Komentari na vest

Vojvodina pronašla levog beka u Nigeriji

Z

Zvlat BG

pre 10 dana

Kombinacija preko Muhameda iz Ljubljane? Svaka čast!
D

Deep Purple

pre 10 dana

Ko je Muhamed?
Z

ZVlat BG

pre 10 dana

All Conti Sports Media Ltd., Parmova ulica 22, 1000 Ljubljana, Slovenija.
B

Brankoni84

pre 10 dana

Iskopao sam nesto o njemu, rodjen 1999 a seniorska kariera od 2011, poceo sa 12 godina, cuveni africki izvodi iz maticne knjige rodjenih.😂 link: https://en.wikipedia.org/wiki/Ebube_Duru
V

Vojvodinaš je

pre 10 dana

Da li postoji igrač koji dođe u našu ligu a da pre toga nije omalovažavan ili ismevan od "stručnjaka" sa raznih portala?Ova liga nije slaba ni loša zbog igrača već zbog onih koji vode savez i klubove,svi su redom tu zato što su podobni.Mislio sam da od Kokeze ne može gore e pa može ,ovi su pod direktnim uticajem jednog kluba i jednog čoveka,Terzića, i šta on kaže ostali samo podrže jel moraju da bi ostali a ostanak im je sve zbog raznih poslova i muljanja neko manje neko više .Zato svaka čast Terziću on jedini ima uticaj na sve i niko mu se ne meša u njegov rad u Zvedi,on uzima koliko želi i šta želi ostali šta im on odobri preko saveza.Naravno da ima pravne države on bi bio gde je i zaslužio ali i mnogi "biznismeni" iz drugih klubova bi mu pravili društo,nadam se da će i to vreme doći,do tada samo bravo za njega !
F

Firma Liman

pre 10 dana

Zbiljiću vreme je da odeš. Najavlo si budžet 30 miliona eur a dovodiš nesvrstane igrače koje niko neće godinu dana + izdajnika preletanovića.
:

:) :)

pre 10 dana

Budžet otišao na firmu u call centru… Odlaže se titula za sledeću sezonu, ako opet ne bude izbora…
C

Carton

pre 10 dana

Odlican levi bek za nase uslove!
C

Carton

pre 10 dana

Odlican levi bek!
E

Eseks

pre 10 dana

Ko je ovog gledao i ko ga zna svvaka mu cast,eventualno neki skauti..
P

Petrinjo8272

pre 10 dana

Nije to ništa, Zvezda ga našla kod Jonuza na ćevapima
M

Markan77

pre 10 dana

Je li ovaj Mandaric dosao da gricka semenke ili sta ?
D

Don Vito Corleone*

pre 10 dana

Ovo će se pokazati kao "Glupost veka" dovesti izvesnog Ebubu Dura! Siguran sam 1000% da taj ne može igrati u SLS! Ovo neko hoće da se ugradi u njegov ugovor! ista stvar kao i u Zvezdi i Partizanu! Zašto se potcenjuje srpski fudbal i dovode ove cepanice za fudbal iz Afrike?!
D

Dobrodošli

pre 10 dana

Naši Nesvrstani Afrikancj.Vojvofins je kao avangarda u YU dovela Prvog Afrikanca Ansel De Lika iz Gabona 1983.A Nigerijac levi ofanzivno bek je bio 8 pita član mlade a 3 puta A tima Nigerije. Po onom što se vidi na you tuhe odličan tehničar brz jak u duelima i vrstan izvođač slobodnih udaraca iz kojih je dao 3 gola 2022 2023 i kornera q tek mu je25
D

Don Gagi

pre 11 dana

NI GE RI A The prideva Africa.
S

Small Owl

pre 11 dana

Čekaj, jesam li dobro skont'o da ovi dovode igrača iz Afrike koji je prošle sezone odlučio da ode u Evropu, niko ga nije htio, on sam trenirao godinu dana i na samostalnim treninzima se dobro pokazao i dolazi u klub čiji predsjednik kaže da će 2025. biti kandidat za titulu? Ovo ni Pajtonovci ne bi ovako izrežirali.
7

789786454

pre 11 dana

Ovaj ako nije krao naftu iz cisterna evo gde sam. Sad kad je slavina presusila ili pak se zapalila pa on jedva izvukao zivu glavu okrenuo se satro fudbalu.
p

prijatelj

pre 11 dana

Ovaj igrac nema veze sa skaut sluzbom. Japanac nece doci, Maradona je rekao treneru da se mora voditi racuna o interesu sadasnjih igraca (tada se na Zuku nije racunalo). Boza zeli Japanca i po cenu da se dovede manje pojacanja od planiranih. Njega vidi da pravi razliku u posedu, brzini igre i da Seri ne moze stalno da bude udvojen. Ima predloga skaut sluzbe, ali za sad nisu u prvom planu.
p

prijatelj

pre 11 dana

Paulinho Boia je jedan od predloga skauta, koji se ozbiljnije razmatra.
Д

Дерикожа Божа

pre 11 dana

Да не постане Божа дерикожа само и да крене само своје интересе да гледа. То што си набројао од играча да ће бити као појачања, имају готово сва везе са Јапаном. Или су Јапанци или си играчи који су играли у Јапану. То почиње да буди сумњу... Било је речи да ће пре свега нападач и да ће гледати неке из наше лиге. Шта је са Јамкамом кога је хтела Војводина и ТСЦ? Шта је са оним нападачем Карикири како се већ зове играчем Јединства Уб? Њему истиче уговор...
@

@derikoza

pre 10 dana

Ma, da, mnogo je manje sumnjivo domaci polutanovicu, igraci iz Nis i otpad od blizanaca...

Chiske

pre 10 dana

Paulinho Boia po meni uopste ne bi bio pojacanje, da gol na svakoj 5 utakmici ima 4 asistencije za celu karieru kao krilo, plus malo nenormalan lik. Ali ako je Kuntic dao zeleno svetlo onda sam za 100%
J

Just

pre 11 dana

Imamo stranaca vise nego u engleskoj
A

Astoria

pre 11 dana

Agent mu je Aljoša Alibegović, koji ima agenciju registrovanu u Sloveniji i zastupa ovog Nigerijca, kao i omladinca Vojvodine, štopera Marka Pavića. Duru igra levom nogom, dobro izvodi slobodne udarce. Stiže bez obeštećenja, jer je slobodan igrač trenutno.
M

Mormil

pre 11 dana

Molim? Bez kluba godinu dana pa na ugovor u Vojvodinu?????????? Genijalno, prosto sjajno, titula je aad već mnogo realnija
б

био је

pre 11 dana

повређен,ујео га лав па се опорављао у Игалу...
Л

Летећи змај

pre 11 dana

Пратећи инстаграм профил direktorsportski рекао бих да млади квалитетни нигеријски играчи играју другу и трећу лигу, а у првој има пуно старијих играча јер се сви боре за нешто први и задњи у пар бодова увијек. Али хајде ко зна можда је овај добар.
U

Uzas

pre 11 dana

Medojevića ste imali ispred nosa, izabrali se preletanovića. Najavali ste pojačanja iz lige 5 i igrače reprezantativnog kalibra. Doveli ste anonimnog Rumuna, klinca iz Lučana koji neće odmah praviti preveliku razliku i preletanovića koji pored ljudskih osobina nema ni kvalitet za tim iznad 8. mesta u ligi. Ovaj momak nije prošao probu i neće potpisati ugovor, loša vam info.
p

prijatelj

pre 11 dana

Kao i sa Šiljom, i sličnim klovnovima. Vojvodina je postala talac menadžera i kombinacija, Zbiljić mora da ispoštuje sve napredne kombinacije. Tragedija na čega smo spali, nemam reči. Neko vreme se neću javljati.
S

SmorT

pre 11 dana

Xaxaxaxaxaxaxaxxaxaa Odakle dolazi igrač? FK Nigde.
1

123123123

pre 11 dana

Nigde Anadolu FK
S

Srpska Atina

pre 11 dana

Ako je ovog igraca skautirao Kuntic, koji je majstor za igrace ispod radara, ne sumnjam da je ovo dobar igrac. Ajmo VOSO vreme je da se gledaju evropske utakmice u NS.
g

gost1389

pre 11 dana

Pa ko je to nama igrao Football Manager 😂
B

Bane1989Ns

pre 11 dana

jurili se skauti iz Afrike😂😂😂
1

1RS

pre 11 dana

Gde je Bukinac? Djorjdevic bek up opcija Giorbelidze mozda zasluzuje becu sansu ovo mu dodje kombinacija cista
S

Slanina

pre 11 dana

Nemoj mi reci da ozbiljno racunas na Bukinca? Decko mora u nize lige na kaljenje prvo jer ni za drugu ligu jos nije, a kamoli Vosa.
т

таман да

pre 11 dana

помогне око Егзита,биће посла да се то све после среди.....
B

Babajaro

pre 11 dana

Nema potrebe, mozes ti to sam da sredis..