Komentari na vest

Završena šok terapija, a Vošu ponovo muče iste boljke

p

pera kontras

pre oko 1 sat

videcete samo polako na ono sto ukazujem! Vosa nema igru nema vezni red tacnije ima samo nema trenera koji to treba da slozi na zalost. ovo sto se izdesavalo je plod srece na zalost tako da se ocekuje pad igre i porazi Vojvodine posto nije realno posle ovakvih igara da Vosa ide uzvodno nego bas kontra. Krtolica nije definitvno resenje! imaju vise nego solidan tim a za tako nesto treba ozbiljan trener! moja iskrena preporuka Gacinovic stari iskusni vuk.... pozdrav do sledeceg komentara.
v

v1ad

pre oko 1 sat

Pa zato sto misle da im je dovoljna sok terapija a ne nesto drugo i imaju taj problem. Kad dovedu dobrog trenera a ne ove likove iz Japana, Tajlanda, gde su vec radili, odigraju stabilnu sezonu, popune tim kvalitetnim igracima na svim pozicijama, onda mogu da pricaju. Trenutno imaju Serija koji pravi razliku, Delea i Njegosa Petrovica od kvalitetnih igraca, ove Poletanovica, Savicevica, Radulovica bih rasprodao, Sicenjea treba isforsirati, bolji je od Koraca a moci ce i da ga prodaju lepo, Randjelovica sacekati, isforsirati Depua na spicu. I dovesti bolje bekove od Barosa i Buteana, ono sto oni igraju moze i Lazar Nikolic.
p

pera kontras

pre oko 1 sat

druze jel odes nekad na stadion da gledas Vosu? pa Baros je mwdju najboljim igracima Vose taj se na kraju sezone lagano prodaje! trener ako mogu tako da ga nazovem je tu najveci problem treba Vosi ozbiljan trener nista drugo sve ostalo imaju