Komentari na vest

Spajić: Nedopustiv broj šansi koje nismo iskoristili; Baždar: Nadamo se pobedi u sredu

I

Imre

pre 13 dana

Ne pravite se blesavi, sebičnost je razlog neefikasnosti, jer Bukari, Kanga, Katai, Kraso, igraju samo za sebe, a ne za tim. A videste li kako Baždar u skoku asistira glavom unazad, mimo svih rezona, ali za tim, e to ni jedan naš igrač ne bi uradio, oni teže samoisticanju!
N

Niko ne može...

pre 13 dana

...da zabrani sudiji da svira penala koliko god treba i da produži utakmicu dok posao ne bude završen.
m

molim?

pre 13 dana

Utakmica je produžena 15 minuta, i to je realno, a igralo se 20 minuta, iako je Zvezda vodila, ali i to je realno. I da ste dali gol nakon 20 minuta produžetka, meni kao Zvezdašu ništa ne bi bilo sporno, jer se gubilo vreme. Pogledaj sutra snimak svih golova, celih akcija, pa budi čovek i reci, jesu li bili penali, ofsajd, jel bio faul nad Svetom, jel Severina dao gol iz akcije koja je trebalo da bude prekinuta i tako dalje. Mene kao Zvezdaša boli pristup našeg trenera i guranje igrača kojima nije mesto u timu. Ovo je vaš maksimum, čestitam na tome.

Babazaneti

pre 13 dana

Pa sudija nije produžio vreme samo za nas, već i za vas. Trebali ste ga iskoristiti da postignete pogodak za pobedu, ko vam je sad kriv?

PFK NIŠ

pre 13 dana

Zrikavo go*no ne place sada...

Srpski samuraj

pre 13 dana

Ali zato ti, mukice naša virtuelna, plačeš non stop! 😄 Kada izlaziš napolje i zašto nikad? 😄

PFK NIŠ

pre 13 dana

Moj ti bas cesto u ustima...
G

Gugov

pre 13 dana

Miloju je ipak pomalo sramota da konstantno dobija utakmice na ovakav nacin te nije zelo da daje bilo kakve izjave, realno sramota ga.