, oni svoje dzaba daju nece niko. Steta predobar igrac... Srecno Hwang HVALA ZA SVE

Aleksandar Trajkovic

pre 13 dana

Portugalci javljalju da Meite dolazi da je zavrsen posao...
O

Orao

pre 14 dana

Od 8 miliona za koliko je prodat kada oduzmete 5.5 obeštećenje i 1.5 platu za godinu ipo, zarada je samo milion. Za te pare se ovakav igrač ne prodaje.
G

GhostRiderrrr

pre 14 dana

KRILOOO KRILOOO KRILLLLLOOOO SE DA OD TRANSFERA KRALOOO SEEE!!!Izgleda da gospoda Terzic,Mrkela i Marin ne znaju za pozicije u fudbalu koje se zovu levi bek i zadnji vezni!!!
d

dobro je...

pre 13 dana

ja se uplasio da neko hoce jos neko krilo... a ono samo neki namuceni grobar
V

Vizitor

pre 14 dana

Ozbiljno,ima li ‚jos neki kvalitetan igrac iz juznokorejske reprezentacije koji jos uvijek igra u njihovoj ligi?Recimo 23-28 godine star,za koga se moze reci da bi nam sigurno bio pojacanje.Moze i Japan naravno.Ima i jednih i drugih po klubovima istocne Evrope koji se mogu dovesti za relativno male pare.Dobro ih skautirati.Izuzetno vrijedni i discilpinovani.Samo ih treba snimiti i urgirati kod Hvanga i Seola da ih nagovore da dodju kod nas....
J

Japp

pre 14 dana

Znaci ove godine izlazni transferi su hwan,mijatovic,nedeljkovic,bukari,erakovic i jos par sitnijih oko 50 mil,ls sa kartama i mozda nekim bodom takodje 50,gasprom i par sitnih sponzora 110 miliona prihoda i zeljko pantic tvrdi da smo mi drzavni projekat
H

Hannibal

pre 14 dana

Džentlmenski sporazum ili ne, pustiti Hvanga sad je potpuno bezumlje! Ne zato što je Hvang novi Piksi Stojković, jer nije, nego zato što je igra kompletnog tima od početka sezone bazirana upravo na njemu! Dakle, nije se smenjivao sa npr. Kangom, Elšnikom ili Ilićem, već je bio projektovan da bude motor ekipe ove sezone, neko preko koga idu bukvalno svi napadi Crvene Zvezde. Ja i dalje mislim da je Kanga darovitiji igrač na poziciji 10, sa boljim šutem, centaršutom i pregledom igre, ali je Hvang ubedljivo najbolji box-to-box veznjak kog smo imali još od Vlade Jugovića i uopšte ne razumem prodaju pred početak Lige Šampiona. Elšnik nije taj kalibar, o Iliću da i ne govorim, tako da verujem da je uprava ovim potezom apsolutno ugasila SVAKU nadu da se možda može igrati časno i dobro u ovogodišnjem ciklusu. Bolje da su pustili Olajinku i Endiajea nago što su uradili ovu glupost...
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

Пројектован је да допринесе пласману у ЛШ, једно су жеље друго је стварност! Објективно, залутао је у нашу лигу и нећемо скоро гледати играча сличних квалитета. А камо ли се заносити да остане у клубу!!! Када то све човјек прихвати и зна да је тако онда се стварно треба цијенити уопште да се ЦЗ опроба у елитном друштву било нам ту мјесто или не На жалост, строга импровизација која ће потрајати још дуго!
V

Vuc

pre 14 dana

Komentar za navijace malog kluba nevaznog i nepoznatog u istoriji svetskog fudbala. Hvang koji je imao spor sa Olimpijakosom i bio oteran na tribine kada je dolazio kod nas trazio je klazulu od 7 miliona evra i da mu klub ne pravi smetnju kod odabira kluba i buduceg odlaska. Igracu je obecano i pruzena ruka i nema tu sad rasprave. Nismo franjevacki klub 32 divizije. Dzentlmenski mu je ponudjeno povecanje plate on se zahvalio i izabrao Fejnord. Hvala mu za sve doneo je veliki novac klubu ne samo transferom nego velikom zaslugom za ulazak u LS. Hvala Hvang na svemu. Veliki profesionalac i gospodin.
s

stingray

pre 14 dana

čovek hteo da ode u jaču ligu i to je to ne možeš da mu zabraniš... onda bi imao ne zadovoljnog igrača... Grujić će teško doći jer mislim da ima platu 2 miliona u Portu...
C

COOL

pre 14 dana

Pametnim dosta. Čovek neće da igra u ovako lošoj ligi,dosta mu je oranica i sporog fudbala.Njegov nivo je jaka liga bez Surdulice,KragujevcaLučana,Niša,Zaječara ,Leskovca...
B

Bata Želja

pre 14 dana

Bitno da se juri Radonjić a što sada nemamo organizatora igre i kvalitetnog zadnjeg veznog to nema veze, Dalsio i Puma nisu ni za super ligu onaj Korejanac je dosta tanak na levom beku o Šerifu neću da trošim reči a i onaj Milson ne uliva poverenje i ta priča kako se još nije navikao ne pije vodu, sve u svemu nakon odlaska Hvanga uz gore pomenuta pojačanja biće jako mučno u LŠ.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 14 dana

Ok, kontam da je bio dogovor da ide ako želi i ako nađe klub koji mu odgovara. Bila je priča da to važi za klubove lige petice, ali ako hoće da pređe i u neki drugi, ne treba ga sprečavati. Pošteno je isporučio svoje. Ali o ovome se pričalo još pre početka sezone, a ne deluje mi da je klub imao spremnu opciju u slučaju da se to desi. Krunić, ma ajte molim vas.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 14 dana

Meite iz Benfike i Silas iz Štutgarta dolaze umesto Hvanga i Pume.
P

Pobeda je resenje

pre 14 dana

Suali Meite fudbaler Benfike ce verovatno biti zamena za Hvanga.
S

Samo

pre 14 dana

8 miliona za ovakvog igraca, bas, bas malo.

BigApple

pre 14 dana

Tim nam je sad slabiji vjerovali ili ne za 40% . Grobari slobodno mogu da slave , a i svi protivnici u Ligi Sampiona. Nema toga trkaca koji ce moc zamijenit ovoga zmaja na sredini terena. Hvala i srecno! Najbolji i stranac koji je igrao u Srbiji i Zvijezdi. Posle Olma u bivsoj Jugoslaviji.
M

Mladic

pre 14 dana

Kakva glupa odluka Hvanga…da je otišao u Italiju,Nemačku,Španiju,pa da razumem…otišao u Holandiju ( igraće LK,a ovde bi igrao 8 utakmica LŠ …i mogucnost da ga vide veliki klubovi
V

Vmssmms

pre 13 dana

Igra i tamo. Fejnord je u Ligi Sampiona. Bio u 3. Sesir kao i mi.
F

Familija

pre 14 dana

Džemtlmanski je ovo rastanak takav je bio i dogovor kada je dolazio u klub na takav i za jedan stepen veći nivo poštovanja se rastajemo sa Hvangom u suštini džemtlmanski pristup Crvene Zvezde dogovor je ispoštovan džentlmenski potez Hvanga insistiranjem da Holanđani uplate milion više nekako srce je puno prilikom ovog rastanka OVO JE ZVEZDA i ponosan sam na klub ne sve ljude koji rade za klub i koji su uz klub sve je naš BRUS LI dao klubu nije se štedeo igrao konstantno dobro zato čekamo te kući da se vratiš BRUS LI jer Zvezda je postala kuća tvoja Srećno Hvang
Ц

Цане

pre 14 dana

Занимљиво је погледати стране портале и закључити да се сума од 2-3 милке негде загубила, ваљда у медијима... Они стварно мисле да смо ми сви менталци, па нисмо, иако не можемо да утичемо на то, умемо да користино интернет и да читамо... Глупи сте само ви, и то ће вам се вратити и наплатити неком вишом силом... Свако добро...
I

Iron

pre 14 dana

Zvezda je zaradila na Hvangu 2.5 miliona evra i "ruku na srce" covek je zaslužio da ode...hvala mu za sve...naći će se za njega adekvatno rešenje...doći će Radonjic i možda Krunic i to je to...Pumu treba proslediti negde drugde što pre kao i Milsona i Seola...ta trojka nije za Zvezdu...

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

Portugalci javljalju da Meite dolazi da je zavrsen posao...

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

Portugalci javljalju da Meite dolazi da je zavrsen posao...
B

Bratic

pre 14 dana

Bicemo kanta za napucavanje gol razlike u lš, svake godine isto, toliko igranja u evropi, toliko para dobijenih i tim svake godine slabiji i slabiji, bitno da su cepovi glavnih svake godine puniji. Sportski pozdrav
R

Rubikova kocka

pre 14 dana

Treba nam organizator igre, znači isključivo br. 10!
A

AcoAco3333

pre 14 dana

Nisam ljubitelj Terze i uprave ali u ovom slucaju se nista drugacije nije moglo! Kao prvo Hvang nikad nebi ni dosao u Zvezdu da nije bilo tih problema sa Olimpijakosom, propalog transfera u nemacku, sa tim da se prelazni rok zatvorio i da je Hvang mogao da ostane nezadovoljan u Olimpijakosu ili da dodje u Zvezdu! Smatram da je bio ogroman uspeh i sto je igrao godinu dana. Od samog dolaska se prica da nece dugo ostati i da mu je Zvezda prolazna stanica, sto potvrdjuje i ugovor od 2 godine. Hvang je diktirao sve uslove a Zvezda je ispostovala dogovor i to je to. U ovom slucaju nam to mnogo znaci jer ce Hvang imati lepo misljenje o Zvezdi a to znaci i za neki buduci transfer nekog Korejca... E sad da li su mogli vec da spreme neku bolju zamenu, to su mogli sigurno a mislim da su zato doveli Elsnika koji bas i ne moze da mu bude zamena. Mislim da cemo tesko opet dovesti nekog igraca slicnog kvaliteta da igra po livadama i oranicama u Srbiji... Inace mislim da se u Zvezdi radi dosta bez plana i na stetu kluba (poslednji primer Kahvic ili preprodaja Stojica nakon 2 meseca). Tako ozbiljni klubovi ne funkcionisu. Ali za Hvana se nije moglo drugacije jer je on igrac sa stavom i ambicijama koje u Zvezdi ne moze da ostvari.
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

Браво, доста реално. Ни мени се не свиђа то са Стојићем али тако је једноставно испало јер не вјерујем да се очекивало да ће Ђига "експлодирати" или да ће се отворити питајмица па и евентуална куповина бољег штопера што јесте Дркушић. Па још и овакав Спајић...... Тржиште је увијек отворено и на истом се тргује, размјењује, позајмљује, купује, продаје....... Фудбалса пијаца као и свугдје у свиејту! Једино што бих замјерио клубу јесте што не покушају барем у једном случају продати производ, а не полупроизвод као што су били Недељковић, Мијатовић, раније Грујић, браћа Илић........ Пруже му праву прилику, истрпи дјечачке грашке, одигра 2-4 сезоне за плату сигурно мању од странаца сумњивог квалитета (па и већу ако треба) и одрапе цијену од 20+ милиона евра.
Z

Zvlat BG

pre 14 dana

Došao je tiho i ušao u legendu! Thanks & good luck!

Mr 007

pre 14 dana

'ebao vas Krunic bre,terajte se u 3 lepe pm.Tacno bi sa Milojem mogli da se plasiramo u nokaut fazu uz malo srece,a vi umesto najboljeg igraca kao zamenu dovedete drvo. Zvezda je ove sezone u LS jaca samo zbog toga sto je Miloje dosta bolji od Bahara,ali Bukari,Hvan i Glazer su naspram Milsona i Pume,Krunica i Ilica Maradone licno.👃
T

Terzicu od...i

pre 14 dana

Sram vas bilo terzo mrkelo i marine dunsteru
I

IskoAlarkon

pre 14 dana

Krunic i Radonjic dolaze, opet fali Defanzivni Vezni ali dobro.
i

i kad bi brus li

pre 14 dana

Hvala ti Brus Li za svaki sekund u crveno belom dresu.Srećno u nastavku karijere,bila te je milina gledati.. Iako sam i ja želeo da ostane još 5 sezona,čovek je izrazio želju da ode i to je to...ne razumem komentarre što smo ga pustili i slično.
P

Pixy

pre 14 dana

Gnezda Čerin, reprezentativac Slovenije, bi bio dobar. Odlične trkačke sposobnosti.
O

Od srca srcu

pre 14 dana

Hvala za sve,majstore! 모든 것에 감사드립니다!
P

Podrska za Upravu

pre 14 dana

Decko hoce da ide iz kluba i kraj price,srecno mu bilo i Hvala za sve! Puna podrska za Terzu i Upravu,nek crknu svi dusmani i hejteri,idemo i do 5-te Duple Krune za redom na kraju sezone!
c

cr24

pre 14 dana

Holandija nikad nije bila medju pet liga u evropi.
I

Igorgost

pre 14 dana

Да је Хванг био макар делом добар колико је нахваљен од ових интернет "стручњака", не би Звезда са њим имала најслабију сезону од 2016/2017. Далеко му лепа кућа, Крунић и Радоњић, ако би дошли, били би прва топ појачања још од Букарија.

Fear The Beard

pre 14 dana

Daj bre,sto ste takvi "klafurici" po pitanju (ne)objavljivanja komentara?
e

esadd

pre 14 dana

sad domine mozete samo da igrate. neznalice u upravi
Ј

Јовиша

pre 14 dana

Џентлменски договор. У бизнису. Како се чудно изговара реч дрпање…
đ

đapekorleone

pre 14 dana

I NE DAJ NIKOM DA PREĐE POLOVINU, POLOMI PREČKU GOLMANA STATIVU.. Hvala mu za sve ❤️🤍
E

Export import

pre 14 dana

Hvala ti Hvan i sretno. A ja kao treba da se radujem sto je firma zaradila pare. Radovao bi se samo kad bi kupili jos boljeg.

gemathegreat

pre 14 dana

Ti treba da se raduješ da ti je klub sposoban da sve ovo zavrti jer i ovo je vid rasta kluba za one koji to hoće da vide.
G

GeOs

pre 14 dana

Naravno da ne treba da se radujes, jer gubimmo strasnog igraca. Pare su nebitne. Ali, da se radujes da se dovede jos bolji.... E to su nerealna ocekivanja kod 80% vas "zvezdasa". A sta ako ne dovedu boljeg ? Pljyvaces ? A da li je realno da mozes da dovedes boljeg ? Pa nije ti ovo igra FM pa kao ponudis 15M (i da ih imas) a fudbaler dodje. Nece prijatelju, ne dolaze ovde takvi igraci, nema to veze sa parama, vec sa zeljom igraca da dodje i da igra u ovom blatu. Sta mislis da ponudis De Brujenu duplo vecu platu, da li bi dosao ? Pa valjda vidis kako je i Korejac doveden, na srecu... sto mislis da bi bolji igrac uopste pristao da ovde dodje ?
S

Saša_PFC

pre 13 dana

Šta je ovo kakva je ovo kombinacija...čija kombinacija.Prosta računica u ovom transferu kaze da je klun na gubitku....čemu se zahvaljujete vi navijači.Pazite ovako...plaćen je 5.5.mil.evra;platu je imao 1.8.mil.evra i sta je klubu doneo kao najbolji igrac a ovo je zvanicna i najprostija računica.Doneo je klubu 700.hilj.evra kao najbolji igrac pa o cemu mi ovde pricamo.Ovo je samo zvanicna racjnica plus sto je sigurno dobio 500.hilj evra da dodje i potpize za klub sto u danasnje vreme svi klubovi rade.Sta cemo sa porezom sto treba da se plati drzavi Srbiji ili se to neracuna u rashod za ovog igrača posto klub neplaca porez vec mu se otpisuje kao dug.Dakle kostao je klub oko 9.mil.evra a prodat je za 8 kao najbolji igrac kluba.Ovo je previse smesno i ovakvim stvarima drzava mora podhitno da stane na put...zfa je ovo dok je klupska kasa blokirana godinama zbog duga od preko 100.mil.evra ovde se pisu neki hvalospevi...nijednom i nigde se nije napunio stadion u Srbiji zbog ovog igraca o čemu se ovde radi.Kada cete navijaci da stanete na put ovakvim stvarima...pa imate na internetu izjave Ognjena Koromana koji je osvedoceni Zvezdas,kapiten kluba,neko ko je oprostio C.Zvezdi 400.hilj.evra...pogledajte sta govori on koji ima informacije iz kluba a ko zna sta je prava i konacna istina.Navijaci morate da se dignete i da stanete na put ovakvim mahinacijama...evo neka se novinari pozabave sa ovim transferon i neka ostraze tacno koliko je kostao klub,gde je na kraju otisao novac od transfera ovog igraca i na koji i čiji devizni racun u inosrranstvu.
R

Radonja i Arnautovic

pre 14 dana

TERZO PRODAJ SERIFA I DAJ RADONJICA I ARNAUTOVICA U ZVEZDU!
R

Rubikova kocka

pre 14 dana

Hvala majstore i srećno u daljoj karijeri, ako ništa Zvezda je u plusu 2 ipo miliona
Z

Zvezdas1989

pre 14 dana

Cuo sam glasine da zvezda dovodi Silasa iz Stutgarda,ako ga dovedu to ce da bude bruka pojacanje,desno krilo moze da igra i spica,brz,fizicki jak,dobra zavrsnica i tehnika.To znaci da ide i Puma i Serif ako ga dovedu,Svakako pravo pojacanje za Ls eventualno i odlicna investicija za buducnost
B

Botina

pre 14 dana

Darjan ubedjuje citaoce da obestecenje od 8mil fenomenalno, nerealno i da svi trebamo da pevamo. Ludilo mozga
D

Duduk

pre 14 dana

E evo zasto mi stariji kritikujemo stvari koji nisu dobri??? Kako da budemo bolji (u EVROPU) kad prodajemo najboljih!!! Nedelljkovic, Bukari, Hwang I Dragovic su otisli to je 50% od tima,to su igraci zbog koga dolazi publika, za mene sad nema ama bas nijedan igrac koji je iznad prosek mozda Mimovic I Duarte! Mongo mongo sam nezadovoljan a dolazim iz Toronto da gledam Zvezdu. Nismo barem mogli da ga zadrzimo do January??? I ostavite krunica on nemoze vodka da nosi Hwanga....sad ce Mo jos sporije igrati...izvinite za moj Srpski.poz
G

Gorostas Mrcina

pre 14 dana

Nemam zivot, botujem sa albanskog primorja svakog igraca Partizana koji igra u ligama petice jer moji galaktikosi ne mogu da dobace do tog nivoa, citam informer, gledam pink i hepi, obozavam zadrugu i elitu, slusam turbofolk! Zavrsio sam na aparatima sinoc zbog Pavlovicevog gola Laciju!
H

Hoce li

pre 14 dana

Pogledati malo skauting.... u Molede postoji igrac Odegard , decko 20God...uzeti ga pod hitno(naravno ako hoce nasu ligu) mislim da bi to bio profit odlican sad igra za neku sicu... drugo... Miguel Castroman ekipa Thun 29god nije mladjan momak ali kao "šilo " je... trece meni najbolji. FELIX iz ekipe Strazbura...decko 20 god... negdje oko 4 5 milki...ali mali ima da lde u dobar klub samo ako povrede ga prodju... Skauting pokucaj upitaj, tesko da ce iko biti kao Hvan ali ovi momci obecavaju.
M

Makks

pre 14 dana

Da li je ovog Darjana lopta, barem, pogodila na fizickom?
S

Steva ns

pre 14 dana

Grujić vreme je da se vrati u odličnim je godinama dete je kluba ima iskustva ista pozicija zna prekide ima šut biće dobro i njemu i nama
S

Sima Arauho

pre 14 dana

Jel ga bilo u predhodna 4 derbija u sastavu?!
@

@sima

pre 13 dana

Trebalo bi da jeste igrao u poslednja 4 nazovi derbija gde smo uputili preko 100 udaraca na gol tvog malog kluba...

Pera Pera

pre 14 dana

Vodi se kao najjbolji igrac zvezde(sto kvalitetom svakako i jeste) kupljen za 5.5 miliona prodat za 8,u ovoj situaciji da je u pitanju Dinamo Z bio bi prodat za minimum 15,jer kad je neko doveden za 5.5 i pritom nije promasaj vec opravdao kvalitet i postao najjbolji, sve sem dupče zarade je malo i lose jos jednom dokazano po ko zna koji put koliko je bitno samo da se proda pa kolika je god zarada, a ne realna cena...
T

Trike

pre 14 dana

OVO JE SANSA ZA MLADE IGRACE da postanu ZVEZDINE ZVEZDE ,SLJIVIC KNEZEVIC , MAKSIMOVIC i jos par njih kao sto je MILJANIC svorio PIZONA .DULETA SAVICA ,FILIPOVICA . sad se stvaraju igraci a ne protiv tekstilca i onakvih klubova .ALI GOSPODIN MILOJEVIC TREBA DA IMA M..A da ih ubaci u vatru.

misookrneta@gmail.com

pre 14 dana

odgovor na komentar "boze svasta" Da li je neko stvarno toliko glup ili se pravi? Pa Hvan kad je dolazio u Zvezdu postavljao je uslove izlazne klauzule a sad postavlja takav uslov iFejenordu. Covek je takvog kvaliteta da to moze i u ovom slucaju. Prije nego komentarises pitaj nekog ko prati sport bar malo. Ovde si izvalio takvu GLUPOST da ti se divim.
Л

Лорд Лукан

pre 14 dana

Велико хвала господину Хвангу на свему!
M

Milence Pilence

pre 14 dana

In Bom Huan.... 🤔Koja si ti VELICINA LJUDINO... COVEK OD RECI,RADILICA,PROFESIONALAC, POŠTENJAČINA... ZAHVALAN SAM TI ZA SVE,ŠTO SI UCINIO I PRUŽIO ZVEZDI.. UVEREN SAM,DA CE TO OVA NEZABORAVNA GODINA OSTATI VECITO U SRCU... SRETNO NA TVOM SPORTSKOM I ŽIVOTNOM PUTU,DA TE ZAOBIĐU POVREDE.... MALO JE TAKVIH LJUDI,IGRACA-KOREKTNIH SA KARAKTEROM.. POŠTOVANJE.. SKIDAM KAPU🍀🍀🍀
Ö

Österreich 2

pre 14 dana

hahahaah tipicne srpske price,zvezda ovo ono ,zarada ,mete milioni ili ti beogradske price iz kafica. okrecu se milioni,a kad dodje konobar svi cute ahahah. tipicno srpski i beogradski. lazete lepo taj narod u srb bravo
D

Dadadada

pre 14 dana

Da,dr.terzinjo bi prodao i crno ispod noktiju....

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

Izgleda da Meite iz Benfike stize.. Portugalci javljalju da je gotova stvar pozajmica sa otkupom...
T

Trike

pre 14 dana

Gospodo Zvezdasi pa zar nije ruzno i tuzno pa taj Krunic ne igra u Tursku no 5 minuta po mecu njihova liga je malo jaca od nase BETON lige tamo igraju sve ispuseni igraci gde nemogu nigde u EVROPI da igraju.
7

7

pre 14 dana

Dajte sada Mrkeli slobodu da vrati Njegosa ili Vulica taman su podobni i za deljenje plate sa gospodinom generalnim Puna podrska za upravu, ne smarajte lazni zvezdasi lugano nordsjeland Kosovo buraz
G

Gost RS

pre 14 dana

Bilo bi još bolje da je odigrao LŠ i otišao, sretno u nastavku karijere daleko će dogurati.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 14 dana

Bravo Terziću!!! Bravo, Bravo,Bravo !!! Ovo je bio perfektan posao,,,,odličan igrač ,za kratko vreme mnogo doprineo, i doneo u izlaznom transferu pristojnu zaradu. Zaista bravo i iskrene čestitke. Samo ,,,,,, bilo bi lepo da nam ovako preciznu računicu uvek i svagda ovako po stavkama prezentiraš , NAROČITO KADA SU U PITANJU TRANSFERI TIPA ,La Para, Ebisilio, Falko, Bakajoko, Pićini, Motika, Spiridonović ,Kulibali, Rišaira, Kafu ,Kanjas, Meleg ,Dioni...... i još deset sličnih, a ne samo kada je u pitanju Hvan i još mali broj sličnih. A sada da vidimo šta o tome misle dežurni dupeuvlakači ,tzv. botovi ,,,,,,,samo nemojte da izostavite ono lažni zvezdaš ubačeni partizanovac, strani plaćenik i domaći izdajnik. ,,, nekako to uz vas ide obavezno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD>>

pre 14 dana

Bravo Terziću!!! Bravo, Bravo,Bravo !!! Ovo je bio perfektan posao,,,,odličan igrač ,za kratko vreme mnogo doprineo, i doneo u izlaznom transferu pristojnu zaradu. Zaista bravo i iskrene čestitke. Samo ,,,,,, bilo bi lepo da nam ovako preciznu računicu uvek i svagda ovako po stavkama prezentiraš , NAROČITO KADA SU U PITANJU TRANSFERI TIPA ,La Para, Ebisilio, Falko, Bakajoko, Pićini, Motika, Spiridonović ,Kulibali, Rišaira, Kafu ,Kanjas, Meleg ,Dioni...... i još deset sličnih, a ne samo kada je u pitanju Hvan i još mali broj sličnih. A sada da vidimo šta o tome misle dežurni dupeuvlakači ,tzv. botovi ,,,,,,,samo nemojte da izostavite ono lažni zvezdaš ubačeni partizanovac, strani plaćenik i domaći izdajnik. ,,, nekako to uz vas ide obavezno.
R

Realantip

pre 14 dana

Evo sve Vam vjerujemo!
M

Ma daj

pre 14 dana

Knezevic nek igra decko nije los uopste,a neznam kakva vi krila vise zelite kad su tu i prucev i lucic,pa ljudi zvezda ima 40 igraca u rosteru,valjda prvo mora nesto da se proda i smanji broj fudbalera,i milojevic je stvarno madjijonicar ne zato sto je neki trener,nego zato sto trenira 40 fudbalera i mora svakom paznju da posveti.
G

Gost997

pre 14 dana

Igras ligu gde klubobi vrte milijarde evra i onda zaradis na odlicnom igracu 2.5 miliona i hvalis se kako je to veliki posao, pa ko je jos lud da poveruje u to, imao klauzulu za lige petice, pratim fudbal 20 godina i sigurno mogu da kazem da Fejnord nije clan liga petice
i

insajder234

pre 14 dana

uprava zvezde pregovara sa Meiteom iz Benfike, Radetom Krunicem iz Fenerbahcea, a od slobodnih agenata sa Ilioskim i francuzom Coquelinom. Takodje, postoji opcija da se Radonjic vrati.
p

pupi

pre 14 dana

Realno, Terza je doktor za transfere, Vazura treba da uči od njega. Napred Zvezdooo
P

Pouzdano

pre 14 dana

Sta sam rekao deda Kanga menja Hvanga poznajem Terzicevu fudbalsku filozofiju vazno se plasirati u LS i onda se prodaju 2-3 najbolja igraca nije sigurno da nece prodati i Djigu samo su pare vazne a dalji rezultati katastofa!
8

8

pre 14 dana

Meni lično još prošle godine napravljena dva dobra transvera kad su otišli Gobeljić i siroti Srnić ( siroti zato što ga terali da igra na pozicij koju ne ume ) . E kad bi video još i leđa onom što sam sebi levom nogom oduzima loptu dok desnom pokušava da šutne na gol , to bi bilo top .
Z

Zauvek zvezdaš

pre 14 dana

Prvi izbor za dovođenje je francuz Meite iz Benfike gde je u drugom planu. Prošle godine igrao za Paok na pozajmici a prethodne za Kremoneze isto na pozajmici. Krunić je druga opcija ako ne uspe prva.

angry_chainsaw

pre 14 dana

Sve što se sada dešava u Partizanu, a biće sve gore i gore, čeka i nas za par godina, znači prvo glavni čovek Zvezde izjavi kako niko neće odlaziti iz Zvezde, niti dolaziti u Zvezdu, a onda proda Hvanga, a prelazni tok goyov i svi znamo da nijedan dobar igrač neće doći u našu ligu, uz Hvanga smo i nešto mogli da uradimo u ovom nivom formatu LŠ, pazite šta Vam kažem, biće gore u Zvezdi, kada Terza, Mrkela, Marin i ostala kompanija napusti istu, nego kada he Piksi otišao!!! A vi sada udrite i kupujte karte za LŠ gde ćemo u bunkeru primati sve više i više golova... I Glazer je prodat, sas će i Đigu da prodaju, lopovi su to teški... BOJKOT!!!
a

aca2597

pre 14 dana

Hvang je najbolji primer one teze kako strani igrac mora da pravi razliku na terenu,svaka cast na svemu sto je uradio za zvezdu i srecno u nastavku karijere....sto se tice pojacanja pod hitno da se dovede zadnji vezni,krilo koje ima brzinu i jos jedan bek.

Fear The Beard

pre 14 dana

S ozbirom da i Fejenord igra LS,mi apsolutno nismo imali niti jednog keca u rukavu,da ga zadrzimo.Covek je hteo u bolju zemlju,ligu,platezno jaci klub,iovako ce igrati LS.Mi smo ga nenadano i doveli,da nije bilo problema sa Olyjem,ne bi ni dosao.Za ovakve igrace se obicno placa obestecenje od 5 cifara,i ovakvi igraci prosto ne igraju lige kakva je nasa.Mi tesko mozemo da nadjemo nekog u njegovom rangu,ne samo sada,jer su timovi formirani,prelazni rok je gotov,vec i u buduce.Ovakvi igraci dolaze jednom u ko zna koliko.Sto se zamene tice, pise se o Krunicu,on nije taj nivo,ali bi bio od pomoci,zavidno iskustvo ima.Voleo bih i Grujica,njega uglavnom navijaci pominju,a ne izvori iz kluba.Idealno bi bilo i Grujic i Krunic.
О

ОПОРТУНИСТА

pre 14 dana

рАЗМИШЉА ЛИ СЕ О ЗАМЈЕНИ АЛЕКСАНДРА КАТАИЈА.ЧОВЈЕК НАЖАЛОСТ НИЈЕ ВИШЕ ЗА ОЗБИЉАН ФУДБАЛ.ДА ЈЕ ОН ЗДРАВ БИЛО БИ НЕКЕ НАДЕ У РЕЗУЛТАТ.ТАКОЂЕ НИ РОДИЋ НЕ МОЖЕ.БИЛИ СУ МИ ОМИЉЕНИ ИГРАЧИ,АЛИ РЕАЛНО ВИШЕ НИ ЛИГУ НЕ МОГУ 90 МИН
L

Lertek

pre 14 dana

Mijatović 10M evra, Nedeljković 9M evra, Bukari 7M evra, Stamenić 5,5M evra, Hvan 8 ili 10M evra videćemo...sanjajte grobari ovakve transfere.
Č

Čiko

pre 14 dana

Ko za ovog sjajnog fudbalera i čovjeka ima bilo kakvu primjedbu neka se batali sporta, komentarisanja pogotovo. Hvala Hvang. Sretno.
В

Вук Велебит

pre 14 dana

Терзић је рекао прије два,три дана да нико неће отићи,а сад продају нашег најбољег играча.Стварно је магија,како му тепају ови наши навијачи под контролом.Са каквом ми екипом мислимо ићи на Барсу,Интер,Милан,Бенфику...
B

Bijadokija007

pre 14 dana

“Zvezdina investicija koja se ozbiljno isplatila: Hvan se odužio sa još 1.000.000 evra”! Osim što je poznat po sjajnim panegiricima o Milojeviću, pedantnom stručnjaku iz Aranđelovca i najnovijem nosiocu ordena zasluga za navijače, iz poznatog nedavnog hibridnog rata, drug Darjan sa velikom dozom sigurnosti, iznosi podatke, koji su do sada bili prava tabu tema, šta se dešava u finansijama Zvezde i koji autoritativno tvrdi da se ova Zvezdina investicija isplatila! Molim te druže Darjane, da objaviš još tekstova o investicijama Zvezde, kao i o kretanju novca.
T

Televizor

pre 14 dana

Dobri strani igraci ne zele sa ostanu u Srbiji duze od jedne sezone.
C

CG

pre 14 dana

pa vide terene i stadione i onda bi radije igraki u nekom Utrehtu nego u Zvezdi.... zamisli Imt, Tekstilac, Surdulica, Ivanjica, Ub....
N

Naravno da ne zele

pre 14 dana

Jer je liga amaterska.. Druga stvar infrastruktura očaj naravno da niko ne želi da igra po njivama..
d

dr finansija

pre 13 dana

kako ne kapirate cela poenta je obrt love, velika masinerija stoji iza Zvezde treba poplacati sve troskove, navijace,igrace ,baklje koreograije putovanja da bi ostao na vlasti
B

Boske Lapovo.

pre 14 dana

Svaki ulazak u LS obelezen odlaskom najboljih. Nadam se bruki na tih 8 utakmica.
m

metalika moj dobar

pre 13 dana

hoce li se pare deliti sa OFK-om ili kako ,zna li se sta ?
h

halo

pre 14 dana

Pretpostavljam da sad reakcija na ovu vest treba da bude "VAUUUUUU MILIONA EVRA", pa izvolite onda, VAUUUUU MILION EVRA, pa onda je sve u redu, pustili smo da nam jedan od najboljih igrača koji je zaigrao za klub u 21. veku ode bez ikakvog jasnog plana kako da ga zamenimo, 2 nedelje pre prve utakmice u Ligi Šampiona, ali dobro, zaradili smo dodatni milion EJ. Zamislite šta se sve može s tim novcem, sigurno s tim može da se nađe neki lep roze džip za Mašu :D
B

Boban1

pre 14 dana

@halo,zaboravljas da mu ugovor istice u junu 2025,i ako ga ne produži,sto i nije,otišao bi džaba bez banke. Da li bi sa njim otišli u nok out fazu,sumnjam. Ovako stigle su pare i idemo dalje,a njemu sve najbolje u katijeri.
S

Strucnjak iz fotelje

pre 14 dana

@halo... Evo ga lazni zvezdas i "strucnjak" za fudbal koji fudbalsku loptu nikad u zivotu sutnuo nije,osim sto je igrao lastis sa devojcicama na fizickom,to mu najveci uspeh u sportskoj karijeri!

KS1989CZ

pre 14 dana

А да ли си се запитао зашто је пуштен? Па видиш, ни господа из Олимпијакоса га нису пустили за 15мил колико је Наполи био спреман да издвоји, погазили су дату реч једном Корејцу коме је реч светиња. Наравно, Хван им то није опростио, није био задовољан и игром случаја смо се ми ту нашли. Иначе овакав играч никад не би видео нашу лигу. Он је овим милионом хтео да стави до знања управи да су одржали реч и пустили га да оде у јачу лигу, није лига петице али је близу. Хвала ти Брус-ли, желим ти пуно здравља, среће и успеха у каријери.
2

2323ww2e

pre 14 dana

Kakvih likova ima na komentarima. Strasno. Samo ti misli da si pametan. Tvoja pamet je beskonačno,kao svemir...
n

ne nego

pre 14 dana

će za tebe. Ti crkni od muke i zavisti jer koliko je Zvezda za ovih par godina zaradila para toliko tvoj klubić nije od osnivanja do današnjeg dana.
@

@halo

pre 14 dana

Može da se zaradi za tebe da odeš u jednu banju i tamo se oporaviš od tolikog mračenja po ovom portalu
P

PDK

pre 13 dana

Druze, znali smo prosle godine kad je dolazio da ce ove da ode... Dosta nam je doneo, hvala mu.
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

Брате, сваком навијачу ЦЗ је криво што је отишао, криво је и тренеру и читавом спортском сектору клуба. Реалније би било коментарисати како је уопште овакав играч дошао у ЦЗ него ли о адекватној замјени за истог без да браним икога из клуба барем у овом случају. Ту није у питању новац за трансфер, за плату........ Неће нико од озбиљнијих играча да дође у лигу која је реално рангирана око 20-30 мјеста у Европи. Можемо можда једино направити таквог играча (примјер Динамо Загреб са Олмом), али га задржати на дуже вријеме је утопија. Љутио се или не тако стоје ствари и неће се то промјенити скоро на боље! Прихвати реалност, буде ти лакше!!!
d

dr finansija

pre 13 dana

norsjland prodao jos jednog za 20 miliona juce pa vi vidite a najveca razlika je da ce sve pare ostati u klubu
n

najbolji igrač?

pre 13 dana

ti izgleda pratiš Zvezdu od proletos? Pa Donald, Sanogo su za ovog izmisli fudbal. Da ne pričam o Benu, i još nekima. Ovaj momak je samo nešto brži i fizički spremniji, ali je sa loptom znatno slabiji od recimo Ivanića. Nije bio 10-ka, već 8-a, a nama fali jako jedna dobra 10-ka i još jedan zadnji vezni. Naravno onu mačku i Milsona momentalno oterati jer nemaju pojma i dati Ivanoviću da dokaže da ima brzinu, a ako vrate Radonjića!!!! Ne mogu da kažem da ću početi da navijam za "nemače pojma" jer nisam tako očajan, ali neću gledati nijedan meč u kojem on bude igrao. Osim toga, imamo Kneževića koji je baš za ovo mesto rođen, pa pogurajte malo našeg kvalitetnog igrača.
h

halo

pre 13 dana

@PDK To i jeste problem. Godinu dana smo znali da on na početku ove sezone odlazi, 365 dana je uprava imala da smisli plan šta posle Hvanga, i kada je konačno došao taj dan, njegov odlazak, plan je... ajmo da molimo Fenerbahče da puste Krunića na pozajmicu. A ako to ne prođe, plan je... a da, nema plana. Godinu dana pripreme svešće se na to da će Terzić u minut do 12 da traži nekog propalog 30-godišnjaka iz druge francuske lige koji je poslednju ozbiljnu utakmicu u svojoj karijeri odigrao pre verovatno 4-5 sezona.
k

kiboooo

pre 14 dana

Nece ni dovesti zamenu
Ц

ЦЗ НС

pre 13 dana

И не могу све и да хоће. Са Хваном се поклопило да је дошао и био овдје нешто дуже од једне сезоне, на жалост начекаћемо се да у ЦЗ дође играч приближног квалитета. И Марин и Драговић су дошли само ради дјечачке жеље да играју у ЦЗ, обојица су играчи који су својевремено "залутали" у нашу лигу! Значи, није у питању ЦЗ, име клуба, традиција, играње у ЛШ или ЛЕ..... У питању је осредња лига гдје играчи једноставно стагнирају!
K

Katarn

pre 14 dana

Izgleda da dolazi Silas iz Stutgarta.Cena na transfermarkt 10 miliona.Krilo.2021. suspendovan bio na 3 meseca iz fudbala jer lazirao ime i godine.Kangin brat pravi za Zvezdu
Z

Zvezdas1989

pre 14 dana

ja ne znam sta im ne odgovara,igrac zverina,otkriveno da nije 1999 nego da je 1998.Koje gledao Bundesligu zna kakva je igracina u pitanju,al ipak terzini botovi se vise loze na igrace iz turske lige i druge francuske
V

Vin

pre 14 dana

Hvala ti majstore za sve. Za svaki pretrcani metar, za svaku kap znoja koju si prolio za Zvezdu. Hvala ti sto si ostao da pomognes da se udje u Ligu Sampiona! Puno srece u novom klubu i karijeri!

BG-011

pre 14 dana

Izlog je spreman rasprodati sve sto valja i dovesti polovnjake i tako sve u krug.Bice para da se lepo izdele svi srecni a ovce neka kupuju karte
G

Grobarcina

pre 14 dana

od Dinama 9 komada to je nasa nada!
N

Na severu od 88

pre 14 dana

Ovca možeš da budeš samo ti i slični što pametujete po portalima I još pride ne gledate Zvezdu a godine prolaze...Ja sam gledao Zvezdu i pod Toplicom,Dan Tanom i ostalima gde se Evropa nije ni igrala pa što je ne bih gledao sada kada igra 3 ligu šampiona u 7 godina?Pa gledam je naravno,sa slašću,i ne ispadam ovca da pametujem i mešam se u klupsku politiku jer mi to i nije posao.Tako da moj vam je savet,vama što pametujete ovde,alo hoćete kupite kartu I gledajte utakmicu,ako nećete ne morate,samo ne ispadajte jadni i smešni ovde.
B

Broj 1

pre 14 dana

Ovca možeš da budeš samo ti i slični što pametujete po portalima I još pride ne gledate Zvezdu a godine prolaze...Ja sam gledao Zvezdu i pod Toplicom,Dan Tanom i ostalima gde se Evropa nije ni igrala pa što je ne bih gledao sada kada igra 3 ligu šampiona u 7 godina?Pa gledam je naravno,sa slašću,i ne ispadam ovca da pametujem i mešam se u klupsku politiku jer mi to i nije posao.Tako da moj vam je savet,vama što pametujete ovde,alo hoćete kupite kartu I gledajte utakmicu,ako nećete ne morate,samo ne ispadajte jadni i smešni ovde.
U

U prolazu

pre 14 dana

E nek ti eto nisi ovca. Nemoj kupovati karte. Bolje ti znaš od Hvanga sta mu je činiti sa svojom karijerom. Ti bi ostao na srpskim oranicama, pogotovo ujesen kad krenu kise..
U

U prolazu

pre 13 dana

I nemoj da kupuješ karte. Ti očito bolje znaš od Hvanga sta je bolje za njegovu karijeru. Ti bi sigurno ostao na srpskim oranicama i briljirao u jesen kad puno ovlazi.
M

Maestro

pre 14 dana

Treba nam igrac koji bi bio mesavina Donalda i Sanoga!Neki Makelele ili Kante za siromasne...
A

Alen22q

pre 14 dana

Prodajte Pumu dovedite Hauga iz Boda decko ozbiljan igrac vredi da ti pare za njega,a umesto Hvanga Grujica dovesti ili skautirati nekog mladog veznjaka eventualno malog Maksimovica gurnuti u vatru
M

Mutommbo

pre 14 dana

Konačno neko da napiše pametno. Mali Maksimović treba da dobije priliku da igra. Mi takođe realno ne znamo koji su dometi Kneževića. On dobija minute na kašičicu u Zvezdi, dobro odradi i onda ga nema. Da podsetim da je Vladimir Jugović u leto 1989. poslat na pozajmicu u Rad. Nije bilo mesta za njega ni među 16 igrača. Sledećeg leta se vratio sa 21. godinom starosti. Počeo je kod Ljupka da dobija šansu jer se neko povredio ili kartoni i sl. Da bi u osvajanju Keš-a dao veliki doprinos, a u Tokuju 1991. protiv Kolo Kolo bio proglašen najboljim igračem utakmice. Posle je sve bilo lagano za njega i bio je nezamenjiv gde god je igrao.
G

Grand Ma

pre 14 dana

Jeste, Hauge je lud da dodje ovde da igra seosku ligu.
Z

Zaza Paculia

pre 13 dana

Decko nije zeleo Milan i Frankfurt, nego zeleo da se vrati u Norvešku. Nista ne brinite, dolazi verovatno dva igraca, defanzivni i ofanzivni vezni.
D

Danilo911

pre 14 dana

Uvek ce ostati mali klub, pa vi ne mozete tim da odrzite a usli u LS, aj da je dosla ponuda koja se ne odbija tipa 20 milki nego prodaju put zasto...Ko se ugradjuje u transfer, kome ide u korist da se klub oslabi pred LS??Lopovi mars napolje!
D

Dinamo 9.kom

pre 14 dana

Danilo jel ladno u Kijevu na MINUS 9 ?🤣
G

Gost "

pre 13 dana

Važno da je vama Država platila licencu za učešće , a vi se oduzili ulaskom u istoriju za 36 dana.....
S

SUNĐER BOB

pre 13 dana

jesi li toliko glup ili neupućen da postoji izlazna klauzula oko iznosa obestecenja?
B

Bruce1ee.

pre 13 dana

Ti si decko glup, postojao je dogovor da ga puste ukoliko dodje odgovarajuca ponuda, da nije bilo dogovora ne bi ni dosao u Zvezdu?
T

Triton

pre 14 dana

Grujica i Razvan Marina
z

zgemba82

pre 13 dana

To bi bilo top 👍
B

Bože svašta

pre 14 dana

Hahaha ovo je stvarno preterano. Kao on je bitan toliko da je Fejenordu rekao, ma uplatite još milion, a Fejenord ga poslušao. Ko još plaća više od klauzule?!? Inače, svaka čast, tačno se vidi da ne pripada ovde ovom mulju, po igri, ponašanju na terenu, van njega, svakako. Kad pogledam onog Kangu i ovog gospodina nije mi dobro. Uz Leonarda najkvalitetniji stranac koji je ikada igrao ovde.
P

Prti

pre 14 dana

Leonardo? Hahah pa liku je najveci klubu karijeri Partizan idi bree. Decko ima 32 godine vec 3 godine je bivsi igrac.
M

Mutommbo

pre 14 dana

Leonardo nije kvalitet Hvanga, a ni Marka Marina.
Х

Х Х

pre 14 dana

Леонардо? Хахахахаххахахахах 🤣🤣🤣 А јаоој брате, ал си ме насмејао. Леонардо није најбољи чак ни у Партизану (Клео, Асано, Салдања). Па на то додаш из Звезде Кастиља, Бена, Хуга Вијеру, Кангу, Боаћија, Хванга, Букарија. Значи лик питање дал је у топ 15 најбољих странаца у Суперлиги.
M

Ma da bre to

pre 14 dana

Klauzula je sine za timove lige 5. Holandija to nije svakako.
X

XD

pre 14 dana

Ne znam kome se smeješ kada si neuk. Plaća se više od klauzule. Dovoljno je da igrač kaže "neću preći u vaš klub ukoliko ne odvojite za transfer milion više". Znači to je apsolutno njegova volja.
S

Streptomicin

pre 14 dana

Leonardo i Hvang, kao Sasa Ilic i Zidan, to je otprilike taj odnos.
g

gost72717

pre 14 dana

Kakav Leonardo, Leonardo jeste kreativan igrac i dobar al za male lige, na visokom nivou nije ni igrao biti bi mogao to da pokaze, Hvang he ozbiljan moderan igrac, spletom okolnosti nije zavrsio vec u nekom Leverkuzenu, Aston Vili i alicno, al bio je najbolji i u Zvezdi i u Olimpijakosu i pokzao i u evropskim utakmicama da je klasa , i u reprezentaciji igrac prvenstva Azije, a sad ce pokazati i u Holandiji kakav je igrac
B

Blaki

pre 14 dana

Ko plaća,pa onaj ko hoće da dovede igrača. Šta vredi klauzula ,ako igrač neće.

Dorcolac

pre 14 dana

Klauzula je vazaila za ligu petice u sta holandska liga iz koje je Fejnord ne spada. Malo samo da procitas i ukljucis mozak skapirao bi, to je bio Hvanov nacin da nam se oduzi jer smo ga pustili za tih 7 miliona i ako smo mogli da trazimo Fejnordu mnogo vise sudeci da nisu iz lige petice, i mi i Hvan smo ispali korektni svi srecni svi zadovoljni.
P

PDK

pre 13 dana

8m za takvog igraca bi platio svako. Kad je mogla Zvezda 5.5m da uplati druze sta je za zapad 8m. Druga stvar je dzentlmenski dogovor, Zvezda ga je ispostovala, ovaj gospodin je ispostovao Zvezdu, a holandjanima taj jedan milion nije nista u odnosu sta dobijaju.
g

gost111

pre 13 dana

Pa da novinar je bio prisutan za vreme dogovora
D

Deki maky

pre 14 dana

Noktorez je bio sjajan u nekoliko meceva-ali nekonstantan-nece se naigrati ni u Fajenordu-ali to je neka druga prica,nek mu je sretno-nikad nece igrati u ligi 5. Holandija to sigurno nije...
g

gost1234

pre 14 dana

Darjane, je l te imalo blam da na ovakav nacim pokusavas da ispiras mozak Zvezdinim navijacima? razumem da si debelo placen za ovakve tekstove, ali daj malo granice, nismo bas toliki debili. i molim da mi se objavi komentar, nisam nikoga uvredio vise nego sto ovaj tekst vredja nasu inteligenciju.
p

prc

pre 13 dana

Šta je pogrešno napisao što vređa tvoj pileći mozak?
M

Miloschichichi

pre 14 dana

Nije zvezda ovde finansijski dobila nista, ili nesto sitno ali je covek doprineo soortskim rezultatima. Platili su ga 5.5 miliona, bonus za potpis istog bio je 0.5, plata 1.2, bonusi za ulazak u ligu sampiona i osvajanje domacih trofeja, to mu izadje na nekih 8 miliona ali opet kazem mozda je dao vise nego sto se moze izracunati novcem
S

Savo iz Kikinde

pre 14 dana

Svi zaboravljaju da se na ove iznose plaća i porez. Primanja fudbalera se iskazuju u neto iznosima a oporezovana su kao i primanja svih drugih zaposlenih, na teret poslodavca.
S

Streptomicin

pre 14 dana

Zato je Nedeljkovic dosao iz omladinaca, bez obestecenja, sa smesnom platom i doneo milione. Mijatovic isto. Na nekim igracima se zaradi, na nekim ne. Gleda se rezultat.
P

Pedjahn

pre 14 dana

Bice metlanja igokeje i sl.sezone,ovaj put 10-0 da boli jos jace!
Z

Zoran 91

pre 14 dana

Ovo sve sto se piše o Kvangu ja nisam video. Kad je došao pričale su se bajke, kako ima razor an šut sa obe noge odličan pas i strašan izvođač slobodnjaka i na sve to veliki trkač. Od svega toga je ovo zadnje bilo tačno. Niti se na davao golova sa distance ni iz slobodnjaka a ni asistencija nije bilo nešto posebno. Ne neću reći da je bio loš ali onaj ko je gledao zvezdu od kako je on tu zna da je bilo i dosta grešaka u poprečnim dodavanjima u opasnoj zoni gde su ga spasavali saigrači i jedno takvo je bilo protiv Bodea. U svakom slučaju hvala mu za posećenost i borbu za ovaj sveti dres i puno sreće, e sad da li je to bio posao veka za neke ja a neke ne. Kad se uzme koliko je koštao i njegova plata i ako je tačna ta cifra od 8 miliona negde oko milion smo u plusu. Za takvog igrača kako vi kažete složićemo se suviše malo ali kad je Terza u pitanju i prodaja i 100000 € je ogromna para a kad se kupuje nije milion mnogo.
D

Doktore 73

pre 14 dana

Opet krilo, a hitno nam treba zadnji vezni i levi bek. Tek onda krilo.
S

Sedorf10

pre 14 dana

Zar ne dolazi Radonjic u Zvezdu?
N

Nenad1246

pre 14 dana

U svom nadahnutom kazivanju o zbivanjima u i oko Zvezde, drug Darjan, poznati lični hagiograf druga Milojevića, čuvenog prvoborca iz nedavnog hibridnog rata, je izneo podatak za Ginisa, da Zvezda pokušava da dovede “još jedno krilo”! Druga Darjana verovatno nisu obavestili da Zvezda već ima tri sjajna krila Pumu, Olanjiku i Dilsona! Šta će nam još jedno krilo pored ovih znalaca. Nam treba zadnji vezni, kreator i levi bek!
K

Komentator

pre 14 dana

Još nam treba i jedan rezervni levi bek, makar bio superligaški - Roda ne može da trči
U

Umetnikk

pre 14 dana

Hvang sve najbolje burazeru, obajsnio si kako izgleda biti profesionalac. A sad i kakav si čovek! Živ bio, želim ti sjajnu karijeru! Hvala ti puno što si bio deo Zvezde!
G

Gost1611

pre 14 dana

Neki komentar sam pre procitao da je spomenuo da zvezda treba da juri Alexis Beka Beka,slobodan igrac zadnji vezni ozbiljan igrac jos i mlad,Igrao u Nici presao sve selekcije Francuske reprezentacije,odigrao tri utakmice za seniorsku reprezentaciju,Ozbiljan igrac,odlazi hvang bolje je u sredini da igramo sa Elsnikom i zadnjim veznim,Jos Pumu da prodaju i dovedu neko provereno krilo

Diego Milito

pre 14 dana

Nikako jer tom beka beki duva promaja u glavi
f

fm menadzer

pre 14 dana

Kad vidim ove predloge koga sve treba dovesti..ljudi kao da igraju igricu, a ne da pricaju o stvarnom zivotu. Taj Alekis Beka Beka kog spominjete je pre tacno godinu dana hteo da izvrsi samoubistvo,sprecila ga policija i vatrogasci da ne skoci... Sto bi rekli novinari, nije mu glava na mestu.. al da,po vama ga treba dovesti.. ha ha...
E

Ekonomista

pre 14 dana

Druže ne dovode se igrači preko transfer marketa. Alexis Beka Beka nije bezveze slobodan igrač, pokušao je da skoci sa mosta, dečko ima psihičke probleme...
Đ

Đoka

pre 14 dana

Najjači su ovi sa komentarima, "Prodati Pumu, Milsona... pa dovesti...". Pa kako da izađeš na tržište sa igračem koji je stigao u ovom prelaznom roku, koji je odigrao tek 2-3 utakmice. Da bi se neko prodao iz Zvezde, valjda mora da se pokaže da vredi nešto, pa tek da se jave zainteresovani klubovi... Da su makar dovedeni bez obeštećenja, pa da ih i probaš prodati za neku siću ili sporazumno raskinuti ugovor... Pa nije to auto iz uvoza kojeg došlepaš i prodaš za dva dana. Ok, ovo sa Stojicem je prošlo i sad možemo svakog igrača tako, a? U stvari, činjenica je da se iz naše lige mogu prodati jedino talentovani klinci do 20 godina ili neki baš dokazani stranci poput Bukarija, Hvanga i sl. Na koji način mislite da Zvezda može uzeti obeštećenje za Kangu, Katanija, pa čak i Ivanića koji ima neosporan kvalitet za naše uslove? Jednostavno, možemo ih pustiti za dž uz oprost dugova, ili probati da muljamo sa nekim klubovima sa istoka za 1 milion, koji ko zna gde završi.
J

Japp

pre 14 dana

Grujica nazad on je pravi vezni a razlika je i u godinama izmedju njega i Krunica.
l

lol12

pre 14 dana

Jutros bila vest 10M .Do kraja veceri bice Terzi 4M Zvezdi 2M
s

sipu

pre 13 dana

A gde je bila ta vest od 10 milona možda na radio milevi?
h

halo

pre 14 dana

Pretpostavljam da sad reakcija na ovu vest treba da bude "VAUUUUUU MILIONA EVRA", pa izvolite onda, VAUUUUU MILION EVRA, pa onda je sve u redu, pustili smo da nam jedan od najboljih igrača koji je zaigrao za klub u 21. veku ode bez ikakvog jasnog plana kako da ga zamenimo, 2 nedelje pre prve utakmice u Ligi Šampiona, ali dobro, zaradili smo dodatni milion EJ. Zamislite šta se sve može s tim novcem, sigurno s tim može da se nađe neki lep roze džip za Mašu :D
P

Preklinjem

pre 14 dana

Dajte bekove, ko Boga vas molim! 10 krila, a 3 beka u ekipi. Kukuuuu, majko moja
X

XXXL

pre 14 dana

Jos niste upuceni fenerbarce pitanje da li ce nekog pustiti ali porto, Marko Gruic??? Sta bi?
Z

Zvezdas1989

pre 14 dana

Grujica vratiti,kad ste sa Maksimovicem zakasnili i uzela ga Panata,Krunic je u velikom padu otkako je otisao u Fener a i godinama je.Ili gurnuti sljivica ili knezevica u vatru cak i malog Maksimovica,al znajuci Milojevica on ce vratiti Jovancica ili Jovicica iz Laska ili nekog iz kipra
A

Aleks45

pre 14 dana

kakav kralj!
R

Repac Plandište

pre 14 dana

Ne mogu da prezalim ali ne mogu ni da jednu jedinu rec prigovora da uputim. Hvala momčino. Mislim da trebamo pojacanja traziti u Koreji. Odlicno igraci, odlicno ljudi, vrhunska radna etika. ne tako skupi. Ubedjen sam da vec sada možemo dovesti nekog mladog igrača poput Hvana. Svakako ne tog trenutnog kvaliteta si potencijalnog svakako. Jasno je da se moraju dovoditi i iskusni provereni igraci ali glavni ciljevi transfera moraju biti perspektivni mladici poput Djige. Svakog petog tako da pogodio to je odlično. Sa ovim su se složili...

Aleksandar Trajkovic

pre 14 dana

Krunic i Radonjic ... Za drugog se zna. Al ovi transferi ... U holandskim medijima stoji na jednom sajtu 8+2 m . Po 1 m za 10 utakmica pa 20 . Ovde kod nas nesto drugo ko ce vas povatati. Inace Hvang puno srece i da ostvatis zelju za ligu petice.
L

Ljudi

pre 14 dana

Zvezda ima jos jedan dan da dovede zamenu,koliko vas veruje da je to moguce,pre ce i djigu da prodaju nego da dovedu nekog,tako da igraju kanga i dalsio koga briga dal cemo u ligi sampiona uzeti bod ili dva...
A

Aksel

pre 14 dana

Hvala ti za sve i srećno.
Л

Лазар

pre 14 dana

Значи, доводе опет неког "јужноамеричког бога фудбала" из типа друге перуанске лиге за 125k €..
С

Сале2323

pre 14 dana

А Холандези пишу да трансфер износи 10 милиона евра! Она 2 милиона, где се затурило? У џеп др.Мађије и Дон Мркелиња, или отишло код деце у ОФК-и Зајечар?
P

Pibe92

pre 13 dana

Sta te boli patka gde je otislo. Tebi sigurno nije.
D

Delija NBGD

pre 14 dana

Hvala za sve majstore! Ima da kida u Fejnordu 🔴⚪

Nanas

pre 14 dana

Kada je za kritiku,uvek prvi kritikujem upravu,ali cini mi se da je ovde bila nemocna, pokusala je sve,ali uzalud...,e sad, ovo je nagovestavano skoro celo leto,i ne mogu da verujem da nije dovedena zamena,i da se sad ulazi u cajtnot,gde se po pravilu prave greske..., rade krunic bi bio velika greska, misterija je i njemu samom kako je zavrsio u Milanu,ja mislim, covek je po meni prosecan igrac koji nikakvu razliku ne bi pravio...,nadam se da on nije ta zamena,isto kao i Grujic, igraci na nivou nase lige,a bili bi masno placeni...
T

Tuco

pre 14 dana

Svi znaju gde ce taj milion da zavrsi...
G

Grupa JNA

pre 14 dana

Hahahahahahah kako ih je Hvang ispalio hahahaha zvezdana sada umesto 10 ima da prima 15 a bratina Korejac ode da igra ligu sampiona sa drugim klubom. Da se spasi na vreme 🤣🤣
m

moje misljenje

pre 14 dana

Ovoliki hvalosepvi o Hvangu mi ne idu u glavu. Momak je sjajan igrac, ali da se pada u nesvest kao da je Savicevic, Robi, Piksi, da su to kolone pune i golovi i asistencije pa da razumem. Jedan veliki borac, bas bas, radilica velika, ali iskreno za ligu 5 nije. Recenica najbolji stranac ikada u Srbiji isto diskutabilna na ovoliko uzorka. Pogledajte partije Bena, njegove statistike. Busanje u grudi o ovom malo previse. svakako svu srecu mu zelim u nastavku karijere.
Đ

Đukin fan

pre 13 dana

Totalno euforija bez ikakvog pokrića!!!Covek nijedne pripreme nije prošao sa Zvezdom,kikseva na niz mečeva bilo prilično a u sredu veče (i ne samo on)bukvalno pao na nos bez kondicije kao i još Zvezdinih fizički skroz nespremnih igrača.Dobro da je otišao i vratice se ulog od 8 miliona € koje nije opravdao!!!Bas nikako!!!!Otisao u klub koji odavno nije ni senka onog iz 70 tih i 80 tih prošlog veka!!!Zvezdi treba minimum 3-4 igrača još poput fizičke snage i konstitucije Elsnika,Drkusica a boljeg nivoa od njih da bi u 6 mečeva LŠ(sem Vs Barca i Inter)bila kadra da osvaja bodove!!!Zakasnili su i izdangubili u prelaznom roku,stranci koji vrede prodati koje gde tako da ostaje 48 sati za pozajmice i snalaženja!!!
G

Gostivar

pre 14 dana

Greota
Ч

Чопер

pre 14 dana

Била је велика част и задовољство гледати га како игра за Звезду са великим жаром и против Манчестер Ситија и против Напретка. Велики професионалац, велика штета што неће играти нову Лигу Шампиона у Звездином дресу. Хвала за све Хванг ❤️🤍!
J

Jdhskdhvkg

pre 14 dana

Svaka cast Hvang, stvarno si igracina, nisi se stedeo ni na nasim livadama, ni u Evropi. Sve najbolje u daljoj karijeri!
p

pesimista

pre 14 dana

Doviđenja druže i nek ti je sa srećom! Hvala ti što si bio deo Zvezde,što si pomogao da uđemo u ligu šampiona i što smo zaradili na tebi!Ti si paklen igrač i vrhunski čovek i pitanje je da li će i kada Zvezda ponovo imati sličnog tebi. Što se tiče dolazaka ovi isluženi igrači što bi kao trebali da dođu,nafatiraju se milionima i statiraju na terenu,takvi nam ne trebaju.Kao ni glumac Radonjić.Daj ako može da se nađe kršten zadnji vezni sliča Sanogu i levi bek.
Р

Рапид

pre 14 dana

Нисте зарадили ништа. Човек дошао за 5,5 милиона, имао плату 1,2. Ту је већ две године ваљда. С тога 5,5 и 2,4 дође на 7,9 милиона, 100.000 је покупио терза да обнови возни парк. Сви срећни и задовољни.
A

Avenger

pre 14 dana

Nikad nemoj potcenjivati Zvezdaštvo u krvi. To što tamo otaljava, za ono što je naše bi izginuo, baš kao što je Radonja i pokazao kad je došao. Biznis je veliki taj fudbal i u njemu ljubavi nema, ali kad je dodaš, svaki igrač postaje duplo bolji.
b

bravo

pre 14 dana

tako je, ne trebaju nam neki radonja ili slicne glumce, vec dobra odbrana i da se u formi vracaju milson olajinka i puma!
p

pesimista

pre 14 dana

Da se nadovežem na ovaj komentar! Mali Adešina iz N.Pazara.Treba ga pod hitno dovesti!Dečko ima 19 godina,polivalentan igrač,tehnika dobra,motorika odlična.Dečko je tu godinama,zna jezik i upoznat sa svim uslovima života kod nas.Ako dođe,buduća zlatna koka.

Enzo bg

pre 13 dana

@Rapid ne znas nista. Dosao je 5. septembra 2023. znaci nije ni punu godinu tu. 5.5+1.2=6.7 miliona. Bio je najbolji igrac tima koji je uzeo duplu krunu i usao u Lš i time doneo 30m u kasu. Prodat je za 8m. Em je i cisto doneo zaradu, em se nikada plata ne racuna u to, jer svaki igrac igra za platu, em je bio najbolji igrac tima

Enzo bg

pre 13 dana

@Rapid ne lupaj. Dosao je 5. septembra 2023. znaci nije ni punu godinu tu. 5.5+1.2=6.7 miliona. Bio je najbolji igrac tima koji je uzeo duplu krunu i usao u Lš i time doneo 30m u kasu. Prodat je za 8m. Em je i cisto doneo zaradu, em se nikada plata ne racuna u to, jer svaki igrac igra za platu, em je bio najbolji igrac tima

Mali peca

pre 13 dana

Alo @Rapid kako 2,4 miliona kad je covek u zvezdi godinu dana tacno , doso 31 avgusta prosle godine , odlazi 1 septembra , kakao si ti dobio 2,4.

Mali peca

pre 13 dana

Alo Rapid kako 2,4 miliona kad je covek u zvezdi godinu dana tacno , doso 31 avgusta prosle godine , odlazi 1 septembra , kakao si ti dobio 2,4.
m

mv39ns

pre 14 dana

Ako vec mora daj Grujica. Krunic nikako. Los prelazni rok..umesto dopune,dovedeni igrac po ko zna koji put da budu kvantitet. Pumu prodati,dovesti skuplje krilo. Ivanica nema do sada, nista nije odigrao ova dva meseca kako treba. Ofanzivni vezni isto nam treba.
C

Careviću

pre 14 dana

Vitna je LŠ 😂😂😂😂😂😂😂 sve ostalo manje važno,titula nam obeĉana i ove gpdine,mada više i ne treba dogovarati titule jer amo druge oslabili i ukanalili !!! Nema nam RAVNIH u Srbiji. Para nikad viŝe,cvetamo na svim poljima u fudbalu,samo da nam oatane još dugo naš VULE 🙂🙂🙂 Živeo Vule i naš Terza,biće para još više 🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡

Diego Milito

pre 14 dana

Elsnik je ofanzivni vezni. To je igrao u Mariboru pre nas.
k

kimmi

pre 14 dana

pa nije bas los prelazni rok. mislim, nije sjajan, prije svega je previse igraca dovedeno, ali bruno, elsnik i seol ocigledno imaju kvalitet, drkusica treba tek da vidimo ali on jeste dobar igrac. puma i milson nisu jos impresionirali, ok, ali nekom treba vise vremena da se uklopi.. ne znam sta se ocekuje, da cemo dovesti svaki put igraca kvaliteta hwanga? to je tesko i bogatijim ekipama, a kamoli nama
R

Realnost

pre 14 dana

Ivanic je omatorio i to se vidi u svakoj kretnji pa uzalud zna fudbal, to vam je kao kad trkacki konk udje u godine i onda je samo za klanice, slicno je i sa Kangom, Rodicem, Kataijem ..
M

Majmunoliki

pre 14 dana

Da li si se krstio?
U

U Tem Denveru

pre 14 dana

Darjane, jel poenta ovog teksta da kada ga procitamo kazemo vauuuu pa mi smo odlicno prosli. Treba prodati najboljeg igraca pred pocetak ls, terza je govorio istinu, ali je dosla ponuda koja se ne odbija. Jel? I koje li je to krilo koje odlikuje brzina? Bas se pitam. Da nije slucajno vec niz godina poznat svim beogradskim splavovima? Da ne dolazi mozda po 2.put u zvezdu ? Hmmm
A

Ajde sad

pre 14 dana

Pre ove poslednje terzine izjave su milion puta svi iz kluba rekli da nece da mu prave problem i da imaju dogovor sa njim, tako da je tu sve jasno vec duze vreme
D

Dragoo

pre 14 dana

A jeste dosadni vise. Igrac je zelio da ode. Sta vam nije jasno. Dosao je pod tim uslovima, dao sve od sebe i ide covjek dalhe gdje mu je bolje. Ti i slicni tebi pametujete ksonosmo ga trebali prodati. Tako je olimpijakos htio pa je izvisio. Mi odlicno prosli i rezultatski i finansijski. Extra. Zelim mu sve najbolje u zivotu i karijeri. Nas Brus Li.
B

Borča CZ

pre 14 dana

aman čoveče neće čovek više da igra ovde, ajde mene nek direktor natera da radim u firmi u kojoj mi se ne radi. Koreancu srećno, ispoštovao je max.
r

razumes?

pre 14 dana

A sta je uprava kriva ovde, pljuje se i kada treba i kada ne treba. Hvang je hteo da ide. Uprava mu ponudila skoro duplo vecu platu, odbio je. Kada je dolazio, dogovor je bio da ga puste ako zeli da ode i ako Zvezda dobije 7+miliona, inace nikad ne bi dosao. Je l treba ovakvog coveka i igraca da sad zajebemo i da ga ne pustimo i da igra nezadovoljan ovde?
h

hoha

pre 14 dana

Najbolji vezni igrac koji je igrao u ovakvoj ligi.. Uveo Zvezdu u ls plus zarada 2.5 mil Nije bilo realno da ga zadrzimo zbog klauzule. Hvala Zvezdin Brus Li i sretno u nastavku karijere.
d

d. g.

pre 14 dana

Kad odbiješ platu zarada je oko milion plus doprinos na terenu.
M

Mhm

pre 13 dana

Od kada se palte odbijaju? Šta hoćeš da kažeš, da je bio drugi igrač on ne bi dobijao platu? Ne razumem to odbiješ platu...
Г

Гецо

pre 14 dana

Баш ме питао другар јуче шта очекујем у ЛШ? Рекох му лоше резултат, јер прво одлази Корејац! Мађија се обезбедио!
V

Volim fucu

pre 14 dana

Zvezdina zarada na ovom transferu je jedva milion evra.
H

Hidzuama

pre 14 dana

Ne pamtim da je bolji igrac a veci gospodin igrao u Zvezdi zadnjih decenija, mozda i najbolji strani igrac u Zvezdi. Hvala legendo za sve, bolja radilica se nece pronaci. Zamjena u vidu Radeta Krunica nije losa ali nije ni u rangu Hvanga jer se Rade ozbiljno muci vec par sezona, u Turskoj ni ne igra vise. Sve u svemu, hvala i sretno. Zasluzio je ovaj gospodin i veci klub od Fejnorda bez lazne skromnosti.
G

Grdne rane

pre 14 dana

Vau kakva zarada... Ova cifra je smijesna za ovu klasu, ubjedljivo najbolji igrac na nasim prostorima, pitanje hoce li se ikad vise neko ovakav pojaviti da je konstantno na najvisem nivou..
M

Milionce

pre 14 dana

Terzi i sinovima da mu nerazbiju glavu pistoljem,zvezda ima jedan dan da dovede zamenu,tako da netreba se puno nadati,hwangove zamene su vec dovedene elsnik,dalsio,i luka ilic,sve za dzabe i to je zvezdina poslovna politika,sto bi placali kad nemoraju,a prvaci ce biti svakako.
R

Razocaravajuce

pre 14 dana

Sve tacno i jos treba primetiti kad udju u grupnu fazu LS ili LE uzmu pare odmah rasprodaju najbolje i normalno nema vise rezultata i tako iz sezone u sezonu Terzinju su samo milioni u igri!
n

nekooooo

pre 14 dana

Prica se o nekom desnom krilu iz Stutgarta za 10 miliona da dolazi??
M

MAVERICKS

pre 14 dana

To krilo je Silas iz Stutgarta,Miloje nije raspolozen da vrati Radonjica a Rade Krunic je zavrsen...

Bojank91

pre 14 dana

Dobar igrač i dobar lik. Borio se na prošloj utakmici kao da igra za goli život. Nadam se da će se vratiti nekad
D

Driver 8

pre 14 dana

Nadam se da niko ne razmišlja da "konkurencija na krilu" bude Nemanja Radonjić. Ni za džabe...
c

cv

pre 14 dana

nije mu dugo trebalo da se proda za pare 🤣
К

Кале

pre 14 dana

Највећи спонзори ФК Црвена Звезда у овој деценији су УЕФА, трансфери играча и улазнице. Највећи спонзор ФК партизан у овој деценији је држава. То је неоспорна чињеница. То је истина! УЗАЛУД ТРУД, ЏАБА ВАМ СВЕ И ВЛАСТ ВАС ГУРА АЛ ОПЕТ НЕ ИДЕ
M

MB87La

pre 14 dana

Grujic i Hauge, ostalo je zaludjivanje. nadjite levog beka strucnjaci.
M

Micko nis

pre 13 dana

Pa ti si prvi strucnjak ,pronqsao si im 2 igraca daj diktore pronadji i lb

XXXMAX

pre 14 dana

Ma da dao im 50 miliona jeste
Z

Zzzz

pre 14 dana

Hahaha, Hans Darjan Andersen nastavlja sa svojim bajkama. Holanđani su inace poznati kao veoma darežljivi i neko ko obožava Srbe, moguće je da su na 1 milion koji je tražio Hvan, oni dali još 1,da ih ne bije maler.
b

baninjo dunga

pre 14 dana

hahha zamolio lale da daju milinče više u humanjtarne svrhe klubu iz rupe hahhah
Л

Лорд Лукан

pre 14 dana

Кануте тражи 12.плата,па да се разилазите🤣😂
a

abc

pre 14 dana

To je već ozbiljan posao, i prodaja Hvanga i dolazak Krunića i krila koje mora da bude poput Bukarija ili igrača kojeg je doveo Jang Bojs i koji je brzinom uništio Galatasaraj.
S

SamoTi

pre 14 dana

Hvala brate. Srećno!
Y

Yaya Sanogo

pre 14 dana

Tip igraca i coveka za kojim svaki trener na svetu sanja. Ako je ovo istina sve, naravno. Holandjani su pogodili dzekpot, a Hvangu zelim jaku sezonu i transfer za jos makar stepenik vise sledece sezone.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 14 dana

Браво за Хвана. Можда и најбољи страни играч који је играо у Србији. Показао је људскост тражећи веће обештећење за Звезду. И Звезда је испала фер према њему, поштовала је договор. Сутра ће такав играч радо свратити на Рајка ако буде у могућности и причати о Звезди у суперлативу !
G

GISKA 88

pre 14 dana

Natha i Danica ina izbacili iz Akva parka Holivud Ledine... Pokusali da na foru unesu pasulj(prebranac) u flasi... Gazda Milinko, sprecio na vreme. Bice tema dama kod Olje Beckovic. Hvan, hvala na svemu... ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!
g

gosf978

pre 14 dana

Ovakav igrač bi bio naplaćen bar 15 miliona da je kojim slučajem otišoa iz Dinamo Zagreb.
M

Mile g

pre 14 dana

Opet stub srpStva nije uspeo da proda igrača u ligu petice. Evropa i Srbija znaju zašto!
S

Streptomicin

pre 14 dana

A Nedeljkovic?

pancevac992

pre 13 dana

Aston Vila nije i Engleske,i nije liga 5ice,placi
j

jovanczv

pre 14 dana

precijenjen igrac
N

Nicpa

pre 14 dana

Ne secam se kad je neki stranac sa ovakvim postovanjem i na terenu i van njega dosao u klub. Svaka cast i hvala na svemu sve najlepse u daljoj karijeri vrata su ti uvek otvorena.
К

Какаламба

pre 14 dana

Хахахах који бре Пума и Јовановић немојте нас засмејавати, фали задњи везни!
d

dzoniiiiii

pre 14 dana

Grujica se mora dovesti a ne Krunica

Diego Milito

pre 14 dana

Nadajmo se. Mada Krunic je zelja terzica odavno, tako da...