Miralem Sulejmani (©Starsport)
Miralem Sulejmani (©Starsport)

Sulejmani ponovo u Humskoj, uloga nova: Biće šef skauting tima Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 15:29

Potpisaće ugovor na dve godine

Prelazni rok se zahuktava, Partizan u gotovo svim klupskim strukturama pravi promene – vreme će pokazati da li samo kozmetičke – ili bar uvodi nova lica. Takvih će biti i u skauting sektoru, novi šef će biti – Miralem Sulejmani.

Pred povratkom je u Humsku, samo što će biti u novoj ulozi, piše Telegraf. Sa vigranjem fudbala na vrhunskom nivou je raskrstio. Od leta 2022. i odlaska iz Jang Bojsa, pa sve do ove zime kada je parafirao za niželigaša, Železničar iz Inđije, nije aktivno igrao. Nekoliko meseci uživanja u čarima Srpske lige i sada fotelja.

Izabrane vesti

Miralem Sulejmani će sa Partizanom naredne sedmice potpisati ugovor na dve godine, vratiće se u klub u kome se afirmisao da pomogne i doprinese boljitku i prekidu suše. Crno-beli nisu bili šampioni Srbije od 2017, a poslednji trofej su osvojili pre pet godina.

Nekadašnjem reprezentativcu Srbije, te igraču Benfike, Ajaksa, Herenvena, Jang Bojsa i Partizana, koji ga je lansirao na veliku pozornicu, pomoćnik će biti Nenad Marinković. On je već obavljao posao skauta, ali u Omladinskoj školi Parnog valjka. Takođe će mu saradnici biti i Filip Osman, David Almazi, koji je u vreme šefovanja Marka Nikolića bio analitičar pri prvom timu.

Miralem Sulejmani je obavio niz sastanaka sa direktorom Milošem Vazurom, piše Telegraf, prihvatio je ponudu i u narednom periodu će biti zadužen za selektiranje i filtriranje igrača, te će blisko sarađivati sa Aleksandrom Stanojevićem tokom njegovog trećeg trenerskog mandata u Humskoj.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK PartizanMiralem Sulejmani

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara