Komentari na vest

Treći put u četiri sezone spas u poslednji čas – na Čairu opet sledi renoviranje

Č

Čika Miša

pre 3 meseca

Evo, evo, dolazim!
j

jbg

pre 3 meseca

reko sam ja jos u vojvodinu dok je bio vukic da je to strasan napadac samo ga treba istrpeti kao sto je to uradio sada radnicki . vukic je igrac prvo za ekipu pa onda za sebe !
A

Adriam Mutu

pre 3 meseca

Radnički nema više rezultatski imperativ već jedini cilj da svake sezone proda jednog igrača a to nije mentalitet belikog kluba već malih poput radnika javora i ostalih radnički je jedan od najvećih klubova i mora da promeni ploču randjelović čumić mitrović pa nekada haskić sad vanja ilić ili david petrović pa bamidele koji može fine pare da donese isto kao i jamkam dakle nije radnički nekvalitetan ali je potpuno uprosečen i cilj je opstati i dati igrača a to polufinalisti kupa uefa ne priliči potrebno je komplet renoviranje od stadiona so uprave do svlačionice ekipe i terena sve je u nišu trulo a potencijal je ogroman
Š

ŠMINKANjE LEŠA

pre 3 meseca

Kad čujem zajedno reči ''renoviranje'' i ''Čair'' dobijem odmah osećaj za bacanje pegle.
B

Brada_Ekonom

pre 3 meseca

"Do sada su samo treneri i igrači plaćali cehove. Da treba da se nešto menja u drugim strukturama, naravno da treba. To su činjenice i dokazi. Nešto treba da se promeni".
9

95625645

pre 3 meseca

Bravo Brado ,mislis da treba menjati ekonoma
1

1234567890

pre 3 meseca

Oni nisu svesni sta rade i sta su napravili od kluba, oni trenutno nemaju trenera a nemaju ni igrace, a za koji dan je 1 JUN, a pripreme pocinju oko 20og Juna pa nek im je Bog napomoc. Cela Srbija zna da kasne sa platama da se ponasaju prema igracima kao da su robovi i posle kako da dovedes dobrog igraca i publiku da vratis na stadion. Ova polu sezona od predzadnjeg mesta do izbora da se ostalo u ligu bez baraza je ne ispeh nego liga sampiona. Da su ostali isti igraci koji su bili prvi deo sezone Radnicki bi kao Surdulica vec ispala u Februaru.
N

Nis Moj Grad

pre 3 meseca

Skupstina kluba dolazi sad pa da vidimo Ivice da li si jaci od Propadala !!!
1

1912

pre 3 meseca

Kad budu imenovali novog trenera, trebaju da imaju strpljenja što se tiče tog čoveka bez obzira ko će biti u pitanju. Ovako menjajući po 4, 5 trenera u sezoni uprava sama stvara nestabilnost u klubu.
L

Loza

pre 3 meseca

Opet Propadalo jase ovaj prelazni rok nema ko da mu smeta heheheheh !!!
4

474747

pre 3 meseca

Po ovome Vasiljevic je kriv za sve,inace bi se borili sa Zvezdom za prvo mesto,Ko je kriv za druge poraze. Teks sa namerom
m

merakistok

pre 3 meseca

Ovo je sve Vasiljku uradjeno namenski,da se decku zbog jedne utakmice skidaju glavu decko ima 130 utakmica u super ligi a Radnickom ne valja ,tako su prosle sezone uradili Marijanovicu pa nije cudno sto ni jedan Nislija nece u radnicki
P

Pravi Walter

pre 3 meseca

Jel ovi komentari pisani iz štaba stranke??
M

Meraklija_Istok

pre 3 meseca

Ako se neki klub bori 3 godine za grčevit opstanak. To znači da bi na stadion trebalo da se promeni sve, ukljičujući i plačice u WC-u, a kamoli ljude. ("Vlada Ivic") Pa sad ti vidi Gos. TONCEV sta ces da radiš.
S

Stanislav_z

pre 3 meseca

J ane mogu da verujem da je Toncev dozvolio sve ovo da mu radi Propadalo, covek je upropastio ceo klub svakih 6 meseci dovodi po 15 igraca i tako u krug i posle su mu krivi treneri i neko treci, a kad ce on da snosi odgovornost neku IVICE kad. Sramota da zbog njega nece niko na stadion da dodje, a videces i u narednom periodu sta ce biti ako ga ostavis tu gde je. Dosta mu je bilo nakrao se koliko hoces i to sam znas da ti pola kaze a pola sakrije. On se sa tobom igra kao macka i mis, a ti si taj mis samo da znas.
i

istok

pre 3 meseca

Ovo j je tacno u centar !!! Mora da se ocisti sav taj sljam i da krene koliko toliko na bolje, ako ostane ovako sigurno Radnicki ne ce imati ni 20 ljudi na stadion.
?

??

pre 3 meseca

Pa nije toncev radnicki. Prvo njega treba promeniti