Erik ten Hag i Vout Veghorst (©Manchester United)
Erik ten Hag i Vout Veghorst (©Manchester United)

ZVANIČNO: Kasno Veghorst za mančesterski derbi stiže

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.23. | 00:57

Holanđanin prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Junajtedom

Raskinuo je Vout Veghorst ugovor sa Bešiktašem, sleteo na Ostrvo i parafirao za Junajted, ali kasno - za mančesterski derbi. Prošao je holanski napadač lekarske preglede i ispunio formulare, no sutra ga ne čeka mesto na terenu ili klupi, već u loži Old Traforda. Bitka sa vremenom je izgubljena, pa će crveni deo Mančestera opet nade polagati u Markusa Rašforda, najboljeg strelca u “ligama petice”otkako se završio Mundijal. 

Dokumenti nisu razmenjeni na vreme, Holanđanin nije stekao pravo nastupa za duel sa Mančester Sitijim, međutim, neće previše čekati da se nađe u protokolu za veliku utakmicu. Već narednog vikenda Junajted će udariti na Arsenal, se Eriku ten Hagu toliko i žurilo da dobije još jednu opciju.

Izabrane vesti

Eriku ten Hagu ispunjenja je želja, dobio je zamenu za Kristijana Ronalda. Napadač za napadača, kvantitativno Crveni đavoli više nisu u deficitu. Rupa nastala odlaskom Portugalca je popunjena, a koliko će zaista Vout Veghorst doprineti igri i rezultatima - konkretno koliko će isporučiti u golovima - drugi je padež.  

U Barnliju se nije proslavio, bio je deo tima koji je ispao iz Premijer lige. Na Tarf Muru ga ne pamte po dobrom, zato je uostalomi promenio sredinu i otišao u Bešiktaš, gde je ove sezone u proseku postizao gol na svakoj drugoj utakmici. Ubedio je Junajted da je dobro prelazno rešenje, nenadano je dobio novu priliku na Ostrvu.

Potpisao je za Mančester do kraja sezone, engleski gigant je Bešiktašu prosledio 2.850.000 evra kao vid kompenzacije za odricanje usluga holandske klasične “devetke”. I to će biti previše ne bude li makar malo rasteretio Markusa Rašforda, jer Junajted trenutnoide na mlazni pogon krilnog napadača.

“Privilegovan sam što sam se pridružio Mančester junajtedu. Igrao sam protiv kluba u prošlosti i fantastičan je osećaj što sadaima priliku da obučem crveni dres. Vidi se napredak Junajteda pod Erikom ten Hagom i jedva čekam da doprinesem postizanju ciljeva”,rekao je Vout Veghorst i dodao: 

“Šta god da se desi narednih nekoliko meseci, obećavam da ću dati sve od sebe. Zahvaljujem se svima koji su odigrali bitnu ulogu kod transfera, radujemse što ću upoznati nove saigrače i odmah se priključiti timu”.



tagovi

Vout VeghorstMančester JunajtedBarnliBešiktašZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara