Aranđel Stojković i Martin Frese (©MN Press)
Aranđel Stojković i Martin Frese (©MN Press)

Stanojević precrtao Stojkovića: Partizanov bek na pozajmici u Mađarskoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.06.24. | 11:44

Naredne sezone igraće za Debrecin

Partizan je prethodnog leta TSC-u popunio kasu, izdvojio 150.000 evra za potpis Aranđela Stojkovića. Desni bek je kod Igora Duljaja manje-više bio standardan, imao je minutažu, ali promenom na čelu stručnog štaba okolnosti su se promenile.

Aranđel Stojković nije u planovima Aleksandra Stanojevića, piše Telegraf. To mu je i predočeno tokom priprema, pa desnom beku koji je upisao jedan nastup za reprezentaciju Srbije nije ništa drugo preostalo nego da potraži novu sredinu. Otići će na pozajmici u Debrecin.

Izabrane vesti

Predočio mu je Aleksandar Stanojević da je najbolje da pronađe klub u kome će imati minutažu, u kome neće biti na margini. To je i učinio. Kada je dobio ponudu Debrecina – prihvatio ju je. Iduće sezone će nastupati u mađarskom šampionatu.

Vrlo brzo je Aranđelu Stojkoviću moglo da bude jasno da pada po hijerahiji. Na pripremama u Sloveniji Aleksandar Stanojević je kraj desne aut-linije češće koristio Aleksandra Filipovića i belgijskog defanzivca Natana de Medinu, koji je po vokaciji štoper, ali može da odgovori zahtevima i na drugim pozicijama u dobrani. Konkretno bekovskim.

Aranđel Stojković je prethodne sezone upisao 41 nastup za Partizan u svim takmičenjima, dao je tri i namestio šest golova.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK PartizanDebrecinAranđel Stojković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara