©MN Press
©MN Press

Samardžić želja Rosonera: Milan sprema čistku da bi stvorio prostor za Srbina

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.24. | 23:27

Fudbaler Udinezea bi karijeru mogao da nastavi na San Siru

Dospeo je Lazar Samardžić na radar Milana, međutim prethodnih dana Srbin se pominjao tek kao alternativa u slučaju da ne dođe do realizacije transfera Jusufa Fofane.

U konkurenciji centralnih veznih igrača koji bi mogli da pojačaju Rosonere fudbaleru Monaka pripala je pol pozicija, ali kako stvari stoje godište u krštenici i nešto manje obeštećenje bili su dovoljni da na San Siru fokus preusmere na igrača Udinezea.

Izabrane vesti

Prema navodima Gazete Milan je zainteresovan za angažman Srbina, te je uprava kluba spremna da uđe u pregovore tokom narednih nedelja.

Isti izvor ističe da je, pre nego što članovi Serije A započnu pregovore, pred Rosonerima zadatak da stvore prostor za Samardžića, te će klub saslušati eventualne ponude za Jasina Adlija i Tomaza Pobegu.

Pre nego što je dospeo na listu želja Paula Fonseke, Samardžić se ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje Lacija, Fenerbahčea i Notingem Foresta.

Srpski vezni fudbaler bio je u centru pažnje i tokom prethodnih prelaznih rokova, prethodnog leta je postojalo interesovanje Intera, usledili su pregovori posle kojih je igrač bio podvrgnut lekarskim pregledima, ali je iznenadna težnja za unosnijim ličnim uslovima dovela do propasti transfera.

Potraživanja Samardžića i njegovih zastupnika su razbesnela Neroazure, koji su odustali od čitavog posla. Kasnije, govorilo se i o potencijalnom transferu srpskog reprezentativca u Napulj, ali ni taj posao nije realizovan.

Nekadašnji đak Hertine škole, a kasnije igrač Lajpciga, u Udinezeu je od leta 2021. godine i sa 22 godine je u idealnoj situaciji da napravi iskorak i oproba se na višem nivou.


tagovi

MilanLazar SamardžićUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara