Zvezda ponudila rekordnih 7.500.000 evra i bonuse za urugvajsko krilo, Orlando odbio!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 17:43

Fakundo Tores meta crveno-belih u aktuelnom prelaznom roku

Crvena zvezda je bila spremna da izazove ozbiljnu detonaciju na transfer tržištu, pošto je prema pisanju uticajnog magazina Atletik, punudila oko 7.500.000 evra, plus bonuse za krilo Orlanda, Fakunda Toresa. Ipak, isti izvor navodi da je klub iz MLS-a to odbio, jer nije u skladu sa njihovom procenom vrednosti igrača.

Atletik piše da za sada nije poznato da li će doći do nastavka pregovora, uz napomenu da je povremenom reprezentativcu Urugvaja, preostalo još dve godine ugovora sa Orlandom.

Izabrane vesti

Tores je u MLS stigao iz Penjarola u januaru 2022. godine za obeštećenje od 8.500.000 evra, a do sada je u dresu Orlanda odigrao 103 utakmice i postigao 36 golova, uz 17 asistencija.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, u intervjuu za Mozzart Sport najavio je ovakve poteze u ovom prelaznom roku.

"Očekujemo da u ovom prelaznom roku plaćamo igrače i po 8.000.000 evra. I to doživljavam kao jednu veliku investiciju. Mi smo prošle godine samo Hvana i Endiajea platili skoro 10.000.000 evra. Sad imamo dvostruko veću cenu za njih", rekao je između ostalog Terzić za naš portal.

Crvena zvezda aktivno traži mladog krilnog fudbalera, koji bi u budućnosti mogao da donese dodatni profit klubu sa stadiona Rajko Mitić, a poslednji u nizu bio je Viktor Đukanović, za kojeg Hamarbi traži 4.000.000 evra.

Fakundo Tores je pažnju na sebe privukao još u najmlađim igračkim danima. Kada je imao 15 godina Juventus je preko agenta Danijela Fonseke pokušao da ga dovede, ali se otac igrača usprotivio tome jer je želeo da mu sin nastavi sa razvojem u Penjarolu.

Tores je za Penjarol debitovao 2020. godine i u prvoj sezoni postigao šest golova na 38 utakmica. U narednoj, nakon koje ga je kupio Orlando, postigao je 10 golova na 33 meča. Za reprezentaciju Urugvaja do sada je odigrao 17 mečeva i postigao jedan gol.


tagovi

Fakundo ToresLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara