Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Reprezentativne majstorije

Vreme čitanja: 3min | pon. 18.11.19. | 08:00

Pogledajte ko vam je 17. novembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LUKSEMBURG – PORTUGAL (tip 2, kvota 1,07), rezultat 0:2

Nadali smo se da bi Luksemburžani mogli da nam pomognu i sapletu favorita, ali od iznenađenja ni traga ni glasa. Portugalci su umešno kontrolisali poslednju utakmicu kvalifiakcione Grupe B i golovima Bruna Fernandeša i Kristijana Ronalda osigurali plasman na EURO.

Izveštaj pročitajte OVDE.

KOSOVO* - ENGLESKA (tip 2, kvota 1,40), rezultat 0:4

Ovo je bilo rutinski. Došli su Ostrvljani u Prištinu i pokazali da imaju selekciju sposobnu da napadne evropski vrh. Polufinalista minulog Mundijla pobedu je najavio pogotkom Harija Vinksa u 32. minutu, da bi razliku u klasi u nastavku demonstrirali Hari KejnMarkus Rašford i Mejson Maunt.

Izveštaj pročitajte OVDE.

ALBANIJA - FRANCUSKA (tip 2, kvota 1,33), rezultat 0:2

Sve je u Grupi H bilo rešeno pre poslednjeg kola, ali su se Francuzi kao aktuelni svetski prvaci postarao da opravdaju renome u Tirani. U glavnoj ulozi Antoan Grizman. Najpre asistencija Korentinu Tolisou, potom i pogodak kojim je već na isteku pola sata uveo utakmicu u mirnu zonu.

Izveštaj pročitajte OVDE.

ANDORA - TURSKA (tip 2, kvota 1,20), rezultat 0:2

Kako je igrala tokom celih kvalifikacija, takva je bila Turska i u desetom kolu. Na gostovanju slabašnoj Andori u junaka je iztrastao prvotimac Valjadolida Enes Unal, strelac dva gola u ranoj fazi susteta.

Izveštaj pročitajte OVDE.

MOLDAVIJA - ISLAND (tip 2, kvota 1,50), rezultat 1:2

I Islanđani su opravdali vaše poverenje. Tačnije, učinili su to Birkir Bjarnason i Gilfi Sigurdson, s tim što je veznjak Evertona mogao slavlje u Kišinjevu da učini ubedljivijim, da je iskoristio jedanaesterac. Ne mari.

Izveštaj pročitajte OVDE.

JUŽNA AFRIKA - SUDAN (tip 1, kvota 1,38), rezultat 1:0

Čim je pre tri dana izgubila na gostovanju Gani postalo je jasno da Bafana-Bafana mora da se „čupa“ u drugom kolu kvalifikacija za Kup afričkih nacija. I uspela je. Mada, jedva. Strelac pobedničkog gola za domaćina bio je vezista Gengana Piri, u poslednjem minutu prvog poluvremena.

LESOTO – NIGERIJA (tip 2, kvota 1,40), rezultat 2:4

Posle ozbiljnih problema koje je imala tokom cele kalendarske godine, reprezenatcija Nigerije konačno liči na sebe, pa sa dve pobede vodi na tabeli Grupe L kvalifikacija za Kup afričkih nacija. Nigerijci su bili bolji od Lesota, za šta mogu da zahavle Aleksu IvobijuSamuelu Čukvuezeu i Lilovom napadaču Viktoru Osimenu.

ESVATINI – SENEGAL (tip 2, kvota 1,15), rezultat 1:4

Rutinsko slavlje Senegala nad nemoćnom selekcijom nekadašnjeg Svazilenda. Dominirao je napadač Bristol Sitija Famara Didiju, strelac het-trika i to pošto je, pri rezultatu 0:0 u desetom minutu promašio penal. U drugom delu je u razmaku od 58. do 67. minuta triput tresao mrežu domaćina i omogućio prolaz još jednog zicera.

KAMBUR – ALMERE (tip 1, kvota 1,55), rezultat 3:1

Sve ozbiljniju kandidaturu istakao je Kambur da se vrati u društvo najboljih holandskih klubova. Svedoči o tome i pobeda u 15. kolu Druge lige nad Amereom, izvojevana bez mnogo muke. Domaćin je još u prvom poluvremenu stekao komotnu prednost od dva gola, a kad je Jakobs na isteku sata igre pogogodio za 3:0 postalo je jasno da je zicer uhvaćen.

PRECRTANO

BUGARSKA – ČEŠKA (tip 2, kvota 1,70), rezultat 1:0

Očekivali ste da posle preoktreta proitv samoproklamovane države Kosovo Česi potvrde kvalitet u Sofiji, ali nisu mogli ni pred praznim tribinama čak ni do boda. Vasil Božikov je početkom drugog poluvremena doneo Bugarima prvu pobedu posle posta od 12 utakmica.

Izveštaj pročitajte OVDE.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara