Komentari na vest

UEFA koeficijenti: Četvrtak iz snova za Srbiju, konačno uzesmo ceo bod!

(

(Ko)Lektor iz Niš(a)

pre gotovo 2 godine

Pravilno je "pratilaca" a ne "pratioca", isto kao "čitalaca" a ne "čitaoca", molimo da opismenite vaše novinare.
H

Hajz

pre gotovo 2 godine

Ne mora da znači da će treći iz lige imati obezbeđenu barem LK naredne sezone, to pravo prvenstveno pripada osvajaču kupa, pošto je Partizan ispao sada je sve u rukama CZ koja ako omane u kupu onda isti moraju osvojiti ili Voša ili Čuka jer u suprotnom ko zna ko ode u evropske grupe. Takođe, vicešampion ima ogromne šanse da startuje u Q3LŠ, nešampionski deo, umesto u drugom kolu a to znači direktno grupe LE. Za to je potreban jedan od dva scenarija, još jedna suspenzija Rusa ili da ovosezonsku LE osvoji tim koji preko svoje lige obezbedi LŠ, znači da ne bude kao sa Ajntrahtom pre par meseci, tako da su velike šanse da tri tima imamo u grupama direktno, dva su sigurna.
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Sto bi bila fora da Mitrovica igra grupnu fazu LE, i jos tamo uzme neke bodove.
f

favorito

pre gotovo 2 godine

Puno ljudi je ovde isuvise mlado pa se ne seca da su nasi nizeligasi takodje igrali finale kupa i na osnovu toga igrali evro takmicenja. A rekorder je mogao da bude FK Zemun koji je kao TRECELIGAS (ispao iz druge lige) igrao finale Kupa i po tadasnjem pravilu obezbedio Ligu Evrope (Kup UEFA). Ipak, UEFA ih je suspendovala jer su imali dugovanja prema igracima i umesto njih je isao neki superligas.
n

nebo

pre gotovo 2 godine

Jeste to sve lepo, bajno i sjajno, sledeca godina me ne brine ali sta cemo sa onom tamo??? Mi se zadovoljavamo instant rezultatima, a nama kontinuitet treba. To mi dodje kao kad je Zvezda pobedila Liverpul pre par sezona i posle je nigde nema, dobiio si nesto parica koje su davno potosene, satisfakciju, da si pobedio pobednika Ls, i sta jos???
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Kako nema kontinuiteta Zvezda evo već 6 sezona a verovatno će biti i 7 problem je što Radnički igra Evropu a nema kvalitet opet Čukarički nešto i donese a ove faze Estonci i Maltežani Pa i Partizan izgubio je još pola boda zbog remija na Malti mi smo izgubili od šampiona Turske i 2-4 tima u Francuskoj po kvalitetu to nije isto
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Odlično
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

@ bruka Pusti ti te fore ko šta donosi procentualno ja znam samo da je Zvezda u periodu od poslednjih 5 godina donela 42 boda a Partizan 19,5 bez ove sezone pa na to i ovi bodovi znači trenutno je 46,5 prema 25,5 za Zvezdu e sad ako to nije razlika ne znam šta je
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Za ukupni koeficient našeg fudbala? Ništa? Ne mrači. Sinoć je bilo lepo veče za naš fudbal generalno.
G

GostBojan

pre gotovo 2 godine

Jel realno sa vise mrzis svog komsilju nego komsilju iz evrope? I ja sam Zvezdas pa navijao sinoc za Partizan zamisli...
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Prevashodno mi je drago zbog oba trenera večitih. Toliko omalovažanih od dela navijača a oni polako pokazuju klasu i vuku napred. Posebno kulturni i ne grade svoj imidž na omalovažavanju večitog rivala. Bravo za Partizan i Zvezdu i naravno za Petrića i Milojevića!!!
P

Pošto 3.u ligi

pre gotovo 2 godine

ide direktno u Ligu Konferencija , eto prilike za Vojvodinu ili Cukaricki da popune budzet i svake godine budu sve jaci . Ako rasprodaju sve sto valja , sledece godine ce neki nas tim imati direktnog ucesnika Lige konferencija i nikada vise .
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Svim srcem navijam da to bude Voša. To je klub. Čukarički je fudbalska Mega, bez ikakvih ambicija u Evropi
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Шта ћемо тек да радимо у Лиги шампиона следеће сезоне када се директно пласирамо, једва чекам. Идемо сигурно до полуфинала.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Hahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhaha
M

Marinjo1

pre gotovo 2 godine

Kako nase ekipe da stignu do grupe kad dodje Tvente u 3. pa Fiorentina u plej offu. Bice to druga prica kad bude grupa direktno. Lagano barem 3,4 boda. I Cuka i Vojvodina, ko god..
G

Goust

pre gotovo 2 godine

Dok se ostali prepiru ko je vise doneo, da napisem sustinu. Fali nam taj treci klub koji ce uz vecite makar konferenciju igrati. Ovako sledece sezone sao gore za Czv i Par jer se bodovi dele sa 5.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Prvak nam ide sl sezone direktno u LS, tako da mozes misliti koliko ce bodova uzeti.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Grupa LŠ donosi automatski 4 boda
А

Александар1

pre gotovo 2 godine

Најбоље би било да Звезда буде трећа и настави у конференцији. Паттизану свака част за сад, али неће бити лако да буду 2. У сваком случају имамо добре шансе да задржимо 11. позицију.
R

Ratko13

pre gotovo 2 godine

Navijam za Zvezdu i naravno za Partizan u evro kupovima. A ne kao ovi mladi što ne poštuju najvećeg rivala. Odlično da su oba kluba pobijedili.
D

Dachazvezda

pre gotovo 2 godine

:)))) Nego sta!! Da napadnemo i lige petice hihihi, hohoho
p

prti

pre gotovo 2 godine

Pa sa jos 3-4 krstena tima sa po 10m budzetom bili bi 7-8 liga po koeficijentu. Samo dokaz koliko su svi hajpani samo na osnovu marketinga. Ovaj Keln ima budzet kao cela nasa liga ukljucujuci i vecite a igraci im se bore da prime loptu kao da je lav.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Steta sto nemamo treci klub koji bi stizao do kraja kvalifikacija, Ili cak ulazio u grupu, pa makar LK. Bio bi fudbal kudikamo interesantniji u Srbiji. Ovako samo CZ I PFC ....
m

marko76

pre gotovo 2 godine

Iduce godine treci klub ima zagarantovanu ligu konferencije, imamo sanse da to zadrzimo i za onu tamo godinu. Do tada nadajmo se da ce bar Tsc ili Cuka dovesti neka pojacanja, u grupi nemaju pritisak i ja mislim da mogu zabeleziti koju pobedu. Mislim da nase ekipe nisu uopste toliko nekvalitetne, ali taj treci cetvrti tim totalno preceni rivale u kvalifikacijama, tipa Cuka protiv Utrehta,Moldea dok se opasulje i shvate da nisu nista losiji vec gube 2 razlike. U grupi tog pritiska nema. Isto tako strani manji klubovi imaju veci respekt protiv Zvezde i Partizana cak i kada su slicnog kvaliteta ili bolji. Problem su stadioni jer sem vecitih ja mislim da samo Tsc moze grupnu fazu igrati na svom stadioni i eventualno Vozdovac.
B

Bljak

pre gotovo 2 godine

Zeludac mi se okrene kada procitam "nacionalni koeficijent"..
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Jel naizvrat ili naopako?
P

Pakao

pre gotovo 2 godine

Pa okrene ti se jer smo ograničeni kao tri ara placa u Pečenjevce... Vidiš koliko je to bitno na kraju kad se završi sezona, pa ti sezona počne u avgustu tek jer si obezbedio evropu. Pa imaš više vremena za odmor, pripreme, uigravanje i dobre transfere.
U

Umar 2

pre gotovo 2 godine

Hocete li ikada staviti pravi Partizanov grb sa dve zvezdice?
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Zvezdica na grbu nema nikakve veze sa brojem osvojenih titula. Dve zvezdice idu iznad grba.
s

simke000

pre gotovo 2 godine

samo partizan i donosi bodove ove godine i odrzava srpski fudbal iznad crte,daj malo zvezdasi igrajte malo,bas ste ocajni,uloziste desetine miliona u tim i opet slabo...podrska za oba timaa!ajmo srbija!
с

срб

pre gotovo 2 godine

Еј несрећо једна !
B

BokiRoki

pre gotovo 2 godine

41 bod je zvezda donela Srbiji od 2017 do 2022, zvezda je najzaslužnija gde je sad Srbija. Tako da ne blamiraj se !!!
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Partizan 6, Zvezda 4.5, Cuka 2, Nis 1 To je za sada. Moze Zvezda slaviti i u Madjarskoj, mada bi i bod bio dobar rezultat. Onda bi mec sa Trabzonom fakticki bio mec za prolece. A mislim da Turci nemaju sta da traze u Beogradu, proci ce kao Madjari.

MakaAlianz

pre gotovo 2 godine

Daj, ne brukaj nam ime i klub (Partizan). Obrisi komentar.
n

ne igraju

pre gotovo 2 godine

zvezdasi protiv drugog tima kelna i nice koja je dosla na plazu.U konferenciji su najlakse grupe kad dobijes dva tima iz top 5 liga zato sto odmah znas da ce da se zezaju sa tim takmicenjem.Ono tipa nici je to takmicenje po vaznosti iza lige i oba kupa francuske cak i onaj manje bitan je vazniji od ovoga
R

Rasputin

pre gotovo 2 godine

Sto brate truckas? Partizan je ove sezone uzeo 6 bodova za koeficijent, a Zvezda 4,5… Tako da nije tacno da Zvezda nista ne osvaja…
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Daj ne blamiraj ni sebe ni nas, srece ti.
b

bruka

pre gotovo 2 godine

Komentar je sarkastican, samo vi ne vidite to... Vec godinama slusamo kako samo zvezda doprinosi koeficijentu, da se Partizan i ostali klubovi okoriscavaju samo, ali ne doprinose. Realnost je da Partizan nije doneo koliko i Zvezda, ali i da bi se bez njegovih rezultata borili za 20to mesto. Razlika uopste nije tolika koliku Terzic predstavlja, i Mozzart je pre par meseci objavio tacne podatke, u kojima je, cini mi se, Partizan osvojio oko 40, zvezda 60, a svi ostali klubovi manje od 20 bodova. Ili procentualno, zvezda 50%, partizan 33% ostali klubovi zajedno malo vise od 15%...
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

😂😂😂😂🤣🤣🤣 Извини, а ко нас је довео до "изнад црте"? Да ти помогнем, није Партизан...
P

PFC MKD

pre gotovo 2 godine

Sotire,da i ja pomognem tebe,nije ni zvezda!!!! Sad malo cinjenice,nije ni jedan ,ni drugi,nego zajedno su doveli Srbiju,jer kad je Partizan igrao grupe u nizu,Zvezda je ispadala u sezoni kupanja,i zato to sto je Partizan doneo za nacionalni koeficijent bilo ja uzalud,niko ne moze sam.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Prebacili smo 30.000 👏👏👏
D

Dsbn

pre gotovo 2 godine

SVAKA CAST SAMO GAZITE SVE REDOM!!!
G

Gost 008

pre gotovo 2 godine

Bravo Za oba kluba ⚫⚪👏🔴⚪🔥🔥