Puma Rodrigez (©Star Sport)
Puma Rodrigez (©Star Sport)

Pumi se zatvaraju vrata transfera u Meksiko, opcija sve manje

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 03:25

Reprezentativac Paname i Crvena zvezda u nezavidnoj situaciji

Još dva dana ostala su do kraja prelaznog roka u Meksiku, a šanse da se u vozu za transfer u Latinsku Ameriku sve su manje.

Pre nekoliko dana tamošnji list 'Rekord' pisao je kako nije došlo do dogovora između čelnika Crvene zvezde i Leona, a prema novim informacijama Pumi se sve više zatvaraju vrata odlaska u meksički fudbal. Naime, Klub Amerika, drugi tamošnji klub koji se zainteresovao za Pumu, maltene je stavio tačku na sve spekulacije na ovu temu pošto je blizu dogovora sa Čileancem Viktorom Davilom koji nastupa za moskovski CSKA kod Marka Nikolića. Meksički mediji tvrde da je njegov transfer u Klub Ameriku skoro pa gotova stvar i on će zauzeti jedno mesto za stranca u timu. Doduše, direktor CSKA Kiril Brejdo demantovao je da je posao dogovoren, iako zna da je Davilina i želja njegove porodice da ode. Ali, klub traži bolje uslove za sebe.

Izabrane vesti

Meksički Futbol CentroAmerica piše da je opcija za transfer Pume u Leon još živa, mada se po ranijim izveštajima moglo naslutiti da su šanse za realizaciju ovog posla male.

Dok neizvesnost traje, Puma i dalje trenira sa Crvenom zvezdom u koju je stigao prošlog meseca iz Famalikaa za dva miliona evra. Toliko je osvajač duple krune trebalo da zaradi od njegove prodaje, ali je zasad sve stopirano.

Mada opcija sa Meksikom polako bledi, još neka potencijalna tržišta su i dalje otvorena. Rusi završavaju u ovaj četvrtak, Turci u petak, Meksiko zaključava kapije u subotu, dok je u Izraelu prelazni rok otvoren do 18. septembra.


tagovi

Puma RodrigezFK Crvena zvezdaMeksiko 1Klub AmerikaLeonLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara