Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Pola-pola

Vreme čitanja: 5min | ned. 27.10.19. | 09:10

Pogledajte ko vam je 26. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BAJERN MINHEN - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 2:1
Uoči početka sezone čak je i Robert Levandovski javno govorio da Borusija sada ima bolji tim od Bavaraca i da je sasvim moguće da dođe do smene na nemačkom krovu. Ali sa ovih sedam uzastopnih titula čini se da je Bajern “privatizovao” Bundesligu. Robert Levandovski svakako jeste. I kako vreme odmiče postaje sve jasnije da je gigant iz Minhena ipak dimenzija za sebe. Posle devetog stvari su se vratile u normalu, pošto je Borusija - i ovog puta bez Džejdona Sanča koji šefu nije "otplatio dug" zbog kašnjenja - podbacila u Rurskom derbiju sa Šalkeom, dok je Bajern, uz malu pomoć sreće, gol mašine Levandvskog i Manuela Nojera savladao Union sa 2:1 i vratio se na čelo tabele!

Pročitajte opširnije u izveštaju.

BARNLI - ČELSI (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:4
Konačno, Čelsi je danas dočekao fudbalsku eksploziju Kristijana Pulišića! Amerikanac je het-trikom razneo Barnli u gostima, pokazao blistav talenat i doneo Čelsiju pobedu od 4:2. Sa četiri vezana trijumfa u ligi, Plavci su se izjednačili sa trećeplasiranim Lesterom i prišli samo na dva boda zaostatka Mančester Sitiju.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

LION - MEC (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Izdvojićemo pobedu Liona nad Mecom, ne toliko zbog rezultata od 2:0 već zato što je Olimpik – a to se graniči sa rubrikom verovali ili ne – upisao prvenac u Ligi 1 još od avgustovskih 6:0 protiv Anžea. Srećom po vas, proradili su baš kada treba i doneli su vam lepog keca na ovoj utakmici.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

FENERBAHČE - KONJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 5:1
Imali su kadrovskih problema na početku sezone, ali kad Fenerbahče izvede najjači sastav čini se da u Turskoj nema ko da ga zaustavi. Sasvim solidna Konja osetila je to i na svojoj koži, pošto je Gari Rodrigez odigrao najbolji meč u Fenerovom dresu, a Vedat Murići sve začinio projektilom za konačnih 5:1 i euforiju navijača na “Šukru Saračoglu” stadionu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ATLETIKO MADRID - ATLETIK BILBAO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Anhel Korea je pakovao, Saul Njigez i Alvaro Morata pogađali za 2:0, Madrid je pevao Kokeu, ali najjači utisak sa derbi meča 10. kola Primere – u odsustvu odloženog El Klasika Barselone i Real Madrida – jeste neverovatan statistički podatak koji svedoči o Oblakovoj supremaciji. U 64. minutu je sve bilo gotovo, pošto je Koke – zviždao mu je deo Atletikovih navijača nakon blede partije protiv Bajera, ali se tribina danas “oprala” gromoglasnim ovacijama za kapitena – izbacio Koreu na desnom boku, Argentinac je opet bio brži od čuvara i potom na suprotnoj stative pronašao Alvara Moratu. Nije tu ni moglo da bude greške, Morata je “završio” goste.

Pročitajte opšrinije u izveštaju

PRECRTANO

FRAJBURG - LAJPCIG (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:1
Bledo izdanje Milionera je pored Bajerna iskoristio i Frajburg, koji je mimo svih očekivanja šokirao RB Lajcig i rezultatom 2:1 probio se do drugog mesta na tabeli! Nikolas Hofer i Nils Peters su potpisali golove domaćeg tima, ali je pobedu režirao trener Kristijan Strajh, koji je već u 36. minutu povukao nepopularan potez i zbog loše igre izveo sa terena 20-godišnjeg Lina Tempelmana,  u igru poslao Vinčenca Grifa, asistenta kod drugog pogotka domaćeg tima.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

VBA - ČARLTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:2
VBA je dočekao Čarlton i mučio se sve do 81. minuta, dok ga je na kraju dočekao hladan tuš - 2:2. Iako je domaći tim poveo u 10. minutu, Čarlton je preko Bona doveo rezultat na 1:1. I tako je bilo sve do same završnice u kojoj je Robson Kanu pogodio i ponovo se istakao kao spasilac svog tima. I to sve u situaciji sa igračem manje jer je crveni karton dobio Ferguson u 67. minutu utakmice. Ali, tu nije bio kraj pa je u nadoknadi vremena Kulen doneo izjednačenje na 2:2 i tako postavio konačan rezultat.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

INTER - PARMA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:2
Dobio je Inter sjajne vesti uoči meča sa Parmom na Meaci. Kiks Juventusa u Lećeu je Nerazurima otvorio put da se vrate na prvo mesto Serije A. Imperativ pobede i motiv da slome Krstaše su postali još veći. Ali, na kraju su ga VAR i milimetri spasili poraza na svom terenu od opasne Parme. Sa golom i asistencijom, Interov bivši igrač Jan Karamo je doneo Parmi munjevit preokret na Meaci, ali je video tehnologija donela Interu izjednačenje i konačnih 2:2. Tako da Nerazuri opet ostaju na bod od lidera Juventusa.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

LEVERKUZEN - VERDER (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:2
Neutralni posmatrači verovatno bi uživali. Navijači Bajera i Verdera doživljavali su frasove. I što je najgore, na kraju ni jedni ni drugi nisu dobili priliku da se raduju, iako su na Baj Areni prisustvovali ne toliko kvalitetnom, ali sigurno uzbudljivom susretu – 2:2 za kraj današnjeg programa u Bundesligi.

VITESE - DEN HAG (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 0:2

Posle četiri pobede zaredom i generalno dobre forme od početka sezone, Vitese je zaustavljen.Žuto-crni su ove sezone na svom stadionu u Arnemu pobedili sve mečeve osim Ajaksa sa kojim su igrali 2:2, ali su večeras svojim navijačima servirali gorku pilulu. Poraženi su na svom Gelredomu 0:2 od Den Haga. Den Hag je imao start iz snova na Gelredomu. Posle samo dva minuta igre, Krisensio Samervil je doveo goste u vođstvo pošto se lepo snašao na petercu i oborio je rekord star 60 godina. Sa 17 godina i i 361 danima, Samervil je postao najmlađi strelac Den Haga u istoriji Eredivizije. Oborio je rekord Japa Advokata (Dikov stariji brat) koji je 1959 godine imao 18 godina i 42 dana kada je dao prvi prvenstveni gol za Den Hag.

Pročitajte opširnije u izveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara