Kakva partija Ernana Barkosa – četiri gola! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.03.20. | 16:25

Nekadašnji napadač Crvene zvezde predvodio Bašundara Kingse iz Bangladaša do pobede protiv TC Sporta – 5:1

Mnogo toga je napisano o karijeri Ernana Barkosa posle Crvene zvezde. Argentinski napadač se preporodio posle odlaska sa Marakane, stigao je i do dresa reprezentacije Argentine. Pokazao je da može da igra fudbal na visokom nivou, a danas demonstrira da i u jesenjoj karijeri ima istančan njuh za gol.

Ove godine Ernan Barkos postao jr najskuplji igrač Bangladeša, pošto je pojačao tamošnje Bašundar Kingse. I čini se da je napravio pravi potez. Aktuleni klub Barkos je vodio do pobede u okviru AFC kupa (drugog po snazi kontinentalnog takmičenja u Aziji). Tim sa Sejšela TC Sport bio je lak zalogaj (5:1), posebno ako se zna da je Barkos inspirisan.

Izabrane vesti

Na kraju je postigao četiri gola. Bio je nepogfrešiv u situacijama koje su ličile na šanse.

Prva dva pogotka Barkos je postigao u razmaku od osam minuta. I skoro na identičan način. Bio je najviši u skoku posle centrašuta sa strane i lako savladao suparničkog golmana. Tim iz Sejšela je između ta dva gola uspeo da izjednači, ali nije mogao protiv rasploženog Barkosa.

Barkos je svoj pir nastavio u 68. minutu kada je pogodio sa penala, da bi u zaostavnom vremenu stavio tačku na ubedljiv trijumf predstavnika Bangladeša.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara