Erik ten Hag (© Reuters)
Erik ten Hag (© Reuters)

Ten Hag potvrdio da je Mančester doveo špica i razočarao navijače zbog drugog Holanđanina

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.01.23. | 16:00

Veghorst potpisuje, Van de Bek izgubljen do kraja sezone

Red dobrih, red loših informacija za navijače Mančester junajteda: jedan Holanđanin dolazi, drugi je izgubljen do kraja sezone.

U osvit gradskog derbija sa Sitijem (subota, 13.30) na Old Trafordu se, osim takmičarski izuzetno važnog duela, bave i prelaznim rokom i kadrovskom situacijom. Najznačanija vest glasi da je Vout Veghorst pred potpisom i da će do kraja sezone nositi dres Crvenih đavola.

Izabrane vesti

Holanđanin će stići na pozajmicu iz Barnlija (jesen proveo na zajmu u Bešiktašu) i prošititi napadački opus tima koji će pokušati da se vrati u Ligu šampiona.

Blizu smo dogovora. Jedino što, i ako potpiše, neće moći da igra protiv Sitija“, pojasnio je trener Erik ten Hag, dok mnogobrojni mediji uveravaju da je u toku razmena dokumenata i da će se posle lekarskih pregleda snažni špic staviti na raspolaganje stručnom štabu.

Loša vest glasi da je njegov sunarodnik, Doni van de Bek završio takmičarski ciklus. Nije baš da se mnogo naigrao (svega 294 minuta), ali je za njega razočaravajuće što je još na premijerligaškom susretu sa Bornmutom 3. januara povredio koleno i zato će odsustvovati do kraja sezone.

Neće se vraćati na teren sve do početka letnjih priprema. Ova sezona je za njega gotova. Svi smo uz njega, jer je užasno kad usred prvenstva dobijete takav udarac, pretrpite tešku povredu. Zato smo uz Donija. Bitno je da će dugotrajno njegovo koleno biti u redu“.

Mančester junajted neće biti kompletan u derbiju sa Sitijem.

Diogo Dalot nije u kombinaciji za meč, dok je Antoni Marsijal trenirao u petak jutro, ali ćemo morati da čekamo maltene do početka susreta kako bismo znali da li je spreman za napore“, dodao je Ten Hag, uz napomenu da je u prvom susretu ovih ekipa tokom sezone njegova ekipa naučila lekciju posle poraza 3:6. „To je prošlost, moramo da gledamo u budućnost. Taj duel nam je pomogao da shvatimo gde smo i otad smo napredovali“.


tagovi

Erik ten HagDoni van de BekVout Veghorst

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara