REZZIME DANA (petak): Nije ovo onaj Union Sen Žiloaz iz prethodnih sezona

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.09.24. | 23:40

Pogledajte ko vam je 20. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

CVOLE - AZ ALKMAR (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Dvostruki strelac za goste bio je Ibrahim Sadik, koji je sada na četiri gola u prvih šest kola holandskog prvenstva. Sa večerašnja dva, u uvodnim minutima oba poluvremena, vratio je AZ na čelo tabele, s tim da PSV može da ga prestigne.

NICA - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 8:0

Fudbaleri Nice izjednačili su klupski rekord najubedljivijih pobeda. Sav posao završili su još u prvom poluvremenu, u kom su dali šest golova.

Opširnije OVDE.

NASIONAL - BRAGA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:3

Trebalo je vremena favorizovanim gostima da probiju odbranu rivala, ali kada su konačno uspeli u 77. minutu, brzo su spakovali još dva gola za mirnu završnicu utakmice.

KARABAG - NEFČI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Veliki su rivali ovi klubovi, ali poslednjih godina Karabag dominira azerbejdžanskim fudbalom, dok se Nefči ove sezone bori da dođe do daha. Nakon ubedljivog poraza gosti su pretposlednji na tabeli i to bez pobede u sedam utakmica. Sav posao večeras fudbaleri Karabaga završili su sa tri gola u prvom poluvremenu.

MTK - FERENCVAROŠ (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 1:3

Tek je peto kolo mađarskog prvenstva, ali već se može konstatovati da Ferencvaroš sigurno korača ka sedmoj tituli u nizu. Iako su gubili od 18. minuta u duelu sa gradskim rivalom, zeleno-beli su na odmor otišli s vođstvom 2:1 i potom golom Saldanje u 80. minutu osigurali pobedu za maksimalnih 15 bodova u prvih pet kola.

ALAVES - SEVILJA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Ne gubi Alaves kod kuće ove sezone. Ima dve pobede i remi i zato je na petom mestu Primere. Sevilja se i ove sezone muči, Gol Lukebakija u 83. minutu bio je dovoljan samo da se ublaži treći poraz, a drugi u poslednje tri utakmice.

PRECRTANO

STOUK - HAL (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:3

Rame uz rame nalaze se ova dva kluba posle uvodne utakmice šestog kola Čempionšipa. Domaćin je poveo u 30. minutu i vodio do pola sata pre kraja, ali nije uspeo da sačuva ni bod.

STANDART - UNION SEN ŽILOAZ (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Izgleda da se nekadašnji šampion iz Brisela izduvao. Uspeo je Union da po povratku u najjači rang belgijskog fudbala nekoliko sezona bude pri vrhu, čak i nadomak titule, ali ove sezone je u donjem delu tabele. Ovo je bila četvrta utakmica bez pobede, pa je na 10 bodova iz osam kola.

AUGZBURG - MAJNC (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 2:3

Dočekao i Majnc prvu pobedu u sezoni. I to posle velike drame u Augzburgu

Opširnije OVDE.

KORK SITI - FIN HARPS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:2

Domaćin već ima spakovanu titulu, tako da je igrao rasterećen, ali i pored toga nije dozvolio gostima da odu kući sa tri boda. Vodio je Fin Harp sa 2:0 na poluvremenu, međutim, sredinom drugog dela pala je koncentracija gostujućim igračima.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara