(©Starsport)
(©Starsport)

Vojvodina pronašla levog beka u Nigeriji

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 21:15

Ebubu Duru pred potpisom za Lale

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Klub iz Novog Sada ne posustaje u jačanju ekipe za narednu takmičarsku sezonu. Po saznanjima Mozzart Sporta crveno-beli dres će u narednim danima zadužiti nigerijski fudbaler Ebube Duru.

Izabrane vesti

Duru pokriva poziciju levog beka, a 31. jula će napuniti 25 godina. On dolazi iz nigerijske Premijer lige. Tamo je nastupao za Lobi Stars i kasnije Rivers Junajted, gde je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje prve titule u istoriji kluba u sezoni 2021/2022. Nakon što mu je istekao ugovor sa Rivers Junajtedom odlučio je da se individualno priprema za prelazak u Evropu, te prethodne sezone nije imao angažman.

Tri puta je Duru dobijaoo poziv A reprezentacije Nigerije, poslednji put u junu 2023. godine na meč kvalifikacija za Afričku ligu nacija.

Ovim potpisom Lale bi pojačale konkurenciju na poziciji levog beka, na kojoj su se kod Božidara Bandovića obično rotirali Stefan Đorđević, Guram Giorbelidze i Mateus Indio.

Ukoliko se saradnja ozvaniči, Ebube Duru bi bio četvrto pojačanje Stare dame na startu letnjeg prelaznog roka nakon Mihai Buteana, Marka Veličkovića i Marka Poletanovića.

PIŠE: Konstantin Mlađenović


tagovi

FK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara