Komentari na vest

ZVANIČNO: Ljajić preuzeo Partizan, Mijatović i Lazović ponovo u Humskoj

Č

Ček ček

pre oko 2 sata

Jel to znači da se grobari vraćaju na stadion? Nema bojkota više? Ozbiljno pitam.
V

Veciti rivali

pre oko 4 sata

Kad vidimo velemajstora fudbala, nekada jednog od najboljih igraca sveta sa kraja proslog veka i veliku sportsku ikonu i mi Zvezdasi se iskreno obradujemo jer smo sigurni da se fudbal vraca na veliku scenu sa nasim velikim sportskim rivalom koji ce nam brzo stati uz rame i to je na radost, to je falilo godinama pa su neki drugi sportovi u Srbiji prezeli primat kod mladjih generacija. Srpski fudbal se dize i vraca gde mu je mestu, legendo sa srecom od navijaca sa druge strane brda!

Ivica Gasic

pre oko 6 sati

Milka Forcan i Boban Stanojević, a? Znači Mišković je ušao u klub, a to znači da ga uskoro i kupuje zvanično! Sve pod maskom - moramo nekako da se snađemo!! Lepo bogami, samo tako nastavite! Bez jakog Partizana, nema ni jake Voše!
P

Paa

pre oko 2 sata

Jak Partizan i jaka Voša da se bore za drugo mesto.
s

slal

pre oko 6 sati

Svaki normalan covek, nebitno ciji navikac ce pozeleti srecu legendi Jugoslovenskog fudbala, Pedji Mijatovicu. Dobrodosao nazad majstore i nadam se da te nece progutati obaj mulj od naseg fudbala !!!
V

Vinnie Jones

pre oko 7 sati

Mijat je veliko ime, i vec je obavljao slicne funkcije.. ali Danko Lazovic??? Iz kog dzaka iskopase tog loseg coveka...
G

Gost 94

pre oko 8 sati

Daj bože da vrate naše mlade igrače, kao što su bili Mitrović, Marković, Jojić onomad
g

grobar19708

pre oko 8 sati

Peđa Mijat novi piski prodavac magle
S

SRETA NUMERA

pre oko 9 sati

Vučelić, Vazura, Vuletić,Terzić, Mrkela, Mijajilović,Krstajić, Karadžić,Dzajić, Piksi,Mijajilović, Mijatović,Ilijev,Lazović,Dika Stojanović,Kokeza,,,,,,itddddddddd itdddddd,,, sve je to manje više ista bagra, niko se tu ni na koga ne gadi, niko tu nikome ne smeta, svi su oni samo deo jedne iste lopovske predstave.
S

Soko

pre oko 6 sati

Mijatovic ce biti zrtva takvih budala on ulaze ogroman ugled u potpuno nesiguran proekat. Sta Mijatovic moze dobit od Partizana bas nista. Partizan od Mijatovica mnogo.
Л

Лаик

pre oko 9 sati

ДобродошаоПеђа назад у српски фудбал, жели ти један Звездаш.
S

Sima Arauho

pre oko 9 sati

Seća li se neko prvog intervjua dr.Zvazdana Terzića kada je pricao o platama u zvezdi?!Kopačke,piće sa devojkom i časovi Engleskog za igrače?!A sada igrači od 10.000.000,00 € na pojamnicu sa pravom otkupa.
P

Pwetarr1996

pre oko 9 sati

Predrag Mijatovic vece pojacanje nego sam Rasim Ljajijc, klubu ce trebati 3 godine spartanskog rezima rada da se priblizi Zvezdi, Partizan je konacno u pravim rukama...
s

smejurija

pre oko 9 sati

nece drzava da daje pare toliko, ali ce zato da dovede "biznismene da daju novac" jel tako Rasime hahah
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 8 sati

Rusi tako rade, a mi kopiramo od braće. Kada su bile zimske OI u Sočiju, Putin je okupio oligarhe i rekao, ti daješ to, ti ulažeš toliko a ti toliko. Znam to jer je ćerka jednog od njih drugarica može žene. Ona nam je pričala. Znači, dobijate poslove, dozvoljeno vam je da radite, ali kada državi nešto treba, daješ koliko ti se kaže. Kod nas se to primenjuje isto u građevini, sportu, gde god. Kada nešto postane opterećenje za državu, finansijski ili na bilo koji drugi način, država naredi poslovnim ljudima da daju koliko treba.
M

Minaret

pre oko 9 sati

Šteta nije bilo strpljenja sa Vazurom i Vučelom.
е

е сад

pre oko 9 sati

да видимо шта ће ови направити хоће ли нас још дубље уканалити ако може дубље или ћемо изаћи и угледати свјетлост дана...моје је само да кажем нек вам је са срећом и радите у корист Партизана...мијат лазовић вермезовић бата и још која легенда партизана да се прикључи и ако се то уклопи све и ако се све поклопи мислим да ће се угледати свјетлост дана..само хвала богу кад су ова два гурабета отишла и недај боже ником оваква два имбецила да воде клуб чак неби пожелио ни љутом непријатељу....
N

NR

pre oko 9 sati

Milka Forcan! Ahahah
s

sramota

pre oko 9 sati

krenuo je sa namestaljkom u pazaru
V

Vju

pre oko 9 sati

Nemojte samo vi o namestaljkama da govorite
K

Koji Vojin Lazarević?

pre oko 9 sati

O kom Vojinu Lazareviću je reč?
c

canigga

pre oko 9 sati

veliki veliki pedja mijatovic ovo je ozbiljna prica jos batu mirkovica coveka sa karakterom i to je to legende partizana. partizane veliki si....ogrejace obasjace
I

Interesuje me

pre oko 9 sati

Koju visoku državnu funkciju će dobiti uspešni funkcioner Miloš Vazura. Samo pratite to.
S

Slavuj

pre oko 7 sati

Postaće državni sekretar ipak je on bio uspješan. Mi smo na dnu, a on može i u svoj stan u Nju Jorku, pa malo sa ambasadorom Đurićem u UN da proda priču afričkim zemljama kako se može postati siromašan i gladan u državama koje ne oskudijevaju ni u čemu.
a

a sad adio

pre oko 9 sati

Iz Pazara sam i 50 godina navijam za FK Partizan, od danas i zvanično to prestajem i znajući lik i delo Rasima Ljajića, iskreno želim da FK Partizan ispadne iz lige, što se tiče ostalih klubova JSD Partizan, od danas ću još više navijati za njih.
I

Inzaghi

pre oko 9 sati

Našim klubovima ne treba mnogo,prva stvar je ne prodavati prerano naše talentovane igrače. Onda dosta više sa produžavanjem karijere matoraćima koji ne mogu da hodaju po terenu, malo ozbiljniji skauting stranaca. Mislim da nije teško napraviti ekipe za redono igranje u LE ili LK, koje je prava mera za kvalitet naših klubova. Bez redovne evrope i pobeđivanjem i uzimanjem bodova (novca u isto vreme), naši klubovi nemaju perspektivu. Sve ostalo je mlaćenje u prazno.
M

Miloš 1970

pre oko 9 sati

Mijate brate i ti si se prodao ,sa 46 godina života i praćenjem sporta sigurno 37 godina, pobrojao sam trojicu časnih sportista sa kohonesom kod nas...
t

tuga

pre oko 9 sati

Čovek ima milione, kome da se proda pametnjakoviću? Da nećeš ti da budeš neki organ u Partizanu?
P

Pećko Pivo

pre oko 9 sati

Meni za početak jedna stvar nije jasna. Danko Lazović? Šta njega preporučuje da bude jedan od vodećih ljudu u klubu? Kao fudbaler i čovek nije ulivao poverenje, blago rečeno, a nakon završetka fudbalske karijere se bavio...pa nije se bavio. I on kao takav, bez bilo kakvog iskustva dobija jednu od bitnijih funkcija u klubu...u ovoj situaciji. Kako, ko ga gura i zašto?
P

Pjer Karden

pre oko 9 sati

Kako šta ga preporučuje,družio se sa legijom a Mile Luković mu bio menadžer u zlatnom dobu to je ozbiljan CV.
Г

Групни

pre oko 9 sati

по свему судећи успешан деби Расима, лежерни Саво, и Партизан као за време Станоја .... дакле, Партизану неби помогла ни Русаљка из Избенице ! сада, није ми само јасно шта ли овом Мијатовићу треба ваљање у блато ???
D

Darko11193

pre oko 9 sati

To su te promene koje Ljajić donosi pa on ce nas prvo izbaciti iz lige pa onda ugasiti. A i ovaj etno milosevic je opasan stručnjak pa on je njih vodio na provod i bancenje a ne da ih trenira u Bosni, pravicemo mi Vazuru od blata ovaj Ljajić sa etno milosevicem, iglico, lazovicem onom sponzorusom njenom ćerkom satrletom ima da nas po vodjinim naredhenju spusti na zadnje mesto i onda ide gasenje FK Partizan
n

nebojsa 1/1

pre oko 10 sati

e sad lepo da je ovo pravna drzava i da ste vi pravi ljudi da se lepo ispita gde su pare? ko je uzimao pare od transfera, a ko dovodijo amatere za dobru proviziju?
N

News

pre oko 9 sati

Koji amater je doveden? Reci mi ime I prezime

Bojank91

pre oko 10 sati

Ljajiću, pomagaj!
m

moni

pre oko 10 sati

sa srećom...pa da se klub vrati na staze stare slave...

Bojank91

pre oko 9 sati

Ovo je vest o FK Partizanu, promašio si
D

DraganKojic

pre oko 9 sati

Koje stare slave majke ti ?