Fudbaleri Rakova (©AFP)
Fudbaleri Rakova (©AFP)

Promo kvote u Mozzartu: Rapid 2,10, Rakov 1,65

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.24. | 11:14

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o dvojci na Rapid u rumunskom šampionatu i kecu na Rakov u prvenstvu Poljske. Te dve igre nigde neće vredeti kao u Mozzartu

Izabrane vesti

Štrajk zbog neisplaćenih plata, pa tuča kapitena sa saigračem obeležili su pripremni period Petrolula za novu sezonu. Posle toga ne čudi što iz dva kola ovaj rumunski prvoligaš ima samo jedan osvojen bod, i to protiv dojučerašnjeg drugoligaša Glorije Buzau (0:0). Posle toga je Petrolul izgubio od Dinama iz Bukurešta sa 4:1, a sada će sličan rezultat probati da zabeleži i Rapid. Železničari su još uvek bez pobede, odigrali su 1:1 sa UTA u Aradu i 2:2 sa Klužom kod kuće. Prošle godine Rapid nije nijednom savladao Petrolul, pred svojim navijačima je izgubio sa 2:0, a potom u gostima odigrao 0:0. Sada je ipak veći favorit.

RAKOV - KRAKOVIJA (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,65

Iako Milan Rundić i Srđan Plavšić nisu igrali u 1. kolu zbog povreda, Rakov je bez većeg problema savladao Motor u Lublinu sa 2:0. Sada će bivši šampion Poljske igrati prvi meč u sezoni kod kuće, ugostiće Krakoviju. Crveno-beli su na premijeri jedva izvukli bod protiv Pjasta iz Gljivica, golom Van Burena u 89. minutu za 1:1. Poslednji put su se ova dva rivala sastala sredinom maja, Krakovija je u Krakovu bila bolja od Rakova sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara