©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Pale dvojke na Lacio, Mančester junajted i PSŽ

Vreme čitanja: 4min | čet. 05.11.20. | 08:25

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - REN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

To je sada već ozbiljna serija! Čelsi nije još došao do samog vrha Premijer lige, progurao se do sedmog mesta, ali je uhvatio dobar vetar i sada mu preostaje da na tom talasu gura napred. Peta utakmica uzastopno u kojoj Plavci nisu primili gol! Tri u Premijer ligi, a druga u Ligi šampiona. Ren je uradio sve u korist svoje štete večeras na Stamford bridžu, a timovi kao što je Čelsi su preozbiljni da takve darove ne bi oberučke prihvatili.

Opširnije OVDE.

FERENCVAROŠ - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:4

Mađarski predstavnik jednostavno nije kvalitet za Ligu šampiona, pokazao mu je to Juventus s laganih četiri komada, po dva su dali Alvaro Morata i Paulo Dibala. Torino je očigledno raj za Moratu, već šest njegovih golova u sedam utakmica ove sezone, nigde se on ne oseća tako lepo kao u Juventusu. Juventus dakle na koti šest, nekako nemamo sumnju da će biti na devet kad u sledećem kolu još jednom savlada Mađare, sada kao domaćin.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - KRASNODAR (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:2

Sevilja je napravila veleobrt kod kuće protiv Krasnodara i napravila veliki korak ka plasmanu u prolećnu fazu takmičenja. Ruskom timu ostaje da se češka po glavi sa pitanjem kako može da se izgubi meč u kojem se povede 2:0, a na 2:1 protivnik ostane sa igračem manje.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - DINAMO K. (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 2:1

Dalo se pretpostaviti, Barselona je stigla do tri boda u sudaru sa kijevskim Dinamo pobedom od 2:1. Međutim, onaj ko nije gledao mučenje Blaugrane nasred stadiona Kamp Nou – čitaj: bravura Mark Andrea Ter Štegena – ne bi mogao ni da pretpostavi kroz kakvu golgotu su prošli izabranici Ronalda Kumana. Lionel Mesi i Đerar Pike su bili strelci, ali ako ćemo da pričamo o junacima onda je to bez sumnje nemački golman, koji je pri vođstvu domaćeg tima od 1:0 s nekoliko čarobnih parada sačuvao Katalonce u životu.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - DORTMUND (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 0:3

Liga šampiona je Halandovo igralište. U 11. nastupu u kontinentalnoj eliti 20-godišnje čudo od detea je sa dva šamara otreznilo je Klub Briž koji se nadao da na svom Jan Brejdelu, u trećem kolu grupne faze može da iznenadi favorita i preuzme lidersku poziciju. Već posle prvog poluvremena bilo je jasno da će poraz šampiona Belgije biti ubedljiv.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BAŠAKŠEHIR - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Jedino što je Junajted pokazao u Istanbulu bio je taj stav velikog kluba i to samo u uvodnim trenucima. Došao je po sva tri boda i od prvog sudijskog zvižduka krenuo po pobedu. Toliko da je zaboravio da se fudbal ne igra samo u napred, već da ima i ta odbranu. Tim Olea Gunara Solksjera večeras je izgledao kao kad niže razrede osnovne škole pustite da istrče na teren, pa svi jure za loptom u isto vreme.

Opširnije OVDE.

ZENIT – LACIO (tip 2, kvota 2,95) - rezultat 1:1

Neko bi rekao, gledajući kako se kretao rezultat, da ruski prvak ima za čim da žali, da mu je izmakla pobeda u 3. kolu Lige šampiona nad Lacijom. A, istina je da tim iz Sankt Peterburga može da bude prezadovoljan bodom, jer su Rimljani bili daleko bolji tim na terenu. I pre gola Zenita, a pogotovo nakon njega. Pa i posle izjednačenja. Zenit je ostao bez pobede i posle 3. kola grupne faze, dok je Lacio i dalje neporažen.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - PSŽ (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:1

Pari Sen Žermen je u problemu. Umesto da dobije Lajpcig - a imao je odličnu šansu za to - on je izgubio u Nemačkoj i tako sada ima samo tri boda posle tri utakmice u Ligi šampiona. Nije Svece motivisao čak ni kiks Mančestera, nije im bilo dovoljno što su vodili i imali uz to i penal. Lajpcig je odigrao mušku utakmicu i tim Julijana Nagelsmana je brzom i oštrom igrom iznervirao i stavio na muke Tomasa Tuhela i njegov vod.

Opširnije OVDE.

REDING - PRESTON (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:3

Tim Veljka Paunovića je neočekivano kod kuće poklekao pred Prestonom i propustio šansu da se učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli sa šest bodova prednosti nad najbližim rivalima, Sinkler, Ris i Pots su rešetali domaćina pa je do skoro najbolja odbrana Čempionšipa drrugi put zaredom primila tri gola.

Opširnije OVDE.

BIRMINGEM – VIKOMB (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Domaćin je kiksnuo protiv autsajdera i prekinuo mini-seriju od dve pobede, Vikomb je vezao drugi trijumf u Čempionšipu i sada je, posle očajnog starta, na mnogo pristojnijih sedam bodova.Birmingem je imao prednost od 40. do 75. minuta kada je izjednačio Kašket, a u drugom minutu sudijske nadoknade Pedersen je autogolom izazvao veliko slavlje gostujućeg sastava.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara