Arijan Ademi i Mario Jurčević (©AFP)
Arijan Ademi i Mario Jurčević (©AFP)

Zaobišao Zvezdu, ali bi mogao u Partizan: Slovenački bek opcija za crno-bele

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 09:54

Mario Jurčević zanimljiv odgovornima iz Humske, tako bar tvrde iz njegove domovine…

Započeo je Partizan veliki remont, prevashodno igračkog kadra, ali do promene je došlo i na poziciji trenera – u Humsku se vratio Aleksandar Stanojević – kao i u klupskim strukturama. Hoće li i u kolikoj meri sve to doprineti da se slika na fudbalskoj mapi promeni – ostaje da se vidi, a mnogo toga zavisiće i od načina na koji crno-beli budu odradili prelazni rok.

Aleksandar Stanojević je locirao probleme i kao jedan od najvećih – ako ne i najveći – locirao je bekovsku poziciju. Konkretno na levoj strani terena, gde ima samo Nikolu Antića. Crno-beli imaju nekoliko opcija, razmatraju angažovanje Artjani Marte, rođenog u Kurasau, kao i perspektivnog rumunskog tinejdžera Andreja Borze, međutim, nisu jedini. Slovenački Planetnogomet plasirao je vest da je odgovornima iz Humske zanimljiv – Mario Jurčević.

Izabrane vesti

Nije prvi put da se Mario Jurčević dovodi u vezu sa klubovima iz Srbije. Pre četiri godine, dok je nastupao za ljubljansku Olimpiju, figurirao je kao pojačanje Crvene zvezde. Tada je Dejan Stanković bio zagrejan da ga potpiše, ali se, na kraju, transfer izjalovio. Momak rođen u Ljubljani je prešao u Osijek, tri godine je bio u gradu na Dravi, da bi se prethodnog leta, kao slobodan igrač, preselio u kiparski Apolon.

Dočekao je Vladana Milojevića, nekoliko meseci sarađivao sa strategom Crvene zvezde, a u narednom periodu bi mogli da budu suparnici. Naravno, ukoliko izbor crno-belih padne na povremenog reprezentativca Slovenije.

Za razliku od Artjani Marte, kome ovog leta ističe ugovor sa Ajaksom, Mario Jurčević je ugovorom za Apolon Limasol vezan još godinu dana. Pitanje je kakva bi formula kod transfera bila primenjena, ukoliko do njega dođe, a što se tiče Andreja Borze, čiji posao se privodi kraju, kako je Mozzart Sport i najavio, bila bi to u pitanju pozajmica sa pravom otkupa.

Partizan ima više opcija, još samo da se odluči i preseče.



tagovi

Letnji prelazni rok 2024FK PartizanApolon LimasolMario Jurčević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara