©Starsport
©Starsport

Spajić: Nedopustiv broj šansi koje nismo iskoristili; Baždar: Nadamo se pobedi u sredu

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.24. | 20:41

Akteri derbija već gledaju ka susretu u Kupu Srbije

Pobeda Crvene zvezde u derbiju posle preokreta (3:2) donela je lideru šampionata dvocifrenu bodovnu razliku, a utiske još na terenu sumirali su akteri sa obe strene.

Samed Baždar, strelac prvog gola na večerašnjem susretu istakao je nadu u bolji ishod po crno-bele već u sredu kada će se isti timovi sastati u polufinalu Kupa Srbije.

Izabrane vesti

"Drago mi je zbog gola i što sam pomogao ekipi. Ipak, žao mi je što smo izgubili, ali u sredu nas očekuje već novi derbi i nadamo se pobedi tada", rekao je mladi ofanzivac gostiju.

Goleadu je počeo biser crno-belih, ali je poslednju reč imao Aleksandar Katai koji je iz penala postavio konačni rezultat.

"Ovde sam jedan od starijih igrača. Preuzeo sam odgovornost i pogodio. Kanga nije bio na terenu, ali da jeste - prepustio bih njemu penal".

Ustiske posle pobede sumirao je i Uroš Spajić.

"Prošli put je bilo frustracije, i sada je bilo frustracije. Treba da budemo zadovoljni pobedom, ali je broj šansi koje nismo iskoristili nedopuastiv. Partizanu čestitaam, praktično svaku priliku su iskoristili. Pokazali smo karakter, hvala publici i već u sredu imamo novu utakmicu, možda i važniju nego ovu", rekao je štoper Zvezde.


tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanSamed BaždarAleksandar KataiUroš Spajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara