(©Reuters)
(©Reuters)

Šumari dovode „paket“ iz Srbije: Posle Blekija na meti i Samardžić

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 18:46

Vreme za odlazak iz Udinezea

Bila je reprezentacija Srbije jedna od najlošijih na Evropskom prvenstvu, ali to nije ubilo cenu igračima, niti oborilo interesovanje za njih.

Štaviše, Notingem Forest planira da dovede „paket“ srpskih reprezentativaca. Dok se računa da je dolazak Nikole Milenkovića gotova stvar, na mesti Šumara je i Lazar Samardžić!

Izabrane vesti

Kako piše italijanski Skaj, Notingem je bacio oko i na vezistu Udinezea, koji takođe, poput Milenkovića, očekuje da napravi iskorak u karijeri ovog leta. Samardžić je u prethodnih godinu dana dovođen u vezu sa Interom, pa sa Napolijem, ovog leta se pominjalo da i u Juventusu i Laciju razmišljaju o njemu, ali taj konačni odlazak sa „Frijulija“ nikako da se desi.

Nekadašnji đak Hertine škole, a kasnije igrač Red Bul Lajpciga je u Udinezeu od leta 2021. godine i sada, kada ima 22 leta, pravi je trenutak da promeni sredinu i oproba se na višem nivou. Od toga bi trebalo da profitira i reprezentacija Srbije, pošto je Samardžić viđen za naslednika Dušana Tadića, za igrača koji će biti glavni kreator igre Orlova od septembra kada krene Liga nacija.

Samardžić je na Evropskom prvenstvu bio starter na utakmici protiv Danske, ali je zamenjen posle 45 minuta, dok je protiv Slovenije u igru ušao u finišu.


tagovi

Lazar SamardžićNikola MilenkovićNotingem ForestPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara