Rade Krunić (©AFP)
Rade Krunić (©AFP)

To je to: Rade Krunić stigao u Zvezdu da hapsi protivnike

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.09.24. | 21:36

Još jedno veliko pojačanje u Ljutice Bogdana

Prvo Nemanja Radonjić, nedugo zatim i Rade Krunić!

Crvena zvezda je ozvaničila još jedno veliko pojačanje u satima pre isteka roka za licenciranje igrača pred grupnu fazu Lige šampiona i sada se još samo čeka Silas. Kako je Mozzart Sport ranije objavio, reprezentativac DR Kongo je potpisao i samo ostaje da to objavi velikan iz Ljutice Bogdana na svom sajtu.

Izabrane vesti

Rade Krunić dolazi da preuzme nimalo lak posao i ulogu koju je u prošloj i na startu ove sezone sa velikim uspehom obavljao In Bom Hvan. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je zadužio dres sa brojem 'šest' i biće zadužen da hapsi protivničke igrače i kvari njihove akcije u veznom redu.

Krunić je dokazani zvezdaš i stiže sa etiketom ogromnog pojačanja. On je zimus prešao u Fenerbahče iz Milana, prvo na pozajmicu da bi letos bio otkupljen za 3.500.000 evra. Posle samo četiri odigrane utakmice ovog leta, odnosno tri minuta u domaćem prvenstvu dobio je poziv koji se ne odbija, od kluba koji mu je u srcu. Jasno je da ga čeka mesto startera, ostaje samo da se vidi kada će debitovati novi vezista Crvene zvezde.

Finansijski, kao ni detalji oko dužine ugovora trenutno nisu poznati. On je ove sezone odigrao još tri utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok je u prošloj godini kao fudbaler Milana i Fenera zbirno skupio 32 nastupa, od čega 10 u Seriji A, četiri u Ligi šampiona, još tri u Ligi konferencije, te 12 u prvenstvu Turske. Zabeležio je jednu asistenciju, u meču Kupa Turske protiv Adane.

Rade Krunić ima iza sebe iskustvo igranja u Srbiji, pošto je nastupao za Donji Srem, potom i Borac iz Čačka, da bi se zatim profilisao kao fudbaler kvaliteta za Seriju A. Pred njim su ozbiljan posao i velika odgovornost.



tagovi

Rade KrunićLetnji prelazni rok 2024FK Crvena zvezdaFenerbahče

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara