TREĆA SMENA: Lopta se opet kotrlja u Meksiku, finiš sezone u brazilskoj Seriji B, Kari opet na Džordža i Lenarda

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.01.21. | 22:55

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Brazil 2)

Oba tima i dalje strepe za opstanak u brazilskoj drugoligaškoj konkurenciji. Konfijansa ima dva boda više od CRB-a. Domaćin ima dve pobede u prethodna tri kola Serije B. U prvom odmeravanju snaga ova dva tima Konfijansa je pobedila sa 1:0. Četiri meča u nizu ova dva kluba nije palo više od dva pogotka.

OPERARIO – OESTE, 23.15

(Fudbal, Brazil 2)

Šest kola pre kraja sezone u drugoj ligi Brazila Oeste je otpisan. Ima samo matematičke šanse da ostane drugoligaš i u narednom šampionatu, ali to bi bilo ravno čudu. Operario je u sredini tabele. Ukoliko bi ostvario očekivani trijumf obezbedio bi mirniji finiš sezone u drugoligaškoj konkurenciji.

SAMPAJO KOREA – KRUZEIRO, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Kruzeiro je u lošoj formi. Bez pobede je već četiri kola i nekadašnji šampion Brazila i Južne Amerike opet strepi za opstanak u Seriji B. Sampajo Korea je dugo pretendovao za ulazak u elitu, ali četiri uzastopna poraza srušile su nadu timu iz Sao Luisa. Sampajo je u prvom delu šampionata pobedio brazilskog velikana u Belo Orizonteu sa 2:1.

PUEBLA – GVADALAHARA, 02.30

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Ove noći počinje novi šampionat Meksiko, Klausura. Apertura je završena pre oko mesec dana trijumfom Leona. Gvadalahara je jedan od favorita za najviši plasman, a na startu gostuju u Puebli. Poznato je da za goste igraju samo domaći igrači. U Aperturi proteklog leta Puebla je bila bolja od nekadašnjeg šampiona, slavila je u gostima sa 1:0.

TIHUANA – UNAM PUMAS, 04.05

(Fudbal, Mesiko – Klausura)

UNAM Pumas iz Meksiko Sitija je prošle sezone bio vicešampion. U velikom finalu, u dvomeču bio je slabiji od Leona. Sada je cilj stepenica više, titula u Klausuri. Proteklog leta Unam je bio ubedljiv protiv Tihuane na svom terenu, slavio je sa 3:0. Pre tog susreta Aperture na tri vezana meča ova dva tima dolazio je tip 0-1 gola. Tihuana na svom terenu ima tri pobede u poslednja četiri susreta protiv ekipe iz prestonice.

MEKARTUR – VELINGTON, 07.05

(Fudbal, Australija)

Mekartur iz Sidneja je novi član elitne australijske lige. Velington je jedini tim sa Novog Zelanda koji igra u A ligi. Velington je na startu šampionata poražen na svom terenu od šampiona Sidneja sa 2:1, dok novi član najbolje lige ima polovičan učinak, po pobedu i poraz. Biće ovo prvi zvanični duel ova dva kluba.

GOLDEN STEJT VORIORS – LOS ANĐELES KLIPERS, 04.00

(Košarka, NBA)

Najzanimljivji meč u NBA ligi igra se u San Francisku. Pre dva dana isti timovi su odmerili snage i tada su bolji bili Klipersi (101:108). Pol Džorž i Kavaj Lenard su predvodili tim iz Los Anđelesa sa po 21 poenom. Loše veče imao je Stef Kari sa samo 13 poena. Pre nekoliko dana Portlandu je ubacio čak 62 poena, što mu je rekord, pa noćas ima šansu da se popravi, našteluje šut i revanšira se za poraz protiv jednog od favorita za titulu.

LOS ANĐELES LEJKERS – ČIKAGO BULS, 04.00

(Košarka, NBA)

Lejkersi su drugi na Zapadu iza najprijatnijeg iznenađenja sezone, Finiks Sansa. Lebron Džejms i drugovi igraju koliko im treba, tek se uigravaju. Bulsi imaju skor 4-5. Oba tima su poražena u proteklog meču, pa je ovo šansa za popravni. Jezerdžije su poraženu u svom Stejpls centru od San Antonija, a šampion teško gubi dva puta u nizu u svojoj dvorani.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara