Delije (©MN Press)
Delije (©MN Press)

Zvezda počela prodaju paketa za Ligu šampiona, broj ograničen na 15.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 15:28

Crveno-beli objavili cene ulaznica za četiri utakmice elitnog takmičenja koje će igrati kod kuće

Crvena zvezda će ove sezone jubilarni 30. put igrati u najjačem klupskom takmičenju Evrope, a četvrti u poslednjih osam godina. Prvu utakmicu u novom formatu Lige šampiona crveno-beli će imati 19. septembra u Beogradu protiv Benfike. Na stadion Rajko Mitić dolaze još Barselona (6. novembar), Štutgart (27. novembar) i PSV (21. januar), dok će prvak Srbije gostovati dvaput u Milanu, protiv Intera 1. oktobra i Milana 11. decembra, u Monte Karlu protiv Monaka 22. oktobra i u Bernu protiv Jang Bojsa 29. januara.

Posle sezonskih ulaznica, na stadionu Rajko Mitić ovog ponedeljka počela je i prodaja paketa za Ligu šampiona, koji podrazumeva četiri utakmice na domaćem terenu.

Izabrane vesti

Nema sumnje da će svaki od tih mečeva biti svojevrsni spektakl kada je reč o atmosferi, a cene paketa su 9.500 dinara za severnu i južnu tribinu, 18.000 za istočnu, 22.000 za zapadnu i 47.500 za ložu Siniša Mihajlović, odnosno centralna mesta na zapadnoj strani stadiona.

Paketi se mogu kupiti onlajn i u promenoaru na zapadnoj tribini stadiona Rajko Mitić (kod Servisa za članstvo) svakog radnog dana od 10 do 18 časova. U subotu, 14. septembra, pred meč sa Napretkom, na kom klub slavi 61. rođendan Marakane i za koji je ulaz besplatan, takođe možete obezbediti pakete karata u promenoaru od 12 do 20 časova.

Broj paketa koji je puštan u prodaju je ograničen na 15.000.

‍Kupovina paketa karata za Ligu šampiona je moguća na šest mesečnih rata karticama Banka Intesa.

Iz Crvene zvezde podsećaju da je i dalje moguće kupiti Premijum sezonske ulaznice, koje su povoljnija opcija od paketa, s tim da ih je u prodaji ostalo još samo 4.000.


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara