REZZIME DANA (ponedeljak): Poljska oduševila, Egipat razočarao

Vreme čitanja: 3min | pon. 10.06.24. | 23:19

Pročitajte ko vam je doneo novac 10. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ČEŠKA - MAKEDONIJA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Malo je falilo da Česi odu na Evropsko prvenstvo nedovoljno dobro raspoloženi. Makedonci su do poslednjih trenutaka utakmice držali egal, a onda je Antonjin Barak dao gol u devetom minutu nadoknade i tako učinio generalnu probu Knedlički pred EURO uspešnom. Česi će na kontinentalnom turniru biti smešteni u grupu s Portugalom, Turskom i Gruzijom.

GANA - CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:3

Svi su verovali u laganu i ubedljivu pobedu Gane, na kraju je Centralnoafrička Republika pružila žestok otpor i umalo napravila prvorazrednu senzaciju! No,u drugom poluvremenu Gana je zaigrala dosta bolje i odnela pobedu koja je i vama donela zaradu.

HOLANDIJA - ISLAND (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:0

Nije baš Holandija ključala od Euforije pred Evropsko prvenstvo, ali su reprezentativci u susret odlasku u Nemačku odlučili da ipak podignu temperaturu nacije sa dve dominantne pobede. Pre četiri dana deklasirali su Kanadu, a večeras, na krcatom De Kajpu blesnuli i u generalnoj probi. Sa tri pogotka častili su su Island, reprezentaciju koja je nedavno naterala Vembli da izviždi Engleze - 4:0.

Opširnije OVDE.

KLAIPOLE - MERCEDES (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:0

U utakmici trećeg ranga takmičenja argentinskog fudbala Klaipole je trijumfovao minimalnim rezultatom, a gol za pobedu dao je Matijas Nikolas Koseli u 47. minutu. Klajpole je šesti, a Mercedes 20. na tabeli od 25 klubova u ligi.

POLJSKA - TURSKA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Ako nas je neka evropska reprezentacija prethodnih godina redovno podsećala na Srbiju po pitanju čudnih (najblaže rečeno) ili nesrećnih okolnosti koje bi propratile učešća na velikim takmičenjima to bi bila Poljska. I jedne i druge Orlove često prate kontroverzne situacije pred i u toku Svetskih i Evropskih prvenstava, a kada se to i ne dogodi tu su maleri na sportskom terenu da zagorčaju život.Jeste selekcija Mihala Probijerža trijumfovala protiv Turske 2:1 (1:0) u poslednjoj utakmici pred start kontinentalnog turnira u Nemačkoj, ali je to u čitavoj situaciji najmanje bitno.

Opširnije OVDE.

OPSAL - MJONDALEN II (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:0

U utakmici trećeg ranga takmičenja norveškog fudbala Opsal je pobedio 2:0 i tako produbio krizu Mjondalena, koji sada ima učinak od dva remija i osam poraza iz deset utakmica. Domaćin posle trijumfa protiv fenjeraša zauzima osmo mesto na tabeli od 14 klubova.

PRECRTANO

BENIN - NIGERIJA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Selekcija Benina porazila je Nigeriju 2:1 (2:1) u četvrtom kolu afričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstva, a Super orlovi su nastavili seriju katastrofalnih rezultata. Ekipa Žozea Peseira osvojila je samo tri boda u dosadašnjem toku borbi za odlazak u SAD, Meksiko i Kanadu, a novi udarac doživela je neuspehom na neutralnom terenu u Obali Slonovače. 

Opširnije OVDE.

GVINEJA BISAO - EGIPAT (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Nisu se ni proslavili fudbaleri Egipta, ali su zahvaljujući majstorstvu sveže ošišanog Mohameda Salaha odigrali 1:1 i spasili se poraza na gostovanju Gvineji Bisao. Vodio je domaćin golom Mame Baldea u 42. minutu, ali pogodak igrača Liona nije bio dovoljan za tri boda. Faraoni su izjednačili posle solo prodora i filigranskog udarca Liverpulove vedete u 70. minutu. 

BURKINA FASO - SIJERA LEONE (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:2

Pastuvi su sami sebi unakazili, sebe i svoje šanse za plasman na Svetsko prvenstvo 2026. Taman je Egipat kiksnuo protiv Gvineje Bisao, a i Burkini je išlo dobro, uzimajući u obzir da je vodila 2:0 na poluvremenu. Pomračenje svesti doživeo je favorit u nastavku i sada ima pet bodova manje od lidera Egipta.

GVINEJA - MOZAMBIK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Bio je izazovan kec, ali se nije dobro završilo. Celu utakmicu je sve bilo otvoreno za obe ekipe, obe su imale svoje šanse, Gvineja čak pet udaraca u okvir i onda se desio potop. Gol je pao u trećem minutu nadoknade, sa bele tačke...


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara