Komentari na vest

Vladan Milojević: Pojedinci su se prvi put susreli sa ovakvim intenzitetom

G

Goran Jovanović Niš

pre 3 meseca

Gledao sam i ja utakmicu. Ovu je trebalo samo odigrati a da se niko ne povredi. Kako cu samo prljavo igrali Argentinci i da pritom nema kartona a i kad ih ima crveni karton nema značaja. Trebalo je samo odigrati. Zvezda jr pokazala snagu protiv Zenita , osvojila kup ponovo i na kraju treba sačuvati igrače jer prave utakmice tek dolaze. Čitam ove komentare i pitam se dali se vi razumete u fudbal i taktiku? Miloje zna šta radi i sušta suprotnost je Baraku Baharu. Kada dođe vreme videćete pravu Zvezdu!

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Bezite bre klosarcine,ulupali deset miliona na kojekakve budale,ne mogu Tallersu gol da daju,eeeej?!?! Kakve provere i kontrolne tekme sine,ne brukajte se!

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

Bezite bre klosarcine,ulupali deset miliona na kojekakve budale,ne mogu Tallersu gol da daju,eeeej?!?! Kakve provere i kontrolne tekme sine,ne brukajte se!
v

vlad*

pre 3 meseca

Ovaj Milojević nepovezano priča! Zbog njegovog imidža trebao bi u buduće da prestane da daje intervjue! Jer više kaže svojim ćutanjem, a kad progovori onda otkloni svaku sumnju!
P

Pedjast3

pre 3 meseca

Sramotna igra Miloje,sramotna,sta se desava u klubu hocemo da znamo!!!???Sta se mulja ,zasto ne brani Glazer,sta je tacno sa Olainkom,sta je sa Hvanom vidim da covjek glavom vise nije u Zvezdi,zasto Spajica nema,zasto dovodite pojacanja sa Kipra i trecerazrednih ekipa Portugala kada smo se 100 puta uvjerili da su to promasaji,prodajete na prvu sve sto valja.Pa ljudi jel ja sanjam il sam lud,ali koliko vidim nama ce opet prva opcija biti na beku Rodic,u napadu Katai ,kao zadnji vezni matori Kanga,sve vodi ka tome.Da li mi navijaci npr.kao ja koji su platili premium sezonsku i clansku iz ljubavi prema klubu imamo pravo da znamo sta muljas Miloje opet sa Terzom,zasto ne dovedete dva tri jaka pojacanja i ne povecate Hvanu i Glazeru plate,nego skupljate krseve od milion dva eura na gomilu u nasu svetinju,kao Ciganin sekundarne sirovine.Bez namjere da vrijedjam Rome.Imam li ja pravo koji sam odvojio skoro 300000 dinara ove godine da nesto znam?I ne samo ja ,nego nas ko zna koliko jos,pa i oni koji nisu ali vole ovaj tim.Jesi li ti slijep,igra je krs,pojacanja krs,tjerajte se svi na celu sa tim mafijasem Terzicem koji po zadatku unistava nase sveto ime.Ko je Puma?Ko je Dalsio?Da li ti igraci znaju ko je nekad nosio taj dres???Marš!!!!!!
@

@peđast

pre 3 meseca

Pročitao sam početak tvog komentara i koliko si stvarno navijač Zvezde!
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Šta kažeš?!Neki su prvi put igrali utakmicu gde im se protivnik suprotstavio?!
E

E Moj Simo

pre 3 meseca

Batali Zvezdu i gledaj tvoj U PFC
A

Augentaler-Auman

pre 3 meseca

Da Miloje cita komentare po internetu nikad ne bi usao dva puta u L.S. A,i opet ce,Bog voli vredne,radne i kvalitetne.Pasce,opet neko kao Liverpul!
C

Comi81

pre 3 meseca

Pojedinci kao da su se prvi put sreli sa loptom...Rodić,Šerif ono je tragedija.Puma ,Doiso slabi,Kraso je za njih Mesi lično...
.

............

pre 3 meseca

Rodić kriminalan ponovo. Dočekaćemo avgust 2024 slabiji nego u avgustu 2023... Dragović>Spajić Nedeljković>Mimović Stamenić>Dalcio Bukari>Puma ovako je to izgledalo u avgustu 2023. Glazer - Eraković - Mijailović - Dragović - Bukari - Stamenić - Kangwa - Mitrovic- Ivanić - Krasso - Olayinka deluje da će ovako u avgustu 2024 Glazer - Mimović - Spajić - Stojić - Seol - Ilić - Hwang - Dalcio - Puma - Ndiaye - Ivanić i dosta ovih pojačanja koji su mačke u džaku (Puma, Duarte, Dalcio ), već nek se dovedu Grujić, Radonjić i štoper i prestane se sa ovim glupiranjem i ugrađivanjem. Nadam se, kao i uvek
K

Koliko

pre 3 meseca

pojma nemas, a broj stranaca?
M

Miloy Stanoy

pre 3 meseca

Neka mu neko javi da je Soči, drugoligas pregazio ove.
9

95

pre 3 meseca

Da ali argetinci igrali sa drugom postavom protiv Socija, to si zaboravio… a mi da smo iskoristili nase sanse i da je sudija svirao penal nad Stojicem i igranje rukom u kaznenom agretinaca kada je Hvang uputio centrasut to bi bio pozitivan rezultat za nas ali nije bilo Vara i delovalo je da sudija navlaci za ove da ne bi ispao haos na tekmi, da je okrecio dva puta pojeli bi ga ovi
P

Pixy

pre 3 meseca

Kako ćemo u Evropi kad neki nisu naviknuti na ovaj intenzitet, a tamo je još jači?
D

Dejanii

pre 3 meseca

Lazar Jovanovic je dobar igrač za IMT ili Pančevo.
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

Ja sam prezadovoljan sa Milojevićem i sa igračima koje on evidentno forsira, kao Nedaje, Puma, Dalčo, Olanjika! kada bude trebalo oni će pokazati (u video igrici Real Manger), zašto ih Milojević forsira! Podrška za Milojevića!
J

Judt

pre 3 meseca

Soci drugoligas pregazio argentince
ћ

ћути

pre 3 meseca

немој то да им говориш.....
t

to hoces da kažeš

pre 3 meseca

a mi pobedili Soci 🤡
K

Kiksi

pre 3 meseca

Nema veze imali smo posed 80 procenata i naterali smo ih da se brane 80 minuta.
H

Holse

pre 3 meseca

Da se ne lažemo nista ne igramo,ovo lagan poraz zenit pobedili na sreću,soci je druga liga rusije..ne znam čemu se nadamo sa ovom igrom ali ajde bice valjda bolje.
D

Dejoooo

pre 3 meseca

Ti nerazumes da su ovo pripremne utakmice.Zvezda mora biti u punoj formi kad se bude odlucivalo o LS.
e

evo ih

pre 3 meseca

ajmo sad orkestrirana pljuvacina prema milojevicu
T

To je tako

pre 3 meseca

Normalno