(©fradi.hu)
(©fradi.hu)

Mandić još tri godine u Fradiju, u klubu likuju: Imao je neverovatne ponude i iz Srbije

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.10.24. | 18:05

Srpski as produžio ugovor sa Ferencvarošom do 2027.

Otkako je potpisao za Ferencvaroš pre dve godine, Dušan Mandić igra kao preporođen.

Srpski as žanje trofeje sa kapicom mađarskog giganta, a sve to se odrazilo i na igre u reprezentaciji Srbije, sa kojom je u Parizu treći put osvojio olimpijsko zlato.

Izabrane vesti

I kao kruna svih tih uspeha stigao je – novi ugovor. I to na dodatne dve godine, a kako je dosadašnji bio do 2025. tako se Mandić obavezao na vernost Ferencvarošu do leta 2027. godine.

„Prošla sezona mi je bila najbolja u životu. Ponosan sam na to šta smo sve ostvarili i želeo sam da nastavimo. Drago mi je što je i uprava odlučila da produžimo saradnju. Prošle godine smo stvorili nešto što ćemo nastaviti da gradimo zajedno“, rekao je Mandić za sajt Ferencvaroša ili Fradija, kako ga zovu navijači u Mađarskoj.

A, potpredsednik kluba Zoltan Njiri otkrio je da je Mandić nakon Olimpijskih igara imao ogromne ponude. Čak i iz Srbije.

„Mandić je imao daleko bolje ponude od onog što smo mi mogli da mu damo. Nakon Olimpijskinh igara nudili su mu neverovante sume novca sa svih strana sveta, od Italije pa čak do Srbije. Ali, bez obzira na sve Manda je izabrao nas. Jako smo ponosni zbog toga, kako mi u klubu, tako i njegovi saigrači, jer takva svetska zvezda se kod nas oseća kao kod kuće“, rekao je Njiri.

Mandić je prošlu sezonu u Ferencvarošu završio osvajanjem triple krune: uzeo je Ligu šampiona, prvenstvo i Kup Mađarske. Nakon svega toga stiglo je olimpijsko zlato sa reprezentacijom Srbije.


tagovi

Dušan MandićVK Ferencvaroš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara