(©Starsport)
(©Starsport)

ZVANIČNO: Ljajić preuzeo Partizan, Mijatović i Lazović ponovo u Humskoj

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.10.24. | 16:19

“Da ne vidimo svetlost na kraju tunela, ne bismo ni radili sve ovo. Moraćemo da pravimo rezove. Nismo došli da budemo popularni, nego efikasni. Biće bolnih i teških rezova”

Otprilike istovremeno kada je počeo duel Novog Pazara i Partizana u gradu kraj Jošanice, u sportskom centru crno-belih u Zemunu završena je skupština kluba, na kojoj je izglasano novo - privremeno - rukovodstvo. Ono o čemu se priča već danima unazad pred novinarima je potvrdio Rasim Ljajić, koji će biti na čelu novoformiranog tela.

Među najbližim saradnicima biće mu nekadašnji fudbaleri Partizana, Predrag Mijatović i Danko Lazović.

"Imali smo sednicu. Izabran je novi privremeni organ. Nismo više mogli da krijemo. Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević. Pred nama je teška finansijska konsolidacija kluba, zato su tu biznismeni, a tu je i advokat koji će se baviti institucionalnim problemima. Hvala posebno Predragu Mijatoviću, kao i svim ostalim članovima koji su tu. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili 'nemoj mene, ja ću kasnije'. Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati", rekao je Ljajić.

Najavio je Ljajić drastične promene unutar kluba.

"Da ne vidimo svetlost na kraju tunela, ne bismo ni radili sve ovo. Moraćemo da pravimo rezove. Nismo došli da budemo popularni, nego efikasni. Biće bolnih i teških rezova”.

Nije novi čelnik crno-belih dao konkretan odgovor na pitanje čime će se tačno baviti Mijatović i Lazović, već je najavio da će se i oni obratiti javnosti.

"Danka je bilo lako vratiti, Peđu teško. Znao je koliko je težak posao. Rekao je samo, Partizan je u pitanju,sad je momenat. Sutra će se obojica obratiti javnosti. Trudićemo se da uvek dajemo informacije. Ono što je ideja, to je da se sportski sektor ojača i da se smanji mogućnost grešaka u dovođenju igrača. Imamo 30 fudbalera, to ne bi izdržao ni Mančester Junajted".

Najavljene su i promene na čelu Omladinske škole, kojom trenutno upravljaju Nenad Marinković i Miralem Sulejmani.

"Biće kadrovskih promena, pre svega na čelu. Lazović i Miajtović će odlučivati o tome. Naš proizvod je talentovan mlad igrač. Bez njih ne možemo", istakao je Ljajić.


tagovi

FK PartizanRasim LjajićPredrag Mijatović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Ostale vesti


Najviše komentara