TREĆA SMENA: Kreće rasplet u NBA ligi, počele kvalifiakacije u Konkakafu za Mundijal

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Košarka, NBA liga)

Konačno, kreće obračun za titulu u NBA ligi. Boston i Dalas su lako rešili finala konferencija, pa su imali više od sedam dana za odmor. Seltiksi su slavili sa 4:0 protiv Indijane, dok su Maveriksi poraženi samo jednom od Minesote. Boston je favorit na papiru. Ima prednost domaćeg terena zbog boljeg plasmana u ligaškom delu sezone. Na jednoj strani biće Džejson Tejtum i Džejlen Braun, a na drugoj Luka Dončić i Kajrvi Irving. Ovi timovi su igrali dva puta u ovom šampionatu i oba puta je dobio Boston.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

HONDURAS – KUBA, 02.30

(Fudbal, kvalifikacije za Mundijal)

Honduras je favorit u Grupi A Konkakafa. U poslednjem meču ovih timova plavo-beli su pobedili na svom terenu sa 4:0 sredinom oktobra. Na četiri od pet poslednjih utakmica ovih reprezentacija, Kuba je samo jednom ostala neporažena protiv narednog rivala.

KOSTARIKA – SVETI KRISTOFOR I NEVIS, 04.30

(Fudbal, kvalifikacije za Mundijal)

Kostarikanci su redovni učesnici Mundijala. U padu su poslednjih godina, ali ne bi trebalo da imaju problema u prvoj fazi kvalifikacija u konkurenciji Grenade, Bahama, Trinidad i Tobaga i Svetog Kristofera i Nevisa. Ove selekcije nikada dosad se nisu sastale. Kostarikanci su bez pobede u dva prethodna prijateljska meča protiv Urugvaja (0:0) i Argentine (1:3).

SALVADOR – PORTORIKO, 04.30

(Fudbal, kvalifikacije za Mundijal)

Salvador i Portoriko počinju noćas kvalifikacije za Mundijal 2026. godine u Konkakafu, odnosno Srednjoj i Severnoj Americi i Karibima. Salvadorci više od dve godine nisu pobedili u svim takmičenjima, odnosno na 22 utakmice.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara