Marakana (©Starsport)
Marakana (©Starsport)

Zvezda pušta u prodaju nove pakete karata za Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.24. | 14:22

Za utakmice sa Barselonom, Štutgartom i PSV Ajndhovenom

Jedna utakmica u Ligi šampiona na domaćem terenu je arhivirana, ali ostale su još tri. Crvenu zvezdu, posle duela sa Benfikom, očekuju još dvoboji sa Barselonom, Štutgartom i PSV Ajndhovenom na stadionu “Rajko Mitić”, a srpski šampion danas će pustiti nove pakete karata.

Navijači Crvebne zvezde, koji do sada nisu obezbedili pakete, moći će to da urade danas od 17.00, pre utakmice sa Železničarem u Mozzart Bet Superligi. Paketi karata biće pušteni u slobodnu prodaju na stadionu.

Izabrane vesti

Broj karata je limitiran, mogu se kupiti na blagajnama i onlajn, a prethodna dva dana su aktivni članovi imali pravo preče kupovine. I, kako tvrde sa Topčiderskog brda, u velikom broju su tu pogodnost iskoristili.

Cena paketa za naredna tri meča Crvene zvezde u Ligi šampiona kreće se od 7.000 dinara, koliko je potrebno izdvojiti za severnu tribinu. Nešto više koštaju ulaznice za istočnu – 12.000, dok su za zapad – 15.000 dinara.

Prvi sledeći meč u elitnom takmičenju crveno-beli će kod kuće odigrati 6. novembra protiv Barselone, a 27. istog meseca u Beograd stiže Štutgart, dok će PSV u glavnom gradu Srbije gostovati 21. januara.



tagovi

Liga šampionaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara