©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Profi priča

Vreme čitanja: 3min | pet. 06.03.20. | 08:04

Pogledajte ko vam je 5. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

FAJENORD - NAC BREDA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 7:1

Igra mačke i miša u Roterdamu. Vrlo dobro igra Fajernord otkako je Dik Advokat seo na klupu, a imaće priliku i da se bori za trofej, pošto je bio raspucan u polufinalu Kupa Holandije. Još u prvom poluvremenu spakovao je pet komada u mrežu gostiju i zakazao duel sa Utrehtom, koji je prethodne noći eliminisao Ajaks.

Izveštaj pročitajte OVDE.

DERBI - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:3

Ugodno veče za navijače Crvenih đavola. Kompletan posao na Prajd parku završili su njihovi miljenici za samo osam minuta, jer su imali raspoloženog Luka Šoa, da u 33. pogodi cilj, a u 41. asistira Odionu Igalu za komotnih 2:0 posle prvog dela. Nigerijac je u nastavku samo potvrdio trijumf.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SALCBURG – LASK (tip 1, kvota 2,25), rezultat 1:0

Možda mu izmiče titula, možda će mu je oteti baš večerašnji rival, ali je u direktnom obračunu Salcburg pokazao da je u ovom trenutku bolji od LASK-a. U polufinalu Kupa Austrije tim iz Mocartovog grada je slavio minamalnu, ali zasluženu pobedu, zahvaljujući pogotku Hvanga, napadača iz Južne Koreje u 50. minutu.

AL AIN - AL FUJARAH (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 2:1

Drugoplasirani tim prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata pošteno se namučio da osvoji tri boda u meču 18. kola. Gubio je od trećeg minuta, ali nije odustajao, pa je pogocima u 56. i 77. osvojio tri boda i nastavio da pritiska lidera, Al Ahli iz Dubaija.

KABILE - BEL ABES (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 2:0

Nek’ je slavljen Abdeluahid Belgherbi, pošto se sa dva gola (u devetom i 75. minutu) postarao da domaćin opravda ulogu favorita u 21. kolu prvenstva Alžira. Valja znati za neke buduće izazove...

AKRANES – LEIKNIR (tip 1, kvota 1,38), rezultat 4:1

Lak posao za domaćina u četvrtom kolu Liga kupa Islanda. Junak večeri zove se Trigvi Haraldson, autor het-trika. Od toga je dva gola postigao u prvom delu, čime je pogurao svoj tim ka slavlju, a vama obezbedio bezbrižno praćenje ostatka meča.

SENT ETJEN – REN (tip GG, kvota 1,98), rezultat 2:1

Bilo je uzbudljivo na stadionu „Žofroa Gišar“, odluka o finalisti Kupa Francuske pala je tek u četvrtom minutu nadoknade, međutim, za vas stresa nije bilo, jer ste uglavnom tipovali da će pasti po gol sa obe strane. Taj posao završen je u prvom poluvremenu, pošto je Nijang doneo prednost Renu, a Kolodžejdžak uzvratio pred odlazak na pauzu.

Izveštaj pročitajte OVDE.

HERMENŠTAT – FCSB (tip 2, kvota 1,65), rezultat 1:2

Srećno da srećnije ne može, bivša Steaua plasirala se u polufinale Kupa Rumunije. Preimenovani velikan iz Bukurešta mučio se na gostovanju Hermenštatu, gubio sve do 84. minuta, da bi se spasao na volšeban način. Izjednačenje mu je u 84. minutu doneo Srđan Lučin autogolom, da bi se u 90. Florinel Koman na pas Denisa Mana postarao da dođe dvojka.

PRECRTANO

HORSENS – SILKEBORG (tip 1, kvota 2,10), rezultat 1:1

Jeste Horsens prošao dalje, ali je to učinio tek boljim izvođenjem jedanaesteraca (8:7). Što se regularnog toka tiče, vodio je domaćin od 22. minuta pogotkom Franstena, ali je Madsen u 71. doneo izjednačenje i uveo meč u produžetke, što vam je automatski srušilo tikete.

RANDERS – SONERIJSKE (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:2

Delovalo je posle gola Gravea već u petom minutu da utakmica ide u željenom smeru. Ništa nije nagoveštavalo probleme, sve do 66. minuta kad je trener gostiju poslao na teren Andresa Jakobsena, a ovaj u prvom kontaktu sa loptom poravnao, da bi Frederiksen minut pre kraja potpuno preokrenuo rezultat u četvrtfinalu Kupa Danske.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara