Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Ramadani ponudio Jovića Milanu, na San Siru nisu “zagrejani“

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.08.23. | 20:13

Što ne znači da situacija ne može da se promeni

Milanova potraga za napadačem dovela je do možda i pomalo neočekivanog imena – Luke Jovića.

Italijom je odjeknula vest da je menadžer Fali Ramadani ponudio srpskog napadača sportskom sektoru Rosonera, ali je ubrzo stigla i potvrda da, bar zasad, na San Situ nisu “zagrejani“ za ovaj posao. To ne znači da situacija ne bi mogla da se promeni u narednim danima.

Izabrane vesti

Milan je, podsetimo, u intenzivnoj potrazi za novim golgeterom. Stefano Pioli nema previše opcija napred. Tu je praktično samo Olivije Žiru. Ante Rebić je otišao, Zlatan Ibrahimović je završio, Nou Okafora Pioli želi više na krilu da koristi sa Rafaelom Leaom, dok se na Divoka Origija ne računa.

Jasno je da je Rosonerima pod hitno potrebna sveža krv u navali, a Jović se nameće kao rešenje. Srbin se nalazi u milosti i nemilosti Vinćenca Italijana posle dolazaka Mbale Nzole i Lukasa Beltrana, pa je i Toskancima u interesu da preveliku konkurenciju u navali svede na neki pristojniji broj.

Jovićeva prva sezona u Firenci bila je solidna. Postigao je 13 golova, uz pet asistencija i doveo je ekipu do finala Lige konferencije. Ipak, nekadašnji igrač madridskog Reala bio je bio i meta kritika s vremena na vreme. Naredni dani pokazaće da li iz Ramadanijevog predloga može da se izrodi nešto više.

Serija A startuje ovog vikenda. Milan na otvaranju sezone gostuje Bolonji, dok Fiorentina ide u Đenovu.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Luka JovićMilanFjorentina

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara