Ubljani besni na sudije....

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.24. | 16:34

Nemanja Matić se oglasio na društvenim mrežama, čelnici Jedinstva apostrofiraju dva detalja sa meča protiv IMT-a

(od dopisnika Mozzart Sporta sa Uba)

Nadali su se u Jedinstvu da bi posle remija na gostovanju u Bačkoj Palanci (1:1), mogla da usledi i prva pobeda u Mozzart bet Superligi Srbije, ali očekivanja se nisu obistinila. Gosti sa Novog Beograda su odneli sva tri boda (2:3) i time na najbolji mogući način iskoristili igrača više kojeg su imali od 19. minuta kada je isključen vezista Ubljana Marko Mitrović.

Izabrane vesti

Dan posle utakmice na stadionu "Dragan Džajić" u žižu javnsti izašle su teme vezane za suđenje. Sve je dodatno podgrejala izjava Nemanje Matića, prvog čoveka debitanta u elitnom rangu i aktuelnog člana Olimpika iz Liona.

"Na Ubu se dogodila krađa", izjava je koju je putem društvenih mreža objavio Matić, samo nekoliko trenutka po završetku utakmice.

Dva detalja, po mišljenju svih u Jedinstvu, uticala su na konačan rasplet duela sa IMT-om. Konkretno, detalj iz 7. minuta, kada je dosuđen penal za Novobeograđane, a kome je prethodio duel Damjanića i napadača gostiju Lebija u kaznenom prosotoru, posle čega je sudija Danilo Nikolić, pokazao na belu tačku.

Drugi detalj, posebno para oči crveno-belima i njihovim navijačima. Naime, u 19. minutu posle jednog naizged običnog starta na sredini terena, arbitar iz Lovćenca je pokazao put u svlačionicu Marku Mitroviću, letošnjem pojačanju iz Antverpena.

Hteo to neko da prizna ili ne, tek jasno je da se igrač manje u polju i te kako odrazio na igru izabranika trenera Miloša Obradovića. I pored svega, igrači u crveno-belim dresvima su uložili ogroman trud i energiju kako bi spasili što se spasti može, ali osim gola Dimitrija Aćimovića, više nije bilo situacija iz kojih bi se ozbiljnije ugrozio gol "traktorista".

Bilo je više nego teško parirati toliko dugo sa igračem manje. Nemam ništa da zamerim mojim igračima, trudili su se, da li sve od sebe“,  rekao je odmah posle meča sa IMT-om Obradović.

Dok je glava još bila vruća i zbog mogućih sankcija zbog izjava, mladi stručnjak nije želeo da previše ulazi u analizu suđenja.„Desio nam se crveni karton odmah posle izjednačujućeg gola u trencuima kada smo uspeli da se vratimo u utakmicu. Inače, loše smo ušli u meč, jer nismo ispoštovali ono o čemu smo pričali pred utakmicu - dodao je Miloš Obradović.

Ovo je druga utakmica koju Jedinstvo završava sa igračem manje, jer je u duelu sa Železničarom, takođe na Ubu crveni karton dobio i Argentinac Fereira.

Ako po nečemu bude upamćena utakmica sa IMT-om, onda je to svakako podatak da su golovi Damjanića i Aćimovića, prvi koje klub iz srca Tamnave postigao u Mozzart bet Superligi Srbije na domaćem terenu.

Piše: Miloje Radičević



tagovi

Nemanja Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara