Komentari na vest

SPISAK NEMAČKE: Otpali Gosens, Humels i Rojs, Flik u misiju povratka na svetski tron poveo taliju iz Brazila!

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Proci ce Nemacka grupu ali maksimum je cetrtfinale.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Nikad tanji u istoriji igrački,bez ikakve dileme ,a pamtim svetska evo 30 godina. Ne pamtim tanje Nemce. Ali opet Nemci su Nemci i uvek favoriti za titulu.
V

Vuk 000

pre preko 1 godinu

Po meni, favorit broj 1 za titulu
B

Bg

pre preko 1 godinu

To je nemoguce pored Brazila i Francuske ali uz Spaniju mogu da budu tu medju 4-5
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Maltene sve zasluzeno i realno. Götze je u jako dobroj Formi, Moukoko takodje zasluzijo. Fülktug naj bollji Nemac sto se tice Bundeslige. Zao mi je Reusa bukvalno da nije od stakla igrao bi verovatno u City-u ili Realu. Jedino mozda Koch iz Leeda sto bi trebao dobiti poziv pre Belle-Kotchapa
J

Jejeje

pre preko 1 godinu

Bela Kocep za 3 klase bolji, budućnost svetskog fudbala
G

Gostto

pre preko 1 godinu

Novi svetski sampioni,raznece sve.Ovaj covek je sa bajernom gazio sve,a sad ima kostur bajern+bombe od igraca iz drugih klubova
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

Najbolji selektor trenutno na svetu+ Jedan od najboljih golmana na svetu+ Kompletni bekovi+ Disciplinovani štoperi+ Tehnički i taktički najbolji vezni na svetu+ Najtalentovaniji napad na svetu= Titula
g

gost123

pre preko 1 godinu

Verovatno ce ovo biti najuigranija reprezentacija na SP. Dosta igraca je igralo zajedno ili igraju. Verovatno postoji mogucnost da Kimiha vrati na desnog beka kao kada je osvojio LS sa Bajernom a da mu zadnji vezni budu Gundogan i Gorecka.
G

Gostivarce

pre preko 1 godinu

Ne svidja mi se ova ekipa ali Nemci mogu da imaju veliku prednost a to su blokovi veliki blokovi Bajerna i Dortmunda znaci uigranost je tu, plus imaš igrace koji su ranije igrali zajedno tipa Haverc, Ridiger ili Ginter, Hofman. Mnogi podcenjuju taj faktor. Šta mi se ne svidja Virc, Verner, Nmeha, Nojhaus i Dahud je bilo jasno da neće biti spremni, povredio se opet i Rojs i tu nema sta da se kaže. Ali čitam komentare po nemackim portalima, Nemci se ljute, vodi 9 odbrambenih igrača a nije napravio mesto za jos jednog klasičnog zadnjeg veznog tipa Andrih, Roze, mozda mladji Kedira, Arnold,Vajgl. .. Realno ovo je tanko ako se povredi Kimih ili Gorecka, imaš još samo Gindogana iz centrale a resto su sve igrači koji mogu da pomognu na toj poziciji ali nije im prirodna i slabiji su u odbrani tipa Musijala itd. Zameraju mu isto recimo što se naprimer Humels dugo slepao na ime a sada kada je u dobroj formi, sad nije tu. Kažu da umesto ovih sto svakako neće igrati, da je tu trebalo da krenu provereniji dakle umesto Kocapa i Adejemija, još jedan zadnji vezni pa mozda cak i Gosens. Fillkruga i Moukoku niko ne zamera, to je okej upali umesto povređenih... Šta se isto zamera nema nikakvog smisla voditi i Klostermana i Kerera. Desnog beka će u nedostatku boljih opcija igrati Hofman iako mu to nije pozicija i onda je mogao Klosterman da podje kao rezerva, pa ako ipak zafali upasce Sule ili Kimih... Vodi covek Kerera da mu bude četvrta opcija na desnom beku i šesta opcija na stoperu... Nema smisla. Tako da su nemci u pravu, ne vidim ni ja logiku zašto je zadnjih 4-5 igraca u rotaciji nagomilao bespotrebno na nekim pozicijama. Imaš 7 igrača koji mogu da igraju stopera ali zato samo 3 koji mogu da igraju zadnjeg veznog. Ili recimo ofanzivni vezni zašto i Gece i Brandt imas već Haverca, Musijalu, Milera šta će ti i peta opcija, izabereš jednog izmedju Gecea i Brandta. Sve u svemu ako se niko ne povredi tokom turnira bice okej opet kažem uigrani su dosta ali mislim da se nepotrebno riskira na nekim pozicijama sada kada možeš da vodiš 26 igrača.
D

Dokoličar

pre preko 1 godinu

Ovo je jako zanimljivo, videti sve selekcije i ko sa kakvim snagama raspolaze, dajte još, kad Pixi bude objavio bice 200 komentara, a ako padne neko iznendadjenje u sastavu još toliko.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Jaki i kompaktni. Uz malo sreće,mogu do samog kraja...
B

Brko

pre preko 1 godinu

Realan domet 1/4 finale. Uz malo sreće mogu i u 1/2 finale. Dalje teško, mada zavisi na koga nalete. Protiv Francuske i Spanije mislim da nemaju neke šanse(osim ako se ne nađu u finalu, tu je sve moguće).
E

E Brko brko

pre preko 1 godinu

Kakve bre Spanije? Zivis u proslosti. Spanija na ovo prvenstvo ide kao najslabija u proteklih 20 godina.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Španija je talentovana nacija, u svim timskim sportovima su sila, i bljesnu kad se i ne nadaš. Ljudi znaju lopte. Zamalo da Euro osvoje, bolji su od Italije daleko
?

???

pre preko 1 godinu

Gde je Timo Verner?
L

Luksi

pre preko 1 godinu

Povredjen je
P

Peperoni

pre preko 1 godinu

Šteta za Humelsa, možda se Hanzi jedino o njega ogrešio. Bolji je svakako od Kočapa i Klostermana. Podlgedao je pod pritiskom javnosti da povede Filkruga, ali pošto im nedostaje prvi špic, opravdano. Za Mukoka je rano, a Adejemi kako igra nije zaslužio poziv. Kad se podvuče crta očekivan spisak. Šteta za malera Rojsa i Vernera. Stranih 11: Nojer - Hofman, Ginter, Ridiger, Raum - Kimih, Gorecka/Gindogan - Sane/Musijala, Miler, Gnabri - Haverc.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Citaj ceo tekst genije !
K

Kljuc

pre preko 1 godinu

Sta pixi glumi? Zasto on ne objavljuje?
x

xnxx

pre preko 1 godinu

Ceka ponedeljak da se zavrse kola u ligama pa ce da sagleda situaciju, jer lako moze da se bilo ko povredi…video si slucaj manea
t

tvrdi pazar

pre preko 1 godinu

ko ce vise platiti
a

alobre

pre preko 1 godinu

Gde je kros bre recite mi da sanjam da nema najvećeg doktora fudbala 😔
B

BH

pre preko 1 godinu

Oprostio se on od reprezentacije
B

Bg

pre preko 1 godinu

Trebali su na spisku da budu Gosens i Virc, steta. U svakom slucaju odlican i mlad tim koji obecava sa ozbiljnim trenerom Flikom.
N

Ne znam sta da kazem

pre preko 1 godinu

Zao me nemaca iskreno, ovo sada i ono 2018 izgleda tuzno u poredjenju sa njima 2014. Dobrih tu igraca ima ne kazem, ali nije mi to ni blizu sam vrh. U ekipi 2014e su igrali Mesut Ozil, Toni Kros, Kedira, Podolski, Filip Lam. Nojer i Miler su bili na vrhuncu u to vreme. Humels i Boateng verovatno najbolji stoperi na svetu u to vreme ili medju najboljima. Bili su strasni, nisu uopste strasni kao pre. Srbija izgleda strasno ako mene pitate, nema tu nekih prezvucnih imena iz velikih klubova, ali kada ih pogledate kako igraju uz par Top igraca poput Tadica, Sergeja, Kostica itd... To je masinerija, poz iz Cg.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Pa puni su mladih igraca, i oni ce nekad biti na vrhuncu sposobni da osvoje SP a mozda je bas ova godina ta. I ti koje si nabrojao nekad su bili mladi i zeleni.
T

Tite

pre preko 1 godinu

Tek ce ti biti zao kad ih Japanci srede na svetskom kao Koreja a sto se tice tog tima iz 2014 kroz iglene usi su se provukli do titule nisu pobedili Ganu 2-2,jedva Ameriku 1-0,u produzecima 2-1 Alzir jedva Francuze jedino Brazil razbili jer se Brazil predao a u finalu tek u produzecima Argentinu bez Di Marie koji je te sezone pokidao kako je igrao za Real
Z

Zoxi

pre preko 1 godinu

Nemci najjaci opet osvajaju svetsko!!!!
b

bruka dobri

pre preko 1 godinu

Perfekcija od tima ,kimih,gorecka,gundoan,musiala,gnabri,sane kako god ih postaviš ima da kidaju ,jedino malo odbrana klimava al su zato golmani top
P

Panzeeer

pre preko 1 godinu

Dosta mladih igraca, njima je, po mom misljenju, prioritet da imaju bazu mladih igraca i nekoliko iskusnih za evropsko kuci sto igraju i cini mi se da uspijevaju za sad a jos ovi mladi ce bit iskusniji za dvije godine i bice opasniji tamo, daleko od toga da ne mogu i na ovo svjetsko nesto da naprave, njemci su to a i imaju kostur igraca iz bundeslige, dosta njih, pogotovo u bajernu, dugo igra zajedno i bice zanimljivo pratiti ih na ovom SP, po mom misljenju ispred engleza kao favoriti, koji su bas razocarenje u zadnjem periodu, mogu njemci daleko dogurat, fina je ovo ekipica a najveci plus u odnosu na neke reprezentacije je flik, koji je vecinu igraca i sam trenirao.
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

Po ovom spisku bih rekao da su jaki ko crna zemlja
D

Dejan 82

pre preko 1 godinu

Nisu, nemaju pravog vođu na terenu. Imaju laku grupa, ali posle im je maksimum četvrtfinale.
s

stankela

pre preko 1 godinu

A šta su nojer,hamels,gorecka,kimih,miler ako nisu vođe
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Nedostaju bekovi i spic, ostalo je odlicno.
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

kako bre nedostaju bekovi, jel pratiš ti fudbal, jel si pogledao nekad Davida Rauma
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Nemci imaju dobru reprezentaciju,a treba uzeti u obzir da uz Špance imaju najboljeg trenera.Mogli bi daleko da doguraju.
A

Allianz

pre preko 1 godinu

Luis Enrike ti jedan od najboljih trenera ??? Koji fi fudbal pratiš
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Allianz što se reprezentacija tiče sem Nemaca nema niko boljeg.Ko je po tebi bolji sem Flika.Pa pogledaj kako je radio u Barsi.A da ti si od onih prepametnih što misle da je i Gvardiola loš trener!
A

Alen RS

pre preko 1 godinu

Njihov Dres kao nas 98........ Dje je Lazar Samardzic ?
D

DeRosi

pre preko 1 godinu

Mogli bi ovo Nemci osvojiti. Ne zbog imena ili tradicije vec zato sto gomila igraca igra zajedno i u klubu a i imaju najbjeg trenera na turniru. Nemaju zvucnu devetku al to par igraca mogu da popune
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Gece 😍😍😍
J

Jaspas

pre preko 1 godinu

Nemci kao i mi, beka ni na vidiku krstenog. Ne znam samo kako su oni to sebi dozvolili, doduse Gvardiola ih zeznuo za Kimiha, pa se ovom svidelo da je zadnji vezni.
F

FilipKv

pre preko 1 godinu

Kimih je inace po vokaciji zadnji vezni, makar je kao takav stigao u Bajern iz tada drugoligaskog Lajpciga. Gvardiola je od Lama napravio zadnjeg veznog, a od Kimiha desnog beka. Sportski pozdrav.
G

Gostivarce

pre preko 1 godinu

Vidi se kolko ne pratiš a lepo ti je odgovorio čovek, sve je u stvari kontra. Ne treba da se žale na Gvardiolu nego da mu se zahvale što im je otvorio jednu opciju više. Kimih je uvek bio zadnji vezni, Gvardiola ga je naučio da igra beka, slično kao i Zincenko što je bio veznjak ali to nekako svi zaboravljaju. Mada kod Gvardiole mislim da je to cesto i namerno, iako znaju ljudi da nije istina, ipak malo da ga napljuju jer nevole njega ili siti.
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Raum i Gunter levo, desno Klosterman, Kimih, Kerer, Zile, Hofman... Kao opcije, nije to uopšte lose. Nojer Raum Ridiger Sloterbek/Zile Kimih Gűndogan Gorecka Musiala Sane Gnabri Miler ce verovatno biti postava kada dodju teške utakmice. Džokeri sa klupe ce biti Haverc, Fulkrug, Hofman, Adejemi, Gece, Brandt... Sasvim ok ekipa.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Odličan tim! U potpunosti sam siguran da će doći bar do polufinala.
P

Princ Persije

pre preko 1 godinu

Ahahaha Engleska favorit tj medju favoritima
L

Luka muka

pre preko 1 godinu

Da se ne zovu Nemacka mnogi bi podcenili ovaj sastav ali istorija nas je vec naucila nikad ne otpisuj Nemce u fudbalu i Ruse u ratu
3

3579

pre preko 1 godinu

Најмање Немаца у репрезентацији
M

MirkoSirko

pre preko 1 godinu

17 Nemaca, 5 Polu-nemaca i 4 "stranca" - Ako ćeš baš da brojiš krvna zrnca.
K

Kimarica

pre preko 1 godinu

Kočap Kamerunac rođen u Francuskoj, nastupa za Nemačku... Kuda ide fudbal...
1

1315

pre preko 1 godinu

Fali im klasicna devetka da mogu da se bore za titulu
M

Marko Kraljević 1985

pre preko 1 godinu

Najopasniji su kad na njih niko ne računa !
I

I

pre preko 1 godinu

Na šta spade Nemačka :D

Mali peca

pre preko 1 godinu

al je ovaj rojs baksuz ,pa ovo je strasno 2 svecka I evropska prvenstva propusti zbog povrede
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Sta je sebi Gosens uradio time sto je isforsirao transfer u Inter..? Prije godinu ipo najbopji igrac Njemacke na Euru, medju najboljim i najefikasnijim wingbackovima na svijetu, odes grijati klupu Di Marku i ne mozes upasti medju 26 igraca..sam sebe unistio.
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Da li je istina sto su drugi mediji objaivli da Mitar i Vlahovih nece igrati protiv Brazila?
I

Istina

pre preko 1 godinu

Igrace Zigic i Pantelic