Zidan: Postoje stvari koje zabole, ali vas učine jačim

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.12.20. | 00:08

"Pokazali smo da Real Madrid zna kako se igra", kaže legendarni Francuz

Zinedin Zidan je bio ponosan na svoju ekipu zbog pobede u velikom derbiju nad Atletikom.

Jorgandžije su gradski derbi dočekale sa utakmicom manje i šest bodova više, ali je Kraljevski klub dominirao i stigao do laganog slavlja.

Izabrane vesti

"Cela utakmica me čini srećnim, baš kao pre neki dan u Ligi šampiona. I to na koji način, protiv Atletika koji je bio 26 utakmica bez poraza. Vršili smo dobar pritisak po celom terenu i nismo popustili tokom celog meča. Imali su samo jednu priliku preko Saula, vrlo dobro smo kontrolisali utakmicu", rekao je Zidan.

Kros i Modrić su održali čas fudbala veznom redu Atletika.

"Bili su sjajni, izuzetni, Karim takođe... I Lukas je bio sjajan, Karvahal, naš kapiten Ramos, Varan... Svi su bili vrlo dobri. Potvrdili smo ono što smo uradili u prethodne dve utakmice, igrali smo vrlo dobro tokom cele utakmice, ali ne možemo da slavimo jer ništa nismo osvojili. Dobra nedelja je iza nas, srećan sam zbog igrača jer uvek veruju u ono što rade. Uživamo i razmišljamo o narednom meču".

Okosnica tima je ključna, ali tim je mnogo širi pojam.

"Uvek ću razmišljati isto. Verujem u sve igrače. Tačno je da ima onih koji igraju manje i to će nažalost biti tako. Ali vi morate da pobeđujete sa svim igračima".

Posle poraza od Šahtjora bilo je oštrih kritika, ali se sve preokrenulo posle samo 11 dana.

"Ne znam. Najvažnije je verovati u ono što radite. Najvažnije je da igrači veruju. Pokazali smo da Real Madrid zna kako se igra. Postoje stvari koje bole, ali vas čine jačim, kritika je deo fudbala i to morate da podnesete".

Kasemiro, Kros, Modrić...

"Oni su na nivou tri uzastopne Lige šampiona koje smo osvojili. Igraju na vrlo visokom nivou", zaključio je Zidan.


tagovi

Zinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara