Komentari na vest

Ubljani besni na sudije....

D

DZG Rudeš

pre 20 dana

gledo OFK - Radnički K 3:5, ludilo tekma...u Zaječaru se igralo...isto Voša - Napredak 1:2, u Bačkoj Topoli se igralo...tamo je ove sezone takav rašomon da ni klubovi ne znaju u kom gradu bu igrali slijedeće kolo, i dal su tam sad kao domaćini ili ne...Liga Haos, ali je tu negdi u rangu HNLa, ludnica za pratit, za fudbalske sladokusce...
k

karlo anceloti

pre 21 dana

bio sam na utakmici. penak ok, ali crveni karton ni govora...
B

Balila

pre 22 dana

Jedinstvo je ušlo u Super ligu zahvaljujući Matiću i političaru SNS Glišiču. A, onda prodaju dva najbolja igrača napadača. Evidentno da ekipa nema kvaliteta za ovaj rang takmičenja. Otvori se Matiću i hitno dovedi 5, 6 kvalitetnih igrača a nemoj da pametuješ nekakvim saopštenjima. Ekipa je jadna i bedna puniće vas svi redom. Pa vi ste slučajno uzeli i taj jedan bod.
C

Chica

pre 21 dana

Toliko lupetaš oko ulaska u ligu da je to ogavno. Nisi hledao ni jednu utakmicu u Prhoj ligi. Kakav Glišić. Pa bili smo zadovoljni kada je sudija na domaćem terenu sufio 50:50. Kako nas je to gurao Glišić? Navedi utakmicu gde su nam sudije pomogle. Problem je što dovedeni igrači ne mogu da nadomeste odlazak Karija, Zube, Pivaša i Milićevića. Ne znaš ni koliko je fobrih igračs otišlo ali ti nije problem da lupetaš. Uhvatili ste se Glišića jer ste politički ostrašćeni. Kad ima toliki uticaj, kako to da je Jedinstvo predložilo Vidića na čelo FSS? Sada plaćamo tu cenu a plaćali smo i u prethodnom takmičenju.
a

accco

pre 22 dana

A kad si uso u super ligu sve ti je bilo regularno
A

A najavljivali su Evropu

pre 22 dana

Ubljani kmeče jer su osvojili 0 bodova..
:

:) :)

pre 22 dana

Niti su najavljivali Evropu niti imaju 0 bodova…
P

Pravila su jasna

pre 22 dana

Klasičan plaćeni tekst.. Bio sam na utakmici, a kasnije odgledao i snimak celog meča. Prekršaj za penal “čist kao suza”. Odbrambeni igrač startuje, maši loptu i pravi nedozvoljen kontakt sa nogom napadača. Direktan crveni karton takodje..Igrač ide na loptu “otvorenim djonom”, maši je i pogadja potkolenicu protivnika. Za ovakav pogibeljan start gde postoji velika mogućnost teškog povredjivanja protivnika crveni karton je adekvatna mera.
t

treba znati

pre 22 dana

Nemanja, da li si ti malo razmislio kako je selektiran tim letos? Da li si se zapitao dal je normalno da ti na klupi u ulozi trenera sedi covek koji se vodi kao igrac? Da li si se zapitao koji je trenutni nivo trenera koji sedi na klupi? I da li slucajno pratis super ligu, jer bi znao da je proslo kolo Imt ostecen u Pancevu,sto dalje implicira da negde moraju da mu vrate? Ne znam, deluje kao da zivis u izolovanom svetu i ne znas zakonitosti srpskog fudbala. Na posletku, imas pomoc ljudi iz menadzerske agencije, imas tvog oca i imas kuma Glisica… mnogo he za tamo mali klub…
m

moczart

pre 22 dana

Zašto forografijom Grobara ilustrujete ovaj tekst?
P

PFC

pre 22 dana

Zato sto smo najjaci.
:

:) :)

pre 22 dana

Liga komunista i njihove dece, liga nekakvih crvenih petokraka i partizana… Ali narod voli tako i to podržava…
P

Pobeda je resenje

pre 22 dana

Kao da sistem odnosno država radi protiv Jedinstva iz Uba dok Partizan i Zvezda dobijaju i sakom i kapom neko telo da destabilizuje Jedinstvo.Nad njima se vrši tortura,bore se protiv sistema,ugnjetavaju se,vrsi se aparthejd valjda zato sto su iz Uba a ne iz Beogradskog pasaluka.
.

..98

pre 22 dana

Ne mogu vise da smislim ovu nasu bednu ligu. Totalna druga prica bi bila da je na celu FSS-a Nemanja Vidic. Ne znam koliko samo negativnosti bi izneo za vodjenje naseg fudbala. Od previse klubova u Ligi pa onda stadioni gde se vise ne zna ko kome gostuje ko koga docekuje sa prelosom travom. Pa ovo smenjivanje trenera vec je krenulo i svi se vrte jedni ti isti. Pa saopstenja. Sudije,direktori,menadzeri,igraci. Au sam minus majke mi!
P

PDK

pre 22 dana

A Vidic ima carobni stapic? Volim Nemanju i smatram da bi nam mnogo toga dobrog doneo, ali ovo sto si ti uzjavio je smesno. Pa ne menja Dzaja trenere nego klubovi..niko nije duzan klubovima da obezbedi rasvetu i trafu pa je FSS to finasirao, dok klubovi ne mogu to da odrzavaju. Jedini lek je privatizacija klubova i smanjenne lige.
z

zmi zmi

pre 22 dana

@PDK, ko ti dade ovai minus na komentar i zasto, to je za posebnu pricu.
T

Trpadzija

pre 22 dana

Maticu moras platiti pinku svevisnjem Aci Komandantnu !
N

NR

pre 22 dana

Svakog unakaze a samo zvezdi pomazu

Dorcolac

pre 22 dana

a bitno da vama jadnicima pomazu sa crvenim kartonima i penalima u 95om minutu kao i nadoknade dok Partizan ne da gol.Manite nas se vi licemeri gledajte u svoj klub koji vam ze gasi pred ocima
R

Rubikova kocka

pre 22 dana

Gledaj u dvorište tvog patlidžana !
G

Gost4

pre 22 dana

Au kakvi ste bolesnici... Na vest o Jedinstvu svađate se o zvezdi i partizanu, zato smo tu gde i jesmo...